Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Zeptám se zkušenějších ( mimo Boba 😂 ten mě s Cubou posle do*****
- maximálně by mi do SZ mohl s dovolením a mou prosbou napsat podmínky pro vstup do klubu ) 

kusovky jsem už skoro všechny proměnil v dým a popel . Tak mě čeká brzký velký nákup …. 

ale, 

Mám ještě krabice a přemýšlím zda-lí má smysl ještě tyhle krabice držet neotevřené, Nebo přišla vhodná doba na ochutnaní po několika letech ? 

B petit - oct 19

B LCDH - may 21

MC 4 - sep 19

MC - apr 18

RyJ - apr 21

jednu krabici B petit ( ale z roku 20 ) jsem už otevřel - na narozeniny hafana - a mohu říct , že jsem si pochutnal . 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Lobber
  • Like 1
Odesláno

To každopádně . 
Vzhledově po 5 letech to bylo hezky “nastařený”. Krásně “olejnatý”, krycí list pěkně   zhnědl,  smetavová chuť i smetanový a hutný dým, na patě jemné krystalky cukru ( dlouho jsem to zkoumal , jestli to není plýseň 😂 ) a krásně voněl .

Chuťově : Jen se mi to zdálo slabší a ne jemnější a moc jsem necítil ty chuťové nuance a přechody , na které jsem u nich zvyklý ( byl takový jednotvárný ) a dlouho jsem hledal   .  
Tak uvidím u dalšího kousku.
Možná jsem to měl nechat dýl na vzduchu po tak dlouhé době …… 

Ale nálada a chuť to “ztrestat” byla vetší … 

Odesláno

Ja si taky myslim ze po 3 letech budou uz fajn zraly 🙂

klub myslis ten nas na bohdalci, praha michle?

Odesláno (upraveno)

Zdar Bobe, dlouho jsem tě tu neviděl .Myslí tady ten klub s Tikalem. Říkal jsem, že musí mít klubový popelník 😋Samo s nápisem.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno
Před hodinou, Bob napsal:

Ja si taky myslim ze po 3 letech budou uz fajn zraly 🙂

klub myslis ten nas na bohdalci, praha michle?

Hoj ,  Jj , jestli jich nemáš víc , tak by to měl být on :0) 

Bohuš: 👍🏻 , ňáky hezký samozřejmě pořídíme :0))) neboj vlka nic 

Odesláno
před 3 hodinami, bohus76 napsal:

Zdar Bobe, dlouho jsem tě tu neviděl .Myslí tady ten klub s Tikalem. Říkal jsem, že musí mít klubový popelník 😋Samo s nápisem.

Nejak neni moc cas 🙂

Spis chodime do klubu nez sem 

Odesláno (upraveno)

Dneska jsme se byli podivat v Casa Turrent, San Andres Tuxtla, Mexico.

Musim rict ze pekna fabrika, cisto, krasne zorganizovany.

v tech zrajicich “kulnach” je teda brutalni horko a amoniak, jinak to je krasny tabakovy parfem 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Bob
  • Díky 4
  • Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...