Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To je samej OT tady

Dnes jsem se prekonal

1. Montecristo Edmundo - neda se mu temer nic vytknout, super jemny doutnik na rozjezd, cca 1,5 hodiny krasneho zazitku

2. Liga Privada T52 Robusto - super, super doutnik, necekal jsem jak me po Edmundu bude chutnat, parada, dalsi 1,5 hodky :-)

3. Undercrown Corona - pohodicka na dojezd, asi po 50 minutach jsem v cca 2/3 odlozil, mel jsem dost

Krasny vecer :-)

Fotky nemam bo jsem hral poker :-)

A prohral, ale nevadilo, nalada dobra

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník Kamil
Odesláno

Bobe nepřeháněj to, abys nedopadl jako Freud.

Že bych záviděl?

Odesláno

Když už je ta sobota, tak přece musím udělat něco pro zdraví. Překonávám se, a lezu o patro níž do fitka. Vlevo a vpravo okolo mne činky, lavičky, žíněnka, trenažér cyklistický i veslovací, ribstol, sauna, atd .... No, ještě, že jsem se nedíval jenom doprava či doleva. Naproti mně se úplně znenadání objevil bar a na něm příruční humidor. Takže jsem se na cvičení po zralé úvaze vykašlal, a zapálil si Cain Straight Ligero (a pustil snooker). Krásný šábes všem :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Když už je ta sobota, tak přece musím udělat něco pro zdraví. Překonávám se, a lezu o patro níž do fitka. Vlevo a vpravo okolo mne činky, lavičky, žíněnka, trenažér cyklistický i veslovací, ribstol, sauna, atd .... No, ještě, že jsem se nedíval jenom doprava či doleva. Naproti mně se úplně znenadání objevil bar a na něm příruční humidor. Takže jsem se na cvičení po zralé úvaze vykašlal, a zapálil si Cain Straight Ligero (a pustil snooker). Krásný šábes všem :-)

boze, si ma vydesil.... zacinalo to ako zly sen, horror, ale nakoniec pribehu vsetko dobre dopadlo!

Uff....

Návštěvník Kamil
Odesláno

...ted mam krusny rano, dnes huleni vynecham :-)

Tak alespon prcka

Hezky, pěkně.

Radku neříkal jsi, že máš řezačku na tabák?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Neříkal, mám mlýnek na trávu a tím si drtím hrubší dýmkový tabák

A šly by s tím nadrtit odřezky doutníků, aby se daly ubalit v cigaretě?

Odesláno

A šly by s tím nadrtit odřezky doutníků, aby se daly ubalit v cigaretě?

Radek Ti raděj ustrouhne nějakou dýmku a naučí Tě hulit dýmku :-)

Odesláno

Já ho sháním, díky. A doufám, že si nikdo nedovolí přihazovat! :D

Tak vidím,že ta cena byla Kamile úplně někde mimo.Dát skoro sedum kil za kus plechu,nechápu :-( .

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tak vidím,že ta cena byla Kamile úplně někde mimo.Dát skoro sedum kil za kus plechu,nechápu :-( .

tiez som to sledoval.... 

Odesláno (upraveno)

Taktiež klasika, raňajky s Gabrielom :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jo a Kamile, vyhrál si ten popelník ?

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...