RedAce666 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Vy těm Toscanellům dáváte nějak na pr*el...mě i to půlené vydrží klidně na těch 40 minut.Jinak stejná zkušenost jako Tikal - zkoušel jsem navlhčovat a chuť se téměř neznatelně zjemnila a tah se celkem znatelně zhoršil. A vzhledem k tomu, že je mám rád právě pro tu výraznou chuť a bezproblémovost, tak už na to kašlu a kouřím suché.
Tikal Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 No já to v klidu také kouřím déle, ale vesměs si to zapálím v dílně, nebo u nějaké práce, popř u sekání trávy a tam tahám, jako zběsilý. Navíc mám ruce jako lopaty, takže můj minimální úchop je třetina doutníčku
RedAce666 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak jestli ti těch 20 minut stačí i na to sekání trávy, tak jsi vlastně hrozně šťastnej člověk :-)
ThomasB Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Top pro mne /i Tikala/ je čokoláda /fondente/ a pak Grapa. Prodávají tu čokoládu někde běžně?
Bob Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Jo bezne se da koupit v Italii :-) Me teda Toscano nechutna, vadi mi tam ta prichut te fermentace co pouzivaji
bohus76 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak doufám,že ty Undercrowny cigarilla budou lepší jak Toscana :-)
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Tak jestli ti těch 20 minut stačí i na to sekání trávy, tak jsi vlastně hrozně šťastnej člověk :-) Vlastně stačí, teď už seká junior Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Tikal
nividic Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Me teda Toscano nechutna, vadi mi tam ta prichut te fermentace co pouzivaji mám to stejně, proto jsem ti vděčnej za delfinas, to je jiné kafe
huhu4d Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Chlapi, poradte nejaky humidor na cca 50ks. diky. hladam na webe, ale je toto spusta, rad si necham poradit.
eskimak Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Radim Ti, kup vacsi.Radim Ti dobre...
Bob Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Jestli na 50 tak kup toto http://humidoro.de/Humidor-Schränke/Humidor-Schrank-für-60-Zigarren-schwarz::805.html?XTCsid=n762aof8rgh5nrt84lon2ktos6 Ale je to malo, jestli mas misto kup ten velkej se sedmi supliky
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Já to nebudu komentovat, protože je všem jasné, že to bude brzo malé[emoji4] [emoji2] Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Tikal
huhu4d Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Nemam.bohuzial miesto. Musim zacat pomalsie a zena si musi zvyknut najprv ze tam nieco take vobec.bude hehe
huhu4d Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Odkaz na humidor si samozrejme bookmarkujem a casom prikupim. Dik za rady.
little_w Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Chlapi, poradte nejaky humidor na cca 50ks. diky. hladam na webe, ale je toto spusta, rad si necham poradit. Pockej si mesic, snad uz bude skladem tenhle. Psal jsem mu v cervnu, a rikal, ze v cervenci/srpnu bude. Koukam, ze se to odklada na zari, ale urcite do nej pujdu, Mam od nej "Cube" a spokojenost.
Bob Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 Ja myslim ze tento prodejce prodava mimo jine i vyrobky z humidoro.de, ja od nej bral vsechny humidory (asi 4ks) protoze humidoro nereagovalo na maily ani objednavku ... Tenhle az na design ktery mi nesedi vypada akorat velky :-)
hirsch Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 Víkendová pohodička na terase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Ja nějak takhle, ten hoyo byl vynikajici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RedAce666 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Nez to dam do inzerce, zkusim to nadhodit tady, protoze se to tu zrovna resilo - upgradoval jsem na vinoteku s DIY elektronickou regulaci vlhkosti, takze mam doma plonkovej klasickej humidor. Shodou okolnosti ten suplikovej, co postoval Bob, vcetne Xikar zvlhcovace. Stav 99%, humidor podle me idealni volba pro zacatek, dobre drzi vlhkost a diky suplikum se do nej fakt da tech 60 doutniku (corona/toro) bezpecne a prehledne naskladat. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se