eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Verim ze sa mi podari prist na akciu do Brna. Btw, vcera Kfc Chunky zapijane Octomore 6.1, slusny dym. Ale nic na bezne dymenie (pre mna). Den predtym Papas Fritas, predcila vsetky ocakavania, naozaj excelentna plna chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Chunky je nejintenzivnejsi KFC, i na me je to dost, ja davam prednost Just a Friend.Papas - super kourUz jsi pripraven na Liga Privada No.9 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Na podzim to napravime, zatim mam v planu Podebrady, Ceske Budejovice a BrnoUdělej to někdy v pátek Bobe a určitě se urvu :-) A papas budou zase kdy ? Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 To neni uplne na me, ale pokusim se, papas uz zase jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Budu muset zase nějaké LVH v maduru objednat .Zkrátka ty světlé LVH mě nějak nenadchly,dobré ano,ale maduro je o kousek lepší :-) Hranolky ještě mám,ale ptám se,že tu bylo více dotazů na ně.Uvidíme s nějakou tou akcí,Brno a v pátek by bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Chunky je nejintenzivnejsi KFC, i na me je to dost, ja davam prednost Just a Friend. Tos mi mel rict predem... ted uz v pohode, ale necekal jsem to, od takovyho chcipaka. Jednou jsem si ho dal nalacno a mel jsem co delat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Vite co chlapci, ja mam tak siroky portfolio ze to nestiham kourit, takze jsem si z KFC krasne ujizdel na Fat Molly, jemnoucky, prijemny, parada. Pak jsem si dal chunky a mel jsem total vykuleny oci takze ani ja nejsem neomylny, protoze toho zkratka je dost. Ale pro milovniky latakie je chunky bezva. LVH za me Cuban Corojo a Brazilian Maduro pecka, Connecticut tak nejak do poctu :-)Nebudu rikat ze vse co mam v portfoliu je nej, ale vse co mam rad vykourim, a to co mi nechutna neni dost dobry pro me, a ani tim padem pro me zakazniky, proto neberu kompletni portfolio ... Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Dlouho jsem Ligu Privadu (a podobně drahé doutníky) odkládal s tím, že takový rozdíl tam prostě být nemůže. Nemůže to být dvakrát lepší než Undercrown. Říkal jsem si, že buď ten rozdíl nepoznám a budu naštvanej, že jsem utratil tolik za "obyčejnej" doutník, nebo to bude fakt znatelnej rozdíl a budu naštvanej, že si ho nemůžu dopřát tak často jak bych chtěl. Na Drew Estate akci v E-trafice padla moje první Liga No.9 a musím uznat, že je to fakt trochu jinde než doutníky s cenovkou kolem 150,-. Nedokázal jsem si představit, že doutník může bejt tak jemnej a přesto mít tak výraznou chuť a nenápadně tam propašovat i solidní sílu. Fakt zážitek. Vzhledem k ceně to pro mě na pravidelné kouření není, ale rád se k němu budu při zvláštních příležitostech vracet. A těším se na T52. Na zkoušení toho teď mám hodně - trochu sem Bobovi zahnul a objednal na Hacico výběr profláklejch značek, který u nás nejsou moc dostupný. Padron, Rocky Patel, Alec Bradley, Blanco, Tatuaje, Casa Magna, Brick House. Tak jsem na to velmi zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Diky za slova chvaly ty neverniku Myslim si ze objektivne (vim ze to zni divne) je cena LP No.9 opravnena, kdyz jsem videl cim tabak v tovarne prochazi neni drahejPojdme si spolecne predstavit investici 100 milionu korun do skladu a mistosti kde se fermentuje kryci list a 300 za doutnik uz neni tolik Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 . LVH za me Cuban Corojo a Brazilian Maduro pecka, Connecticut tak nejak do poctu :-)Nebudu rikat ze vse co mam v portfoliu je nej, ale vse co mam rad vykourim, a to co mi nechutna neni dost dobry pro me, a ani tim padem pro me zakazniky, proto neberu kompletni portfolio ...Škoda,že nemáš Bobe fotky u jednotlivých doutníků LVH,jen fotku krabice :-( Doporučíš nějaké ideální velikosti doutníků pro Cuban Corojo a Brazilian Maduro ? Jaké jsou ty Rotschildy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Musel jsem z urcitejch duvodu stahnout fotky doutniku, v brzke dobe je umistim znovu, v zasade jsou 3 hlavni velikosti - Rothschild = robusto, Corona a Belicoso ...Pro me nej je Corona a Robusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Dělám si poznámky :-) Dost schopně vypadá i Oliva V No.4 Corona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Vecko Corona pro deti a tehotny je fajn pocin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tak asi do první skupiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Vecko Corona pro deti a tehotny je fajn pocin Hahahaha, pre deti a tehotne :)Ale chapem, na whiskyfeste som asi hodinu diskutoval s jednym rusom co zije na Sk a vozi sem cigary, mal tam prevazne Ghurku ale aj nejake San Lotano. Nejak prisla rec na AJF New World maduro a zmienil som ze je to slusne silny dutnik a chlapik ostal evidentne zarazeny. Skusili sme iny jazyk ze ci ma zle nepochopil a potom so smiechom dodal ze si ho dava rano na lacno preto aky je jemny. Mna tesi ked taky dutnik ustojim bez potu aj po poriadnom jedle... . Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Btw, mal tam San Lotano a Bob - dakujeme za Tvoje sponzorstvo k nasmu konicku. Chlapik mal ceny asi o 40% vyssie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ja to rikam furt ze jsem hodnej kluk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Hlavně nechválit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Chlapci vse hezke jednou konci, takze od kvetna bude vybrana Oliva zdrazena o 10% (zdrazili uz zacatkem roku) uz to neudrzim Ale s Drew Estate a AJF plati zatim zmrazene ceny.Jak to bude dal uvidime Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ze ja som nedrzal hubu.Bob, toto ale uz troska prehanas, mal si si nechat odstup aspon jeden den... . Btw, spominal som ze ten chlapik predaval Vcko Belicioso za 2? a Melanio za 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se