Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co keby ste tunahodili nejake fotky humidorov .. co v nich mate jak naskladane a podobne ? :-)

Odesláno

Já to mám jen jako známky. Pro mě nemá smysl hodnotit ty parametry stejně jako u vína. Po měsících a letech chutná ten samý doutník stejně jako víno jinak, navíc jinak chutnají po jídle, jinak po alkohodlu apod., alespoň to tak je u mě.

Odesláno

Castecne souhlasim. Ale zase tech doutniku zkousim pomerne dost a pamet mam deravou. Takze poznamka v kolonce: KOUPIL BYCH ZNOVU? NE!, muze byt nekdy k nezaplaceni. A v pripade vyrobcu s sirokym sortimentem (napr. Oliva, Perdomo, Padron... a par stovek dalsich) je uzitecne vedet, co mi proste nesedi, a co uz zkouset ani nehodlam. Ale jak rikam, treba jsem takova fajnoffka jenom ja. :)

Odesláno

Mě zrovna dnes nesedí doutník, který mi chutnal před měsícem. U vína jsem to zažil až tak, že jeden týden jsem si řekl to je skvělé víno, tak jsem si ho další týden zase otevřel a nechápal jsem, jak mi to mohlo chutnat :) (další lahev to samé)

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem okostoval Liga Undercrown Shade. Mile prekvapeni! Cekal jsem tedy stredne silny doutnik a byl dle meho spis mirnejsi, ale to vubec nevadi. Ty zemite tony mi necim pripominaly kubanske doutniky.

Popel drzel jak helvetska vira... kdyz byl asi 4 cm dlouhy, tak jsem to odklepl, protoze jsem to nechtel mit na kosili. Ale to jsem jeste podcenil, musel jsem to odklepnout na dvakrat, fakt jeste drzel fest. To je vzdycky dobre vysvedceni.

7052e24e5f0fc0c85d2ee7fce4d40805.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

jednoznacny adept No.1  pri sutazi o najdlhsi popel  :-)))   uz som mal par kuskov a vsetky   neskutocne drzanie popelu ... davnejsie so aj postoval fotky ..  :-)

Odesláno (upraveno)

Liga Undercrown Shade je můj oblíbenec, ale ještě víc mi chutná Don Pepin Garcia Blue.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno (upraveno)

Taky přihodím jednu z výletu - na LP škoda slov - prostě ověřená pochoutka, Norsko nádherný :)

post-22384-0-68288000-1465565383_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Majk1
Odesláno (upraveno)

Parada, asi si budu muset na svych fotkach take dat vic zalezet :-)

Little_w diky!

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno (upraveno)

Víkend v Starom Smokovci. Večer nám hrá Le payaco a zajtra hurá na Hry a nejakú tú túru k tomu..

post-1780-0-71017600-1465587580_thumb.jpg

post-1780-0-62648500-1465587599_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno

Don Pepin Gargia Series JJ, tahle Nicaragua mě fakt bere, krásná vůně, ke konci krémová chuť, nechám je ještě odležet, ale fakt jsem si pochutnal. Ještě zajímavost, foto termokamerou.

post-11110-0-72531400-1465634527_thumb.jpg

post-11110-0-34878400-1465634546_thumb.jpg

Odesláno

Garcia JJ  mi chutna najmenej  od My Father , neje tak vyrazna ako ostatne a ani ten chutovy profil mi nesedi a postupne nudi ...

trebars BLUE    je vyborna .... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...