Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

za mna  DEMONIO  ee :shit:

:goof:

Měl jsem jeden Demonio nějaká limitovaná edice Formana /nějaký prcek/,musel jsem tahat jak lokomotiva a prd z toho :-(

Odesláno

OLIVA  to je mnamka  :-)      ani jedna rada ma od nich nesklamala  ,  V-cko je chutovo najintenzivnejsie a mozno aj najlepsie  ale v tesnom zavese je O double toro... to je jak mliecna cokolada :-)))

DEMONIA som skusal par kuskov a ani jeden nestal za to ... naprosto priemerna zabudnutelna zalezitost....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Musim se pridat ke kritikum Demonia. Mel jsem dve, jedno predrazena limitka Milose Formana, druhe uz nevim presne. Oba doutniky staly za h.....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak hirsch to dostal ako darcek, takze v pohode si to uzil a je sanca, ze casom sa nauci na rozne ine dobrotky!

pohoda....

ja som sa hral vecer na kubanskeho pristavneho robotnika a nebolo to vobec tak zle, ako som sa obaval ( a mozno prave preto?)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vcera vecer zabava

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Dnes prace ...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dnes prace ...

Vypadá dobře. To je jaká vitola, Diademas? Měli byste to nafotit včetně Manuela.

Odesláno

Arturo Fuente florfina 8-5-8    , zaruka kvality , mal som uz asi 20 kusov a kazdy jeden vyborny tah, drzanie popola, produkcia dymu , cim dlhsie v humidore tym sa viacej zintenzivnuju chute a v tretej tretine dosahuju na FULL

Odesláno

Chválení Oliv může vypadat, jako nošení dříví do lesa, ale opakování je matka moudrosti :punk:

Jinak co se týká srazů, tak já dávám jenom čt,pá a občas víkend.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Von je Midloch z ještě horší díry než Ostrava. :D

"Dobří holubi se vracejí". Vítej zpátky na fóru, dlouho o tobě nebylo slyšet. Kdes byl?

Odesláno (upraveno)

Zdar Kamile!

já sem měl trochu pauzičku páč jsem neustále někde lítal po světě s kamerou a většinou po místech, kde indoši neznají ani elektrickou zásuvku natož chronomag, nebo se řezal na tatami s různýma ostravskýma hovadama :-D

Každopádně jsem se zase po letech nastartoval nákupem těhle pěkných Ívécéček s klasickým kalibříkem 52 páč na svoje chlupatý zápěstí čučím furt.

Jinak gay nejsu a i kdybych byl, tak ty a béčka sou pravější než ty vaše čvaňha!

Upraveno uživatelem midloch
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já si vždycky vzpomenu na to video, jak Midloch bušil do toho boxovacího pytle. :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...