Dr.Malaver Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 21 hodinami, Lobber napsal: Mno, nebóóój - nepřekročil jsem hranice obce :0D Jsem velice zodpovědný :0D dnes jsem měl štěstí - kopl jsem si zákopový prsten SS , odznak pro osvědčené řidiče a “kolečko” minci . a k tomu 90kč A jo, hledám jen tak pro zábavu - historii mám rád a tohle je takové příjemné zpestření... A ke všemu jsi v klidné přírodě :0) Kousek od nás, v okolí Řikonína a Dolních Louček byla za války v tunelech podzemní továrna, kde se kompletovaly stíhačky Me 109 a stále se tam dají najít parádní kousky. To jen taková malá odbočka k historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Včera dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Jo včera to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 kdyz vidim ten orezavac (mam uplne ten stejny), tak pro vsechny, kdo neznaji / memaji doporucim Vckovy https://www.etrafika.cz/orezavace-na-doutniky/orezavac-na-doutniky-xikar-157bk-vx2-v-cut-cutter-black/ ...je to uplna jina liga nez vsechny ty gilotiny. Na oriznuti i na koureni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 3 hodinami, simon_magus napsal: kdyz vidim ten orezavac (mam uplne ten stejny), tak pro vsechny, kdo neznaji / memaji doporucim Vckovy https://www.etrafika.cz/orezavace-na-doutniky/orezavac-na-doutniky-xikar-157bk-vx2-v-cut-cutter-black/ ...je to uplna jina liga nez vsechny ty gilotiny. Na oriznuti i na koureni. Je fakt, že již nějakou dobu o něm přemýšlím, používá ho i Dr. Malaver, jehož tímto zdravím a možná i on by se mohl podělit o svou zkušenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 1 hodinou, MAT71 napsal: Je fakt, že již nějakou dobu o něm přemýšlím, používá ho i Dr. Malaver, jehož tímto zdravím a možná i on by se mohl podělit o svou zkušenost... Ahoj, taky zdravím. No musím říct, že mně osobně Véčko opravdu vyhovuje. Používám ho hlavně na velikosti Robusto a širší kousky. Třeba u Corony raději neriskuji poškození krycího listu, takže tam jedu klasiku. Za mě vřele doporučuji a jdi do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 14 minutami, Dr.Malaver napsal: Ahoj, taky zdravím. No musím říct, že mně osobně Véčko opravdu vyhovuje. Používám ho hlavně na velikosti Robusto a širší kousky. Třeba u Corony raději neriskuji poškození krycího listu, takže tam jedu klasiku. Za mě vřele doporučuji a jdi do toho! Tak tedy ano, snad mě to posune dál... Díky přátelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Vcko hlavně orezava pořád stejně (používám na vše). Gilotina rychle ztrácí ostrost a mně se ani diamantovym brouskem nedaří ji dostat do super ostrosti. A pak se láme krycí list. Odesláno z mého J9110 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Já jsem nějak na tyto cutery zanevřel .... jeden jsem věnoval, druhý mám mrsknutý v báglu na ryby .... hodně používám punch ( jen ta ostrost a kvalita je už k nas***ání ) Ale co mi nesmírně vyhovuje, tak jsou nůžky .... To prostě je dle mě i co se tyče té pákové síly top ... ( ale tady je zas na hovno přeprava ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Já nedam dopustí na cutter od xikaru, je ostrej a da se poslat a oni ho nabrousi- lifetime garantie-jako zippo onehda jsem měl colibri a to byl pruser tupej v cutter mě ale laka, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Pravda ze som cuttery za 100+ euro neskusal, ale uz par rokov nepouzivam nic nez Cuban Crafter, za mna je to najpohodlnejsi cutter co som mal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odpolední, klidový režim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 22 hodinami, Dr.Malaver napsal: Odpolední, klidový režim.. Jaká je, ta Rumba..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Hele, nebudeš věřit, ale byla trochu čokoládově-rumová..o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 3 hodinami, Dr.Malaver napsal: Hele, nebudeš věřit, ale byla trochu čokoládově-rumová..o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dnes mi přišel nový xikar, tak jsem ho hned prubnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 No a dojem? Ja ho prubnu zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 26 minutami, Daredevill napsal: No a dojem? Ja ho prubnu zítra. No tak první dojem velmi dobrý, řez proběhl bez problémů a bez brýlí... Tah v pohodě a navíc to tomu kouření přidává takový ženský element... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 58 minutami, MAT71 napsal: No tak první dojem velmi dobrý, řez proběhl bez problémů a bez brýlí... Tah v pohodě a navíc to tomu kouření přidává takový ženský element... .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Hezké odpoledne pánové. Přidá se někdo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se