Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kedze sa uz troska oteplilo tak som si konecne nasiel par chvil vyvetrat humidor.

AJ Fernandez San Lotano Requiem Connecticut Toro - celkom prijemna zalezitost, aj ked u mna urcite za Oliva Connecticut reserve alebo Liga Undercrown shade

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Cipriano Robusto Elegante - naozaj full taste ale aj znacna sila. Prekvapiva chut za tie peniaze ale vyzula mi topanky, nebol som na to uplne pripraveny...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ACID Krush

NUB 460 Macchiato - velmi nenasilne a prijemne kavove, sila ziadna

A zijem vo velkom ocakavani paradneho zapalovaca len to nechcem zakriknut. Ked dorazi tak sa hned pochvalim :).

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Pamatujete na Credito? Dnes mám brutální zážitek s doutníky stejné kategorie;)

Pobavíte se a zjistíte, ze Iveta byla zlatá:)

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Credito levné doutníky kubánského lidu.

Credito přidával typek co měl ženu z Kuby a čas od času něco dovezla.

Začínal na aukru.

Iveta byl nick na aukru, který ty samé doutníky prodával X krát dráž.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

OK už mám čas:

Dnes mi volal kámos, ze mi shání dárek k narozeninám a chce mi koupit něco doutnikoveho( mluvili jsme již dříve o popelniku)

Ptá se:" znáš doutnikyz Kuby pro dělníky?"

Říkám: " Jj znám. Jsou to nejlevnější doutníky na Kubě za 10$ bundle"

A pak to přišlo, ze jsou na prodej někde ve Varech a objevil je náhodou při výletě s rodinou a chce mi je koupit a ze neví, atd.

Dostal rychle školení, ze jsem rad ale spíše staromodni co se týká doutniku:)

Jen jsem se zeptal Zda ma na tu hospudku kontakt a jal se to prověřit...

Beru telefon a volám" dobrý den vy prodavate doutníky z Kuby kolik za ne chcete?"

"To prodává manžel, A ze cena je 170 za Kus!"

Já:" za kus 170?! Vždyť ten cely balík stojí 250,-?!"

Paní:" manžel to normálně prodává tady v hospodě"

Já: "jak prodává?!"

Paní"na 170,- Kč / kus tady klukům v hospodě"

Takže zlata Iveta, ve Varech sice mají silné kubánské doutníky pro pracující lid ale bohužel za cenu kolkovaných a o třídu kvalitnejsich doutniku:)

Už vidím ty stamgasty jak nadávají na imigranty, Burese a Kalouska a okrádá je jejich vlastní kamos... Blijici smajlik:)

Upraveno uživatelem vwtyp11
Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Viděl nebyly to credita, ale stejně kvalitní Reloba

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Za 170 kus se to posouvá do kategorie náročné kuřivo, chápeš bohousi?!

Vždyť to stojí 6? což je cena montecristo média corona...

Hele já dnes chlastám v Bavorsku, tak jsem mimo, ale Cetl jsi ten příspěvek ?!

Odesláno

Jasně,že to chápu,myslel jsem ,že se to třeba dá někde sehnat za přiměřenější cenu,nejsem padlý na hlavu :-)  Za 170 můžu mít od Boba kuřivo o dvě tři třídy lepší,že ano :-) 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Koupit na Kubě bundle za 10$ ;) taky bych bral credita mi vyhovují na rychlovku

Odesláno

Z te Kuby je to slozity no. Ja muzu max nabidnout po sleve LVH Cuban Corojo za 82,-, Costa corona 72,-, Flor de Oliva Robusto 81,-, Oliva Viejo Mundo Senoritas 23,- (baleno po 10 ks), Oliva G Cigarillo 38,- (baleno po 5 ks)

Vic nezvladnu, nechtejte po me vozit neco mimo firmy ktery zastupuju bo se mi to nevyplati :-)

Odesláno

O víkendu bylo krásně. Tak jsem vytáhl gril, véčkovou Olivu a zapil Karpatským brandym na střídačku s whiskou Hammer Head. Vše bylo vynikající. 

Odesláno

Vcera po narocnom dni (a boji so strojcekom na strihanie vlasov) som vybral dlho odkladanu a patricne vyzretu CAO La Traviata Amatisto Robusto Grande. Tip na cigaru aj zdroj - Lord, za co mu opat raz patri moje podakovanie. Evidentne mame velmi podobne chute.

Cigara bola jednym slovom genialna. Vyvoj nebol vyrazny, no chute mi vyhovovali maximalne - velmi korenista a orieskova zalezitost. Bohuzial som musel odlozit cca v polovici lebo nado mnou zacala vitazit...

a po 30min:

Inak to bol vyborny zazitok a cigara odhadom na 1:40 - 2h.

Btw, stava sa aj vam ze ten nikotin posobi vyrazne viac ked ste moc unaveni? Podobne ako s alkoholom.

Odesláno

Doutnik urcite ovlivnuje organismus vic, kdyz jsi unaveny. A nebo na prazdny zaludek. Proste v situacich, kdy je telo "oslabene". On je to v podstate jenom jed, ze jo, takze telo se tomu brani jinak kdyz je ve forme, jinak kdyz neni uplne pri sile.

Ach jo... doufam, ze zitra bude trochu slunce... odpoledne mam volne, rad bych si konecne zapalil.

Mimochodem, mam dotaz. Jak to mate s RH v humidoru, panove, kdyz se vam tam drzi nizsi teplota? Ja bych sice rad drzel humidor na 20-21°C, ale realita je takova, ze mi to kolisa mezi 19.0 - 19.5°C. S vlhkosti by to melo byt teoreticky tak, ze je nezavisla na teplote (proto "relativni"), ale v praxi zjistuji, ze ty dva stupne opravdu znamenaji, ze musim udrzovat trosicku vyssi hodnoty. Pri 70-72% mam ty doutniky proste suche, susti to v ruce... proste presusene. Takze to drzim na 73-75% a je to tak akorat... No, muze to byt i vlhkomer, nekalibroval jsem ho... ale tem hodnotam celkem verim. Zkousel jsem ho v ruznem prostredi a vysledky sedi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...