Toams Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Ahoj, můžeš si vybrat na Etrefice zde: http://www.etrafika.cz/vypis/63/humidory a vyzvednout si to v jejich partnerské prodejně v Dlouhé. Většinou to doručí tak za 2-3 dny.Uz som na ne pozeral, diky ... btw. o Dlouhe sa tam nepise, len o Blatnicke, nejake blizsie info?
bohus76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Info zde http://www.mostex.cz/obchody/stanislaw-cigar-pipe-shop-praha-dlouha-ulice /hlavně si to pročti,neberou kartu na odběr zboží z etrafiky atp./
prischera Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Uz som na ne pozeral, diky ... btw. o Dlouhe sa tam nepise, len o Blatnicke, nejake blizsie info?Nově mají v Praze vlastní prodejnu, předpokládám, že spolupráci s Dlouhou ukončili...
bohus76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Příspěvek 2354,první odkaz kamenná prodejna Etrafika PrahaBlanická 3, Praha 22 minuty od metra "A" stanice Náměstí Míruotevírací doba:Po - 11-18Út-Pá - 11 -19dýmky, doutníky, tabáky a příslušenstvívýdejní místo e-shopu etrafika, ceny jako na eshopu - i u nás platí slevy SCC (Stanislaw Cigar Club) Upraveno 10. března 2014 uživatelem bohus76
Tikal Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Měl něco okolo 50kilo a byla to jízda se s ním mazlit,celkem byl neklidný... Na AR M356 Major je recenze , mám už čtvrtý v této velikosti a je to paráda. Je sice silnější,ale myslím,že stojí za test i v ostatních velikostech, měl jsem tuším tři velikosti a vše super.
Bullet Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Na AR M356 Major je recenze , mám už čtvrtý v této velikosti a je to paráda. Je sice silnější,ale myslím,že stojí za test i v ostatních velikostech, měl jsem tuším tři velikosti a vše super. Ja zkusil dve velikosti tech co se daji aktualne koupit na etrafice a hodne dobry, skvela chut za rozumne penize....ale tyhle M356 jsem nemel...kouknu kde se toda koupit a zkusim.....diky :-)
Toams Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 tak humidor asi vybrany ... a teraz, co donho?nejake odporucanie na zaciatok, resp. co odporucit "mlademu" zaciatocnikovi, idealne k sladovej whisky (doma mam prierez celym Skotskom okrem Lowlands + Yoichi z Japlandu, od ovocnej az po raselinu), tak 1-2 do mesiaca?Kuba, Dominika alebo v tomto stupni je to jedno? Zatial skusenost len s A. Fuente, R y J a nejake Davidoff, ale vzdy to bola taka hura akcia, takze si dojmy uz velmi nepamatam ...
Bullet Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 ...no prave, jsem nekde cetl, ze uz se to moc neda sehnat, nebo ze jich je malo, nebo tak neco.... Dnes me prisla nova zasilka....prijde mi, ze co jsem tomu vice propadl, tak porad jen nakupuju a objednavam...ale bavi me to ...zatim tedy stale z tech nizsich vod...nicmene Aging Room super, asi zatim to nej za ty penize, z drazsich urcite Hoyo de Monterrey Petit Robusto !!!Oliva V moc silna na me v tuto chvili, ikdyz chutove bohata a dobra....jeste mam Olivu O, tak jsem zvedavej.... ...no a ze humidor uz dlouho stacit nebude asi ani nemusim zminovat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Z nedostatku času to tady poslední dobou trochu zanedbávám, ale pořád se něco děje... (omlouvám se za zprznění fotek filtrem, ale než se tím prohrabovat, tak jsem to jednodušše postahoval ze svého instagramu...)
Bob Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 (upraveno) Mooc hezka sestava :-) Upraveno 11. března 2014 uživatelem Bob123
Bullet Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 (upraveno) M.N. tak jsem to jednodušše postahoval ze svého instagramu... Jake jsou/byly ty Hoya limitka 2013...?To by mě zajímalo... Upraveno 11. března 2014 uživatelem cikinek
m.n. Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 cikinek: popravdě... nevím... šetřím si je na vyjímečnější příležitosti, snad ochutnám co nejdříve. Ještě jsem chtěl H.Upmann Robusto 2012, ale v tabakinvestu měli definitivně vyprodáno, takže zbývá Excalibur, tam podle eshopu ještě mají skladem. BTW: Minulý týden jsem zašel v Ostravě do trafiky Zuzico na Ruské a odcházel jsem nadšen. Zastihl jsem přímo majitele, bezvadně jsme pokecali, dozvěděl jsem se spoustu info i o historii distribuce v ČR atd., příští týden mu mají dorazit kubánské limitky, tak určitě zajdu nakoupit. Teďka jsem si odnesl kromě nějakého příslušenství od Xikaru ještě tu Gurkhu, která je na fotce výše...
Bullet Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 m.n. :Hele, úplně v pohodě, taky si určitě veci schovávám na výjimečně případy... Tak dej posléze vedet... Dekuju
Tikal Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 To je tak, když si kupujete malý humidory Já ty AR M356 kupuji běžně v Drážďanech v Altmark Galery, za podobné peníze jako na Rauchr.de,ale je fakt,že nemají velký výběr.Ale slovy klasika :Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším, v tomto případě největším a to je Major
Bullet Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tikale, vis jak to v zivote je....clovek k tomu musi tak nejak dospet sam, ze ma neceho malo, treba humidoru :-)Za me zatim nejlepsi AR je Havao Treble Toro, kdyz budu mit moznost, urcite ochutnam M356....
Bob Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 To je tak, když si kupujete malý humidory Já ty AR M356 kupuji běžně v Drážďanech v Altmark Galery, za podobné peníze jako na Rauchr.de,ale je fakt,že nemají velký výběr.Ale slovy klasika :Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším, v tomto případě největším a to je Major Me uplne staci Mezzo :-))) jeste mam holt rezervy
FraK Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Nově mají v Praze vlastní prodejnu, předpokládám, že spolupráci s Dlouhou ukončili... Ahoj, neukončili. Teď jsem to ověřoval. Když si u nich objednáš, tak v bodu specifikace dopravy si můžeš vybrat nadále dodávku do Dlouhé za 0,- Kč.
Tikal Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Dlouhá sice funguje, ale obsluha je trochu z jiného světa. Vřele doporučuji Blanickou, kterou provozují moji kamarádi a mají tam velikou humidorovou skříň se slušnou zásobou a hlavně za internetové ceny etrafiky !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se