Bob Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Ja taky :-) pry uz jsou doruceny na adresu v nemecku!!
Tikal Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) No voni už Radku nejsou. Já mám jeden ze starý zásilky a furt na něj jenom sbírám odvahu :-). Jinak není čeho se bát Franto, normálně se najez, dojdi si na záchod, pak se vykoupej,převlékni se do pyžama, nalej si dobrý rum, sedni si do oblíbeného křesla a zapal, dál už to půjde úplně samo...... Upraveno 7. července 2014 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 No voni už Radku nejsou. Já mám jeden ze starý zásilky a furt na něj jenom sbírám odvahu :-).Hlavne bys mel zastavit trenovani a nabrat zpet nejakou hmotu pred diademou :-)
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 No já bych rád nabral, ale nějak to nejde. BTW: tady je seznam nejlépe oceněných Oliv (přímo z oficiálních stránek výrobce).
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Ještě musim Radku trochu potrénovat :-)
Bert Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Za pár dní tomu bude rok, co tento pochybný spolek (DSPBCh) vznikl. U příležitosti výročí bychom měli zpopelnit něco výjimečného. Vzhledem k tomu, že limitované Diademas dorazily, navrhuji se pokusit u příležitosti ročního výročí zdolat tento doutníkářský Everest. A protože je to opravdu pecka, měli bychom se rozdělit na váhové kategorie, ať je to alespoň trochu objektivní :-) IMHO V kategorii nad 100 kilo nastoupí (dle zákulisních informací) Tikal a Bob123, zatímco v kategorii pod 100 se utkají FraK a Bert. Tímto vítame daší playery a přijímáme přihlášky.
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) No to je Berte vynikající nápad, akorát nevím, jestli nejsem se svýma aktuální necelýma 73 Kg kategorie sama pro sebe - takový doutníkářský velter. Ale Bob s Radkem by si mohli dát takový malý hanidicap, třeba na začátek Oliva Figurado a pak s námi tu Diademu, aby byly síly na startu srovnány :-) Upraveno 7. července 2014 uživatelem FraK
Návštěvník Kamil Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Hm, na mě se kašle, asi se rozbrečím. Že bych byl mimo veškeré kategorie?
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 S tebou jsme předsedo počítali jako s rozhodčím - záchranářem :-)
Bert Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Tak jo Kamile, beru Tě za slovo. Až do dneška jsem si myslel, že jsi spíše na jemnější kusy. Inu, máš u mne jdno bago :-) S tím záchranářem je to ale opravdu dobrý nápad..... Budeme muset místo Kamila někoho sehnat.
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) I když možná bych věděl o ještě lepším rozhodčím, kdyby se třeba Kamil místo rozhodcování a zachraňování chtěl zúčastnit hlavního závodu. Upraveno 7. července 2014 uživatelem FraK
Návštěvník Kamil Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Už jsem na to přišel, vy se mě bojíte! Ty odkouřené roky nejde ničím nahradit. Od páté třídy jsem zkoušel Partyzánky a Letky, na střední Kleopatry a Sparty, vojna byla vyloženě Startková, no a pak už dalších 20 let červená Marlbora s občasnou odbočkou ke Gauloises a hlavně Ligeros a Partagas. Takže mám dostatečnou přípravu a nemáte šanci. Zrovna jako v ping-pongu. Viď Berte.
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Tak by byl ke zvážení ještě jeden rozhodčí - záchranář, popř. další zde. Upraveno 7. července 2014 uživatelem FraK
FraK Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) BTW - kdo už měl od Olivy Master Blends III? Tuto řadu bych rád vyzkoušel. Na nic většího než robusto bych ale asi neměl odvahu. Upraveno 7. července 2014 uživatelem FraK
prischera Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 No chlapci, takovou krasu nabídnout nemůžu, ale pokud to nebude už tohle úterý tak vezmu lékárničku, šupleru, stopky a píšťalku a přijdu:).
Bob Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Chlapci ja jsem tesne ale prece v kategorii s bertem a frakem :-) takze navrhuju tikal si da dymku cernyho lana jako aperitiv, ja s bertem si dame jen diademu a frantovi z ni 3 cm ustrihneme A kamil dostane gitanesky a po dobu naseho koureni bude muset kourit jednu za druhou
Tikal Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Master blend je slabota,měl jsem ho v Cigar Pointu, nebylo to úplně marné,ale už mě nebaví pořád říkad,že V je V Krásně jsi to Berte navlékl, výroční sraz A co se týče váhových kategorií, tak vám řeknu jenom jedno Diademas oddělí zrno od plev..... pro mě připadá v úvahu pouze některá středa a s odřenýma ušima čtvrtek, v dosahu auta Kašpárek, Karlín
zrno Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 ja jsem pro .. ale dam si jen nějakou lehčí olivu pač nejsem trenovanej :-(
Bob Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 ja jsem pro .. ale dam si jen nějakou lehčí olivu pač nejsem trenovanej :-(Ty jsi v pohode jsi zrno automaticky, my ostatni si to budeme muset vybojovat, ale figurado neni blbej napad :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se