eskimak Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Tak to jo :-) Ja mel dnes Enclave Broadleaf Churchill, teda chut paradni, ale ta sila! Husty, fakt uz dlouho jsem necitil studenej pot za krkem Ani jsem nefotil ... Kouril jsem to pres 2 hodinyNeuveritelne. Ze teba pri tvojom tempe a objeme moze este single cigara prekvapit silou by som fakt necakal. Ked si schopny za vecer dat 3+ velkych cigar... Aj ked tusim Tikal tu drzi nejaky rybarsky rekord, nepamatam cislo ale viem ze to za den bolo mnozsvo ktore dam na dovolenke za tyzden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Ja zas tolik nekourim, mimo ctvrtku dam tak jeden denne max :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blanquefort Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Ahoj banda, posielam pozdrav z dovolenky s mojou laskou a s Rocky Patelom :-) Odoslané z SM-G955F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Ahoj banda, posielam pozdrav z dovolenky s mojou laskou a s Rocky Patelom :-)V prvej chvili som si myslel ze tou "laskou" mysis pivo Az potom som na druhej fotke zbadal nohy. Ale tazko sa ta fotka lusti... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blanquefort Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 V prvej chvili som si myslel ze tou "laskou" mysis pivo ...aj pivo je moja laska :-). Ale myslel som tu s nohami Odoslané z SM-G955F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Ashton VSG Robusto EspecialStara klasika, ku konstrukcii ci horeniu niet co dodat. Chut vyrazna, korenie, kakao. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Ja mel dnes Enclave Broadleaf Churchill, teda chut paradni, ale ta sila! Husty, fakt uz dlouho jsem necitil studenej pot za krkem Ani jsem nefotil ... Kouril jsem to pres 2 hodiny Tak ten musím prubnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Oliva V Melanio Dbl Toro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 E.P. Carrillo Encore MajesticKupil som to len tak naslepo, nevediac co cakat. Asi pekny obrazok + popis.Wow! Wow! Wow!Top konstrukcia, horenie, tah. Vsetko 1+++.A chut - okamzite sa to zaradilo do mojoch top 5 vedla Oliva V Melanio (ktore mi to dost pripomina).Evidentne budem opakovat, toto je na cely box. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Tak este maly update: cigara v polovici, na tahu/horeni sa nic nezmenilo, chut famozna.Sila tam nejaka je, horizont sa mi este nekyve ale s istotou o nej viem . Takze pre uplne novacikovske pokusy to asi nieje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 E.P. Carrillo Encore MajesticKupil som to len tak naslepo, nevediac co cakat. Asi pekny obrazok + popis.Wow! Wow! Wow!Top konstrukcia, horenie, tah. Vsetko 1+++.A chut - okamzite sa to zaradilo do mojoch top 5 vedla Oliva V Melanio (ktore mi to dost pripomina).Evidentne budem opakovat, toto je na cely box. S tim souhlasim, box vypada par dnu po objednani takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Oliva V Melanio Dbl Toro B9423D2C-DCD6-4841-93F7-731CBD40AF45.jpeg Už dlouho chci tuto vitolu Melania vyzkoušet, vlastně od doby, co jsem ji prvně zahlédl v trafice v Praze v Arkádách. Ovšem když na to mělo tento týden dojít, tak to aktuálně vypadá, že ty zbývající, co tam v krabičce mají, začaly plesnivět (zelenobílé tečky tam, co se doutník ořezává). Zajímavé je, že na jiných doutnících jsem tam nic podobného neviděl (a už jsem jich tam historicky taky pár koupil, vždy vše bez problému). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Ja jedu archiv, nejdriv Oliva V churchill 4 roky starej a ted Nub Cain F 3 letejJe to paradni To je jednoduchy plisen = vysoka vlhkost, byt jen na chvili Upraveno 5. září 2019 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Kuci jdou u nas sehnat jine virzinka nez od firmy Villiger? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Na vikend se mi sesla sladka kombinace Larutan cigarillos s Jack Daniel´s Honey. A chutnalo mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Privada No. 9 od Boba ve Velkých Pavlovicích Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 vwtyp11, pane kolego, prosim o odpoved. Hledal jsem vsude mozne, ale neuspesne.Predem dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tak dnes nefouka, tak zbyvaji vodni sporty a doutnik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se