Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak hlavne bych ten vlhkoměr zkalibroval :-)

To jsem udělal, na začátku udkazoval správně 50%, pak vystoupal postupně na 70% a nakonec se tam stejně jako druhý zaseknul.

Odesláno

VasekN: zalezi jak mas ostry zuby :-)

Ale nozem to skutecne jde, jen je lepsi nerezat rovne, ale udelat rez do V 

Musi ten nuz ale byt ostry aby se kryci list zbytecne nepotrhal

Odesláno

Po x letech na fóru mi sem furt nejdou vkládat obrázky tak jak bych chtěl, někdy mi to jde pejstnout přímo do textu, ale většinou ne, takže leda připojit. :death:

Myslel jsem ořez do V v tomto stylu, ale chápu, že po té vatě už to jako fór moc nevyzní, no.

:giljotiini:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No mně se spíš zasekl vždy digitální vlhkoměr od Xikar, pak jsem začal používat dva. Od té doby, co mám ale pořádný humidor, tak to neřešim vůbec. Občas zkontroluji pouze omakem kondici doutníků a je to :-)

To jsem udělal, na začátku udkazoval správně 50%, pak vystoupal postupně na 70% a nakonec se tam stejně jako druhý zaseknul.

Odesláno

ten PDR Capa je celkom dobrej ,  ale ten flores y rod....   hmm hmm no nevim nevim,,, nech si ho kazdy skusi sam  ....  ten  je tak prumerny ze u mna zapadol hned po prvom kusku do takeho sediveho priemeru ze uz sa z neho nikdy nevyhrabe  :-))))))))   podla mna ma daleko aj na    Flor de Oliva , LVH ...  :-) 

Ja mam zkusenost s flores y rodriguez ze cim vetsi, tim lepsi. Canonazo je skvely, akorat je treba dve hodky, ten rozmer je vrazednej :-) Je na nich sympaticky, ze jsou jednodruhovy, vse wraper, binder i filler jeden typ tabaku. Ale pravdu mas, ze PDR je lepsi, plnejsi. Taky to je moje ruka, na ty fotce ;-)

Odesláno

Po zdrazeni Kuby je nova doporucena cena 299,- za Partagas D No.4, v tom Makru stal Partagas myslim 178 s dani, to byly casy

Odesláno (upraveno)

Hele, kdo by měl zájem, díky začátku podnikání je má brácha v Cabrones za 249,-, ale nevim jak dlouho mu to vydrží. Doufám že dlouho, krabku deseti už jsem taky polknul :-). Mínus dalších deset procent sleva pro chronomagory a už je to trošku lepší, ale starý Makro je nedosažitelný, vo tom žádná.. :-))

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Njn, proto píšu, že doufám, že mu to vydrží, jeho přesnou nákupku zrovna D4 teď nevím. On je v tom celkově dost zmatek, jak jsem pochopil, u některých doutníků byla nákupka ve velkoobchodě výborná, u jiných zase na úrovni maloobchodní ceny...dost cenový bordel....docela jsem čuměl když mě to říkal...

Odesláno

No pocitat musi umet, jinak dlouho nevydrzi.

Tahle cena vypovida o tom ze jsou ty Partagasy pravdepodobne z jineho zdroje nez ofiko ...

Odesláno

Právě že zdroj je oficiální velkoobchod Fortis v Plzni. Bral tam zatím všechno, na nějaké pokoutní dovozy není čas, prostor ani nervy...Jsem mu volal, jestli se nesekl a prý ne, prý počítat umí :-). Odkud to mají oni samozřejmě nevím. Ani nevím jestli další várka nebude od nich podražená.... Ale i po slevě pro chronomag ještě furt v zisku je :-)

Pokud bys měl zájem, dej vědět do SZ, s šéfem Fortisu se docela dobře znám, proto bral brácha tam odtud. .-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...