m.n. Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Budu ty toscana muset někdy vyzkoušet. Mimochodem - co ty nové montecrista, dělaj se snad i nějaké ochucené, měli jste?
Tikal Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Tak ty MC neznám,ale kompletní sortiment Toscana,co je dostupný v ČR mají kamarádi na prodejně v Praze Blanická 2 ,ale nemají ho na Webu, když tam zavoláte a řeknete heslo Dejmal /moje další přezdívka/ tak vám určitě řeknou co mají a za koli a určitě to i pošlou.
JaRooN Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Budu ti i přes tvou drsnou image oponovat. Co se týče malých sucháčů se silnou,ale přírodní příchutí,ta kto chce do Itálie a koupit Toscanello Grappa ,nebo Fondane,ty jsou vynikající, u nás se dá sehnat s příchutí Café, které není špatné,ale kvalitu a intenzitu Grappa a Fondane to nemá. Když si projedeš vlákno zpět,tak najdeš odkazy,fakt se mi to nechce linkovat znovu a znovu .... Ale bacha tabák i stupeň fermentace je na dost slušné úrovni,takže necvičenému jedinci mohou zamotat kecky a kouř je podstatně teplejší a intenzivnější,což je dáno délkou doutníku /vodní dýmky a chlazením vodou..... Děkuji za rozšíření obzorů. Přiznám se, že tuto značku vůbec neznám, budu muset své mezery doplnit. Až se zase vyskytnu v PHA, tak si do Blanické určitě doběhnu a něco do šuplíku dokoupím. Zítra razím na Slovensko, tak se ohlídnu i tam, zda nebudou mít něco, co neznám :-)A už dej pokoj s tou drsnou image. Jsem úplně normální prďola, který občas ulítne
Tikal Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 v poho,jen mě to pobavilo, tak jsem to použil
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 .... když tam zavoláte a řeknete heslo Dejmal /moje další přezdívka/ tak vám určitě řeknou co mají a za koli a určitě to i pošlou. Včera jsem tam byl a žádnýho Dejmala nezná. Myslím toho fousatýho starýho plesnivce, co tam prodával. Ale nějaký Radek si prý moc pochvaluje Aging Room.A ne, abys mu to řekl. EDIT: A v dočasným pomatení smyslů jsem si koupil doutník z Dominikánský republiky. Tak ho jdu zpopelnit, aby mi nenakazil moje kubánský v humidoru.
Bob Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Ty uz mas zase doutniky v humidoru? Co mi uteklo? :-))
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Jen pár. Když on na mě tak smutně koukal.
Bob Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Jj to znam, no ted mam plno tak mam snad na chvili pokoj
Tikal Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Myslím toho fousatýho starýho plesnivce,A ne, abys mu to řekl. na mě se můžeš spolehnout
MadButcher Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Feedback vsem co mi pomahali s vyberem doutniku: sesli jsme se vcera se clenem parnistroj, kecali asi tak 6 hodin o zivote (dik ze jsi pri me samomluve neumrel nudou), jedli pili a kourili. Muzu rict ze mi doutnik chutnal, ale jenom do te doby co muj celozivotne rozmazlovany organismus dal obrannou reakci jasne najevo ze na zpracovavani tech jedu z doutniku nema zrovna naladu Panove ja jsem dostal brneni do rukou, poceni a motala se mi hlava - naprosto to same jako kdyz se probudim rano po flamu, normalni kocovina! Neslukoval jsem, ale proste co jsem mel v hube jsem dovnitr splachoval pitim a jidlem. Nevim ani jak dlouho trvalo nez me to preslo, hadam ze tak dve hodiny? Vystrasil jsem jak parnihostroje tak obsluhu pizzerky Takze sorry ze vam kazim vlakno, ale vypada to ze jsem zivouci dukaz ze koureni je...... no ze neni zdrave Za me uz nikdy vic, dalsich aspon 20 roku mam zase pokoj, ale samozrejme vam vsem to preju kdyz vam to chutna a telo se tomu nebrani. Asi to patri spis do vlakna Humor, ne?
Bob Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 A jaký jsi dal doutník?A po jakym ses ty fotil? pecka!!!
Bullet Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Vcera vecer jsem si konecne vyhradil cas a notnou davku odvahy na Olivu V.....po tom co jste mi rikali, ze je celkem silny a tak.... Doba koureni cca 80 minut, od zacatku do konce stejna silna ale dobra chut a opravdu vam musim dat za pravdu, ze je to silnejsidoutnik (na me urcite) ikdyz me chutnal....kdyz jsem se zvedl ze zidle, tak se mi opravdu trochu pomotavala hlava....daval jsem si k tomupivo, ale verim, ze s dobrym rumem bych udelal lepe..... ...zatim to nejsilnejsi co jsem mel v puse
varjag Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 ..pamatujete na ten z pr*ele ozdobený cohiba talíř, když mě v práci hrabalo? Dal jsem ho za okno na parapet a takhle dopadl....
Bob Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Slusna kolaz :-) ted to zalej pryskyrici a mas pamatku ...Akorat teda sundej ringy z tech fikovejch Cohib Upraveno 27. února 2014 uživatelem Bob123
FraK Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Fakt dost dobra kolaz. Jasny adept do expozice moderniho umeni Narodni galerie. Jen aby pak ten exponat nejaka horliva uklizecka nevysypala do kose - viz vlakno humor. Na to by urcite pomohlo to zalyti pryskyrici.
varjag Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 to víš, to je daň za to, když neználkům řekneš že kouříš doutníky. Vždycky se najde někdo, kdo přiveze z Kuby zaručeně pravý cohiby za 30 dolarů krabici s nějakým dobrým příběhem. A teď co s tím.... Ale musím podotknout, že na to nejsem sám, jsou to zbytky více osob :-) a všechny nejsou fíky, je tam krabička siglo II a krabička siglo I. Asi někde vespod Vlastně....falešný cohiby jsou jediný, který mají prstýnek, všechno pravé svlíkám a dělám z toho koláž do rámečku. Příště vyfotím...
Bob Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Taky sbiram prstynky, ale zatim jsem se nedokopal k vytvoru :-) jen se lisujou v pytlicku pod humidoremNo kdybys to vytvoril sam za jeden vecer tak uz te vezou Upraveno 27. února 2014 uživatelem Bob123
varjag Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Fakt dost dobra kolaz. Jasny adept do expozice moderniho umeni Narodni galerie. Jen aby pak ten exponat nejaka horliva uklizecka nevysypala do kose - viz vlakno humor. Na to by urcite pomohlo to zalyti pryskyrici.to by si netroufla, mám slabý nervy a pekelně rychlou pravačku . Jen vždycky koulí očima. Ale je to za oknem, tak co...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se