Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer všem ve spolek! Jsem vysloveně doutníky nepolibeny před půl rokem jsem přestal kouřit ale něco dobrého bych určitě okusil. Co tady čtu je to vysloveně alchymie to jenom zapálit bez toho abych doutník nezničil. Když by mi někdo poradil s čím začít budu rád. Diky

Odesláno

Zacni s necim lehkym aby te to nesundalo :-)

Zapalovani je v pohode, proste zapalis pod uhlem cca 45 stupnu postupne patu doutniku a az se rozhori tak postupne tahas, otacis aby horel rovne a uzivas ...

Kdybych mel poradit neco ode mne z portfolia, tak treba:

New World Connecticut Robusto, Oliva G Robusto, Oliva O Corona, Oliva O Cigarillo, Flor De Oliva Natural/Maduro Robusto, La Vieja Habana Corona Cuban Corojo/Connecticut/Maduro, MUWAT Nightcrawler, Papas Fritas, Tabak Especial (kava) a spousta dalsich. Postupne si najdes svoji chut a uzivas.

Odesláno

Zacni s necim lehkym aby te to nesundalo :-)

Zapalovani je v pohode, proste zapalis pod uhlem cca 45 stupnu postupne patu doutniku a az se rozhori tak postupne tahas, otacis aby horel rovne a uzivas ...

Kdybych mel poradit neco ode mne z portfolia, tak treba:

New World Connecticut Robusto, Oliva G Robusto, Oliva O Corona, Oliva O Cigarillo, Flor De Oliva Natural/Maduro Robusto, La Vieja Habana Corona Cuban Corojo/Connecticut/Maduro, MUWAT Nightcrawler, Papas Fritas, Tabak Especial (kava) a spousta dalsich. Postupne si najdes svoji chut a uzivas.

No právě abych se z toho víš co...hned ze startu špatný zážitek :-) uložím si co si napsal a vezmu to od vrchu a uvidím co zaujme. Dikec
Odesláno

Tech znacek je samozrejme spousty a spousty, muzes zkusit Kubu, nejakou mensi napr H. upmann Half Corona, nebo Montecristo Media Corona, Joya de Nicaragua dela i slabsi doutniky, neco z Dominikany atd. Ale je toho fakt hodne na testovani :-)

Odesláno

Benelli, zavitaj rovno k Bobovi na stranku a urcite najdes vsetko co potrebujes a v naozaj slusnom stave.

Kazdy ma ine chute a preferencie a kazdy znesie inu silu cigary (zo zaciatku ziadnu). Ale poradim ktore Ti Bob napisal naozaj nic nepokazis, a ked tu prelistujes par stranok tiez najdes nejake odporuciania. Je tu aj vlakno recenzie dutnikov.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Uživatel Lord nabízel pár suprových kousků z archivu za perfektní ceny, zkus ho oslovit, pokud bude chtít nadělí ti dobré kusy i např Kubánské produkce

Odesláno

Kdyz Kubu tak slabsi znacky a mensi vitoly pro zacatek. Moc dobre si pamatuju jak me kdysi Bolivar Belicoso sestrelil ze jsem mel studenej pot az na zadech :-)

Odesláno

Moc dobre si pamatuju jak me kdysi Bolivar Belicoso sestrelil ze jsem mel studenej pot az na zadech :-)

to je ale hodně dávno viď?  :D  zamlžené vzpomínky

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

No hlavně si nekoupit strojovou a nejlevnější romeo&juliet a pak říkat jak je Kuba zla ;)

Odesláno

Uživatel Lord nabízel pár suprových kousků z archivu za perfektní ceny, zkus ho oslovit, pokud bude chtít nadělí ti dobré kusy i např Kubánské produkce

Díky už jsem to probral s Bobem a nějaké kousky jsou na cestě! Tak jsem zvědavý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...