Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Ze ty ringy nejsou nalepene rovnomerne me taky zaujalo (je to obecny znak fejku), ale pricital jsem to tomu, ze doutniky nema zarovnane do jedne rady. Nalepky ma nalepeny ze spodu krabice. Chtel jsem vedet jake dalsi poznavaci znameni nebo ochranne znaky tam jsou. Vim ze Esplendida maji hologram. Ja Cohiby fakt moc neznam. Par jsem jich kouril a prislo mi, ze cena zas neni takova, aby ospravedlnovala tak vysokou cenu. Takze krabici jsem nikdy na vlastni oci nevidel. Jsem se chtel jenom nachytrit. Cena a pribeh jsou fakt dost neverohodny. Tak diky za info.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už jste v tom, tak můžu se zeptat na kritiku tohoto?

Prstýnky jsou rovné, ve stejné výšce, kolek je vlepen v krabici - na co se ještě zaměřit?

no zase je u toho vtipná historka typu "sou dovezený přímo z kuby, jen že neputovali ven z fabriky hlavní bránou ale přes plot "

post-21638-0-04521500-1417369679_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jesiis, no to se vážně omlouvám, že se vás to tak dotklo, tu cenu jsem tam dal až potom, co mi napsal mod ať ji uvedu, právě kvůli tý pravosti. Kdyby byly ok, tak by to byla cena dobrá. To že nejsou, jsem opravdu nevědel, nekupoval jsem je na chodniku za 5 babek. Tak se zkuzte nekdy nechovat podezřívavě, že vás chci všechny napálit! Ta dovolená stala daleko víc než nějaky podělaný doutníky, koupil jsem je prostě jako suvenýr, z kterýho mohl mit někdo radost. Žíly mi to netrhá když zůstanou doma ;)

Tím bych to uzavřel, myslím, že není třeba se v tom dál pitvat.

Odkaz ke komentáři

Jesiis, no to se vážně omlouvám, že se vás to tak dotklo, tu cenu jsem tam dal až potom, co mi napsal mod ať ji uvedu, právě kvůli tý pravosti. Kdyby byly ok, tak by to byla cena dobrá. To že nejsou, jsem opravdu nevědel, nekupoval jsem je na chodniku za 5 babek. Tak se zkuzte nekdy nechovat podezřívavě, že vás chci všechny napálit! Ta dovolená stala daleko víc než nějaky podělaný doutníky, koupil jsem je prostě jako suvenýr, z kterýho mohl mit někdo radost. Žíly mi to netrhá když zůstanou doma ;)

Kajo, nikoho se to nedotklo, jenom jsme zkonstatovali, že prodáváš fejky. Na tom není nic (z naší strany) špatného. Tvoje prohlášení typu: to jsou zase flame ( prodejní vlákno) a Jesiis, no to se vážně omlouvám, svědčí o nízké míře sebereflexe. Nějaký příspěvek na téma: sory hoši, naletěl jsem, ... atd .... by možná Tvé reputaci pomohl. Takto si každý může myslet své :-)

Odkaz ke komentáři

achjo, doutníky s příběhem....jestli jsi tohle koupil za 13.500,-, tak jsi asi mezi tamníma dealerama fíků v top ten. Cena na ulici je cca 20 dolarů a dá se i níž. A v origo habanos obchodě by ti je naopak nikdo za tuhle cenu neprodal. Tak když jsme tak podezíraví, kdes je tedy kupoval?? Vod bráchy strejdy co je háže přes plot, nebo v kamenném obchodě? Nesedí ani jedno!

Možná si to neuvědomuješ, ale pro lidi co doutníky kouří a zajímají se o to je tohle tak strašný klišé, že už se to nedá ani poslouchat. No, ale vzhledem ke kvalitě tohoto fóra budu doufat že jsi meganaletěl a ne že se nás tady snažíš vobložit.

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Možná si to neuvědomuješ, ale pro lidi co doutníky kouří a zajímají se o to je tohle tak strašný klišé, že už se to nedá ani poslouchat. No, ale vzhledem ke kvalitě tohoto fóra budu doufat že jsi meganaletěl a ne že se nás tady snažíš vobložit.

Moc hezky napsáno.

Ted uz je to jedno pokud nejsou v humidoru uz se stejne nedaj kourit ne?

Podle mých zkušeností se dají zkultivovat doutníky do tří měsíců bez humidoru.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem si dal další doutník od Boba. Tentokrát Drew Estate. Někdo tady zmiňoval, že mu na něm vadí nasládlý krycí list. Mě to přišlo jako zajímavé zpestření. Tabák vynikající (Nikaragua) a stavba doutníku příkladná. Takže lehký tah, popel jsem odložil (upadl mi na stůl :-) jen jednou. Korekce nevyžadoval. Celkově byl spíše lehčí. Každopádně jsem byl spokojený.  Opět velký díky Bobe.

post-23927-0-06279000-1417420833_thumb.jpg

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem chtel zkusit neco novyho - Cruzero z Panamy

Hned musim rict ze to byla chyba, je to hnus velebnosti a jeste spatne udelanej - loupal se kryci list, divne to horelo ... Atd

post-22496-0-20016700-1417806997_thumb.jpg

Musim si vylepsit chut, dam si AR Major a uvidime

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...