Bob Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 (upraveno) To je samej OT tady Dnes jsem se prekonal1. Montecristo Edmundo - neda se mu temer nic vytknout, super jemny doutnik na rozjezd, cca 1,5 hodiny krasneho zazitku2. Liga Privada T52 Robusto - super, super doutnik, necekal jsem jak me po Edmundu bude chutnat, parada, dalsi 1,5 hodky :-)3. Undercrown Corona - pohodicka na dojezd, asi po 50 minutach jsem v cca 2/3 odlozil, mel jsem dost Krasny vecer :-)Fotky nemam bo jsem hral poker :-)A prohral, ale nevadilo, nalada dobra Upraveno 28. března 2015 uživatelem Bob
Tikal Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Ty silonky jsou to nejmenší , ale pod sukničku mi táhlo
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Bobe nepřeháněj to, abys nedopadl jako Freud. Že bych záviděl?
Bert Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Když už je ta sobota, tak přece musím udělat něco pro zdraví. Překonávám se, a lezu o patro níž do fitka. Vlevo a vpravo okolo mne činky, lavičky, žíněnka, trenažér cyklistický i veslovací, ribstol, sauna, atd .... No, ještě, že jsem se nedíval jenom doprava či doleva. Naproti mně se úplně znenadání objevil bar a na něm příruční humidor. Takže jsem se na cvičení po zralé úvaze vykašlal, a zapálil si Cain Straight Ligero (a pustil snooker). Krásný šábes všem :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Když už je ta sobota, tak přece musím udělat něco pro zdraví. Překonávám se, a lezu o patro níž do fitka. Vlevo a vpravo okolo mne činky, lavičky, žíněnka, trenažér cyklistický i veslovací, ribstol, sauna, atd .... No, ještě, že jsem se nedíval jenom doprava či doleva. Naproti mně se úplně znenadání objevil bar a na něm příruční humidor. Takže jsem se na cvičení po zralé úvaze vykašlal, a zapálil si Cain Straight Ligero (a pustil snooker). Krásný šábes všem :-)boze, si ma vydesil.... zacinalo to ako zly sen, horror, ale nakoniec pribehu vsetko dobre dopadlo!Uff....
Návštěvník Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 hezky Bobe , a to si mal na obed este to KFC jo ?
Bob Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Jj jeste KFC, ted mam krusny rano, dnes huleni vynecham :-)
Bob Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Tak alespon prcka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 ...ted mam krusny rano, dnes huleni vynecham :-)Tak alespon prckaHezky, pěkně. Radku neříkal jsi, že máš řezačku na tabák?
Tikal Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Neříkal, mám mlýnek na trávu a tím si drtím hrubší dýmkový tabák
bohus76 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Např.některé lana a plugy /lisovaný tabák/.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Neříkal, mám mlýnek na trávu a tím si drtím hrubší dýmkový tabák A šly by s tím nadrtit odřezky doutníků, aby se daly ubalit v cigaretě?
Bob Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Tyhlety drticky prodavaji na dx za par supu ...
bohus76 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 A šly by s tím nadrtit odřezky doutníků, aby se daly ubalit v cigaretě?Radek Ti raděj ustrouhne nějakou dýmku a naučí Tě hulit dýmku :-)
Tikal Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Jo, přesně tak . Ve velké drtičce možná jo, ale je to opruz
bohus76 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Já ho sháním, díky. A doufám, že si nikdo nedovolí přihazovat! Tak vidím,že ta cena byla Kamile úplně někde mimo.Dát skoro sedum kil za kus plechu,nechápu :-( .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Tak vidím,že ta cena byla Kamile úplně někde mimo.Dát skoro sedum kil za kus plechu,nechápu :-( .tiez som to sledoval....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 tak uz klasika.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ranajky s Tikalom
Tikal Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Taktiež klasika, raňajky s Gabrielom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a Kamile, vyhrál si ten popelník ? Upraveno 30. března 2015 uživatelem Tikal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se