instant Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Kedze mam v humidore z tejto serie robusto aj torpedo, a aj vzhladom na umiestnenie v rebricku CA som povazoval komplimenty na adresu jeho chuti za zbytocne
Bob Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Ja dnes prcka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Kedze mam v humidore z tejto serie robusto aj torpedo, a aj vzhladom na umiestnenie v rebricku CA som povazoval komplimenty na adresu jeho chuti za zbytocne Ale kazdej to nevi....
instant Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Tak od toho je tu Bob.. a robi to dobre
Bob Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Dnes Cain F - slusna naloz sily :-) ale je dobrej, asi lepsi nez Cain Daytona, to je takovy huleni pro skolacky
Tikal Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Poprvé, vlastně podruhé jsem se shodl na prvním místě s CA, jinak je to zvláštní spolek, některé hodnocení chápu, jako ocenění za reklamní příspěvky do jejich časopisu.... Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem Tikal
FraK Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tak to je Radku u všech těchto anket. Akorát u některých už je to jenom o výši té koupené reklamy. Jinak koukám jak setrvale leze USD nahoru. Ještě že mám investice alokované do USD a humidory zaplněné :-).
Tikal Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Co se týče investic, nakupoval bych Kubu,až padne emabgo, tak bude drahá a nedostatková... Nicméně, já to vidím jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Dnes jsem okolkoval, zitra se bude proclivat a v patek budou na sklade :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak samozrejme predseda ma pravdu, zasobeni kubou je dobra myslenka, ale Oliva taky dobra vzhledem k vzrustajici cene dolaru :-) Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ač známý kubanofil, musím konstatovat, že Drew Estate nejsou vůbec špatný. A s tím zrušením embarga to ještě chvíli potrvá, řekl bych, takže máme relativně dost času minimálně ještě letos, řekl bych.
Bob Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Souhlas, ale nejak doplnit kubu by to chtelo, zacnu na tom pracovat ASAP :-) Jinak dnes Kentucky Fire Cured - lehce uzeny tabak, velice zajimava vec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Po obede ke kave jedine Nub Cafe :-)))Ted vazne, docela me zarazila sladka chut kryciho listu, ale pochvilce to ustoupi do pozadi, chutove je jemnouckej a prijemnej, na vecerni koureni to ale neni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Já už začal, ještě jsem nějaké místo našel.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám malé humidory
Bob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Krasna prace, ja taky nakupoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale ja tak jeste 3-4000 doutniku umistim v pohode, takze muzu nakupovat :-) Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Bob
bohus76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Ty prcky jsou jaké Bobe? /vidím ,že mám nějaký kratší nick/
bohus76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Ty nejmenší na Tvé fotce.Ty s označením EE. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem bohus76
Bob Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Nevim, jeste jsem nemel, ale na dymka net tam vcera celou radu nekdo rozebral tak pak napisu muj nazor, kazdopadne nevim co driv hulit :-)))
Bob Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Dnes Oliva V LE 2014 mnam :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se