AKUC Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Dobrý večer všem ve spolek! Jsem vysloveně doutníky nepolibeny před půl rokem jsem přestal kouřit ale něco dobrého bych určitě okusil. Co tady čtu je to vysloveně alchymie to jenom zapálit bez toho abych doutník nezničil. Když by mi někdo poradil s čím začít budu rád. Diky
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Zacni s necim lehkym aby te to nesundalo :-)Zapalovani je v pohode, proste zapalis pod uhlem cca 45 stupnu postupne patu doutniku a az se rozhori tak postupne tahas, otacis aby horel rovne a uzivas ... Kdybych mel poradit neco ode mne z portfolia, tak treba:New World Connecticut Robusto, Oliva G Robusto, Oliva O Corona, Oliva O Cigarillo, Flor De Oliva Natural/Maduro Robusto, La Vieja Habana Corona Cuban Corojo/Connecticut/Maduro, MUWAT Nightcrawler, Papas Fritas, Tabak Especial (kava) a spousta dalsich. Postupne si najdes svoji chut a uzivas.
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Zacni s necim lehkym aby te to nesundalo :-)Zapalovani je v pohode, proste zapalis pod uhlem cca 45 stupnu postupne patu doutniku a az se rozhori tak postupne tahas, otacis aby horel rovne a uzivas ... Kdybych mel poradit neco ode mne z portfolia, tak treba:New World Connecticut Robusto, Oliva G Robusto, Oliva O Corona, Oliva O Cigarillo, Flor De Oliva Natural/Maduro Robusto, La Vieja Habana Corona Cuban Corojo/Connecticut/Maduro, MUWAT Nightcrawler, Papas Fritas, Tabak Especial (kava) a spousta dalsich. Postupne si najdes svoji chut a uzivas.No právě abych se z toho víš co...hned ze startu špatný zážitek :-) uložím si co si napsal a vezmu to od vrchu a uvidím co zaujme. Dikec
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Tech znacek je samozrejme spousty a spousty, muzes zkusit Kubu, nejakou mensi napr H. upmann Half Corona, nebo Montecristo Media Corona, Joya de Nicaragua dela i slabsi doutniky, neco z Dominikany atd. Ale je toho fakt hodne na testovani :-)
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Asi bude nejlepší zavítat někam do krámu kde tomu budou rozumět. Určitě ne trafika kde mají poslední dva u sušený kusy do bezvědomí. :-)
eskimak Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Benelli, zavitaj rovno k Bobovi na stranku a urcite najdes vsetko co potrebujes a v naozaj slusnom stave. Kazdy ma ine chute a preferencie a kazdy znesie inu silu cigary (zo zaciatku ziadnu). Ale poradim ktore Ti Bob napisal naozaj nic nepokazis, a ked tu prelistujes par stranok tiez najdes nejake odporuciania. Je tu aj vlakno recenzie dutnikov.
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Už koumu ten web. Jakou životnost takový doutník má? 3-5dni?
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Vetsinou tak hodinu a pul Ne kdyz ho nechas v ziploc pytliku se zvlhcovacem a navrch dalsi pytlik tak 2-3 tydny
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Tak holt po kusu a hurá do toho na nic nečekat. Děkuji pánové
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Uživatel Lord nabízel pár suprových kousků z archivu za perfektní ceny, zkus ho oslovit, pokud bude chtít nadělí ti dobré kusy i např Kubánské produkce
Bob Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Kdyz Kubu tak slabsi znacky a mensi vitoly pro zacatek. Moc dobre si pamatuju jak me kdysi Bolivar Belicoso sestrelil ze jsem mel studenej pot az na zadech :-)
MJ. Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Moc dobre si pamatuju jak me kdysi Bolivar Belicoso sestrelil ze jsem mel studenej pot az na zadech :-)to je ale hodně dávno viď? zamlžené vzpomínky
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 No hlavně si nekoupit strojovou a nejlevnější romeo&juliet a pak říkat jak je Kuba zla
BenelliTree Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Uživatel Lord nabízel pár suprových kousků z archivu za perfektní ceny, zkus ho oslovit, pokud bude chtít nadělí ti dobré kusy i např Kubánské produkceDíky už jsem to probral s Bobem a nějaké kousky jsou na cestě! Tak jsem zvědavý.
Tikal Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 páteční hraboš.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RedAce666 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 To máš nějaký vintážní retrograde jednoručky?
Bob Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Je dobry ze se na letisti V. Havla da jeste hulit :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se