Dez123 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Mám ZIPPO Insert 30900 a funguje dobře, ale jedu jen v menších rozměrech.
MaS Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Jak psal kolega výše, na menší kousky používám plynový inzert do Zippa (protože mám rád zippo zvuk i tematickou case), na větší rozměry či do větru pak Colibri (zabudovaný katr, kdy člověk na procházku ušetří kapsu, on i sám ten zapalovač váží dost, kovová konstrukce) ... https://www.doutniky-rb.cz/zapalovac-colibri-boss-modry-li950t4/
Lobber Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Tak to tu po nějaký kratší době maličko oživíme … Topes & Lagavulin16 dnešní venčení jsem si zpříjemnil a otepluje se to, tak to bude častěji a častěji :0) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Lobber Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března (upraveno) Zeptám se zkušenějších ( mimo Boba ten mě s Cubou posle do***** - maximálně by mi do SZ mohl s dovolením a mou prosbou napsat podmínky pro vstup do klubu ) kusovky jsem už skoro všechny proměnil v dým a popel . Tak mě čeká brzký velký nákup …. ale, Mám ještě krabice a přemýšlím zda-lí má smysl ještě tyhle krabice držet neotevřené, Nebo přišla vhodná doba na ochutnaní po několika letech ? B petit - oct 19 B LCDH - may 21 MC 4 - sep 19 MC - apr 18 RyJ - apr 21 jednu krabici B petit ( ale z roku 20 ) jsem už otevřel - na narozeniny hafana - a mohu říct , že jsem si pochutnal . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. března uživatelem Lobber 1
vwtyp11 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Po 3letech jsou super všechny, já teď kouřil 2015MC a bombaaaa 1
Lobber Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března To každopádně . Vzhledově : po 5 letech to bylo hezky “nastařený”. Krásně “olejnatý”, krycí list pěkně zhnědl, smetavová chuť i smetanový a hutný dým, na patě jemné krystalky cukru ( dlouho jsem to zkoumal , jestli to není plýseň ) a krásně voněl . Chuťově : Jen se mi to zdálo slabší a ne jemnější a moc jsem necítil ty chuťové nuance a přechody , na které jsem u nich zvyklý ( byl takový jednotvárný ) a dlouho jsem hledal . Tak uvidím u dalšího kousku. Možná jsem to měl nechat dýl na vzduchu po tak dlouhé době …… Ale nálada a chuť to “ztrestat” byla vetší …
Bob Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Ja si taky myslim ze po 3 letech budou uz fajn zraly klub myslis ten nas na bohdalci, praha michle?
bohus76 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Zdar Bobe, dlouho jsem tě tu neviděl .Myslí tady ten klub s Tikalem. Říkal jsem, že musí mít klubový popelník Samo s nápisem. Upraveno 6. března uživatelem bohus76
Lobber Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Před hodinou, Bob napsal: Ja si taky myslim ze po 3 letech budou uz fajn zraly klub myslis ten nas na bohdalci, praha michle? Hoj , Jj , jestli jich nemáš víc , tak by to měl být on :0) Bohuš: , ňáky hezký samozřejmě pořídíme :0))) neboj vlka nic
Radek Cigi Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Relax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bob Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 3 hodinami, bohus76 napsal: Zdar Bobe, dlouho jsem tě tu neviděl .Myslí tady ten klub s Tikalem. Říkal jsem, že musí mít klubový popelník Samo s nápisem. Nejak neni moc cas Spis chodime do klubu nez sem
Bob Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Dneska jsme se byli podivat v Casa Turrent, San Andres Tuxtla, Mexico. Musim rict ze pekna fabrika, cisto, krasne zorganizovany. v tech zrajicich “kulnach” je teda brutalni horko a amoniak, jinak to je krasny tabakovy parfem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. března uživatelem Bob 4 3
Lobber Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Jjj já jeden čas ujížděl myslím na Té ano ?! ale nemohu nikde najít a název si už nepamatuji ( ale tenhle grant corto to nebyl )místo žlutého ringu , byl myslím červeny . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaS Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Konečně vylezlo sluníčko to letošní čekání mi přišlo hodně dlouhé, ale asi jsem spíš už prostě starej ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března uživatelem MaS 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se