Návštěvník vwtyp11 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Vytri to koloidnim stříbrem, nic proti nikomu, ale nějaká 40% vodka ani singl malt ti proste nepomůže... Když alkohol, tak lékařský líh...Koloidni stříbro nema vůni a koupíš ho v lekarne."Koloidní stříbro je silné netoxické bioantiseptikum, které působí na plísně, houby i parazity. "
Návštěvník Jagman Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Ok to stribro vypada dobře diky za tip! Hale ted´ me napadlo neni mozne ze se ten Romeo skazil tim ze sem ho vyndal z tuby a hodil do humidoru? Jak je to s tubovejma nechavaj se vtom?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 uplne ste ma rozhodili - radsej som si vsetko skontroloval a roztriedil!uff?.tie kusky, co som rano fotil v Apple vlakne som radsej dva premenil na kvalitny dym ( a rozdal pri foteni?), zvysom este prebehnem doma na Sk
Bob Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Ne vyndani z tuby nema vliv, spis spatnej kus a shoda okolnosti s plisni ...
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Pánové,Musím se pochválit , zasadil jsem se o naše blaho a přesvědčil kluky z E-trafiky a fenomenální doutníky AGING ROOM M356 jsou skladem , je to jediné místo v ČR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a to ve velikosti Major http://www.etrafika.cz/detail/10470/aging_room_-_dominicana/doutniky_aging_room_m356_major_20a rondo http://www.etrafika.cz/detail/10471/aging_room_-_dominicana/doutniky_aging_room_m356_rondo_20 V Blanické jsou v prodeji i jako kusovky :clap: a o těch cenách nemá cenu ani mluvit... A spěchejte, nejakej Major si vzal před chvilkou krabici Magorů Upraveno 1. října 2014 uživatelem Tikal
bohus76 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Ty jsi čaroděj :-) Nějaké trochu TTD by nebyly? /taktickotechnické data/.
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) No podívej se do recenzí doutníků.Dle mé rozmazlené huby jsou to nejsilnější doutníky z Dominiky a troufnu si říci i nejlepší. Není to síla Olivy V ale určitě to stojí za to. Oni ani ty Havao nejsou špatné, ale Small Batch M 356 má fakt koule. Aging Room M356 Major Double toro 165 x 24 mmDominika tenhle doutník to měl složité původně jsem ho chtěl kouřit na srazu DSPBCH,ale osud /manželka/ tomu chtěl jinak, pak jsem si ho vzal na ryby, kde na něj opět nedošlo a tak jsem ho vzal na Pražský sraz a tam už se mi ho povedlo zpopelnit, i když vzhledem k podnětům to nebylo úplně ideální, což mělo za následek dvě zhasnutí, což se mi už dlouho nestalo, ale tak to na srazech občas chodí.... Stavba těla a tah naprosto perfektní, vzhledem k přenášení a opakovaném vytahování z celofánu,se mi povedlo poškodit hlavu doutníku ,kde praskl krycí list a doutník po zapálení trochu vykvetl, což se posléze srovnalo. Hoření pravidelné a korekce bylo potřeba pouze po opakovaném zapálení,zapříčiněné mou roztěkaností.Je to macek a jako macek se i chová. Dává o sobě vědět omamnou vůní před zapálením, možná bych řekl,že voní výrazněji,než leckterá Kuba a po zapálení silou, která nádherně graduje. Popel tak nějak držel,ale nebylo to úplně hvězdné.Kouřil jsem ho asi dvě hodiny a moc jsem si to užíval. Budu si muset koupit další a vychutnat si ho v klidnější atmosféře. Co dodat, mazec,nářez,dobrota... Celkové hodnocení 9/10 Klidně bych doporučil ten menší průměr, protože tohle je kláda, pro ostřílené kozáky, ale to rondo také není nejmenší má myslím průměr 20 mm Upraveno 1. října 2014 uživatelem Tikal
Bullet Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Pánové,Musím se pochválit , zasadil jsem se o naše blaho a přesvědčil kluky z E-trafiky a fenomenální doutníky AGING ROOM M356 jsou skladem , je to jediné místo v ČR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tikale, z hlediska chuti, ktery model je lepsi jestli v tom je rozdil z techto dvou (vidim rozdil v prumeru) asi pujdu do krabice....diky za tip
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) V chut asi ne ,ale Major je vzhledem k průměru chladnější a mě více vyhovuje, znáš můj stihomam z krátkých doutníků.... A podle zpráv to je už skoro rozprodané, dokonce to stáhli z nabídky, už jsou nedostupné , ale budou a nechal jsem je objednat i figurado M356 a bude asi i F55 pokud někdo bude chtít řešit něco jako předobjednávku, tak SZ, nebo mi brnkne. Upraveno 1. října 2014 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Vezmes mi prosim na sraz jeden - dva kousky? Upraveno 1. října 2014 uživatelem Bob123
Bullet Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Tikale, diky za info....takze jsem ted volal do Etrafiky do Blanicke a rozprodavaji posledni krabici Major.....tak jsem si zarezervoval do zitra 10 kusu Aging Room M356 Major, nejak se tam zastavim nez dorazim na sraz....takze jich maji aktualne tak 8 volnych....Bobe kdyby Tikal nemel, budu neco mit...
Jeremy Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 To se po nich pěkně zaprášilo.. Tento produkt již není v nabídce.
Návštěvník Jagman Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Zitra nekdo jde do Blanicke? Potreboval bych jednu nadobku xikar uz tu predpripravenou uz tam jezdim 3dny a obsolutne to nestiham (( byl bych hodne vdecnej
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) No já nedám, bo mám málo, mám krabici pro kamaráda k 45 tým narozeninám a 6ks pro sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale Bertovi jeden vezmu ,aha teď jsem si všiml těch osmi u Cikinka, takže dejte echo jeden - dva dám případně do placu... Upraveno 1. října 2014 uživatelem Tikal
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 no chvilu som tu nebol a uz som prisiel o nejaku dobrotu!Tikal, ty si nas znova riadne rozblazdnil!Aj ja chcem?.Daj adresu tej trafiky, prosim?.
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 No máš to v odkazu, ale tady je http://www.etrafika.cz/clanek/67/etrafika_prodejna_praha_blanicka Jinak jsem to regulérně posral, chtěl jsem toho zaseknout více, ale jak jsem to zveřejnil, tak se zaprášilo a už jsem to nestihl ....teda po Majorech se zaprášilo , aby ne ,cena v DE 8,5o Eur /bez poštovného a tady je mám po slevě za 126,- :eek: , pokud vím tak ty Ronda snad ještě jsou
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 No máš to v odkazu, ale tady je http://www.etrafika.cz/clanek/67/etrafika_prodejna_praha_blanicka Jinak jsem to regulérně posral, chtěl jsem toho zaseknout více, ale jak jsem to zveřejnil, tak se zaprášilo a už jsem to nestihl ....teda po Majorech se zaprášilo , aby ne ,cena v DE 8,5o Eur /bez poštovného a tady je mám po slevě za 126,- :eek: , pokud vím tak ty Ronda snad ještě jsouDakujem!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se