Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No voni už Radku nejsou. Já mám jeden ze starý zásilky a furt na něj jenom sbírám odvahu :-).

Jinak není čeho se bát Franto, normálně se najez, dojdi si na záchod, pak se vykoupej,převlékni se do pyžama, nalej si dobrý rum, sedni si do oblíbeného křesla a zapal, dál už to půjde úplně samo...... :goof:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

No voni už Radku nejsou. Já mám jeden ze starý zásilky a furt na něj jenom sbírám odvahu :-).

Hlavne bys mel zastavit trenovani a nabrat zpet nejakou hmotu pred diademou :-)

Odesláno

Za pár dní tomu bude rok, co tento pochybný spolek (DSPBCh) vznikl. U příležitosti výročí bychom měli zpopelnit něco výjimečného. Vzhledem k tomu, že limitované Diademas dorazily, navrhuji se pokusit u příležitosti ročního výročí zdolat tento doutníkářský Everest. A protože je to opravdu pecka, měli bychom se rozdělit na váhové kategorie, ať je to alespoň trochu objektivní :-)

IMHO

V kategorii nad 100 kilo nastoupí (dle zákulisních informací) Tikal a Bob123, zatímco v kategorii pod 100 se utkají FraK a Bert. Tímto vítame daší playery a přijímáme přihlášky.

Odesláno (upraveno)

No to je Berte vynikající nápad, akorát nevím, jestli nejsem se svýma aktuální necelýma 73 Kg kategorie sama pro sebe - takový doutníkářský velter. Ale Bob s Radkem by si mohli dát takový malý hanidicap, třeba na začátek Oliva Figurado a pak s námi tu Diademu, aby byly síly na startu srovnány :-)

Upraveno uživatelem FraK
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hm, na mě se kašle, asi se rozbrečím. Že bych byl mimo veškeré kategorie? :D

Odesláno

Tak jo Kamile, beru Tě za slovo. Až do dneška jsem si myslel, že jsi spíše na jemnější kusy. Inu, máš u mne jdno bago :-)

S tím záchranářem je to ale opravdu dobrý nápad..... Budeme muset místo Kamila někoho sehnat.

Odesláno (upraveno)

I když možná bych věděl o ještě lepším rozhodčím, kdyby se třeba Kamil místo rozhodcování a zachraňování chtěl zúčastnit hlavního závodu.

post-23927-0-60683800-1404754873_thumb.png

Upraveno uživatelem FraK
Návštěvník Kamil
Odesláno

Už jsem na to přišel, vy se mě bojíte! Ty odkouřené roky nejde ničím nahradit. Od páté třídy jsem zkoušel Partyzánky a Letky, na střední Kleopatry a Sparty, vojna byla vyloženě Startková, no a pak už dalších 20 let červená Marlbora s občasnou odbočkou ke Gauloises a hlavně Ligeros a Partagas. Takže mám dostatečnou přípravu a nemáte šanci. Zrovna jako v ping-pongu. Viď Berte. :)

post-147-0-77525200-1404756261_thumb.jpg

Odesláno

Chlapci ja jsem tesne ale prece v kategorii s bertem a frakem :-) takze navrhuju tikal si da dymku cernyho lana jako aperitiv, ja s bertem si dame jen diademu a frantovi z ni 3 cm ustrihneme :lol2:

A kamil dostane gitanesky a po dobu naseho koureni bude muset kourit jednu za druhou

Odesláno

Master blend je slabota,měl jsem ho v Cigar Pointu, nebylo to úplně marné,ale už mě nebaví pořád říkad,že V je V :whistling:

Krásně jsi to Berte navlékl, výroční sraz :lol2:

A co se týče váhových kategorií, tak vám řeknu jenom jedno Diademas oddělí zrno od plev..... :punk:

pro mě připadá v úvahu pouze některá středa a s odřenýma ušima čtvrtek, v dosahu auta Kašpárek, Karlín

Odesláno

ja jsem pro .. ale dam si jen nějakou lehčí olivu pač nejsem trenovanej :-(

Ty jsi v pohode jsi zrno automaticky, my ostatni si to budeme muset vybojovat, ale figurado neni blbej napad :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...