Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vy těm Toscanellům dáváte nějak na pr*el...mě i to půlené vydrží klidně na těch 40 minut.

Jinak stejná zkušenost jako Tikal - zkoušel jsem navlhčovat a chuť se téměř neznatelně zjemnila a tah se celkem znatelně zhoršil. A vzhledem k tomu, že je mám rád právě pro tu výraznou chuť a bezproblémovost, tak už na to kašlu a kouřím suché.

Odesláno

No já to v klidu také kouřím déle, ale vesměs si to zapálím v dílně, nebo u nějaké práce, popř u sekání trávy a tam tahám, jako zběsilý. 

Navíc mám ruce jako lopaty, takže můj minimální úchop je třetina doutníčku  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak jestli ti těch 20 minut stačí i na to sekání trávy, tak jsi vlastně hrozně šťastnej člověk :-)

Vlastně stačí, teď už seká junior :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

Já to nebudu komentovat, protože je všem jasné, že to bude brzo malé

[emoji4] [emoji2]

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Chlapi, poradte nejaky humidor na cca 50ks. diky. hladam na webe, ale je toto spusta, rad si necham poradit.

Pockej si mesic, snad uz bude skladem tenhle. Psal jsem mu v cervnu, a rikal, ze v cervenci/srpnu bude. Koukam, ze se to odklada na zari, ale urcite do nej pujdu, Mam od nej "Cube" a spokojenost.

Odesláno

Ja myslim ze tento prodejce prodava mimo jine i vyrobky z humidoro.de, ja od nej bral vsechny humidory (asi 4ks) protoze humidoro nereagovalo na maily ani objednavku ... Tenhle az na design ktery mi nesedi vypada akorat velky :-)

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Ja nějak takhle, ten hoyo byl vynikajici

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nez to dam do inzerce, zkusim to nadhodit tady, protoze se to tu zrovna resilo - upgradoval jsem na vinoteku s DIY elektronickou regulaci vlhkosti, takze mam doma plonkovej klasickej humidor. Shodou okolnosti ten suplikovej, co postoval Bob, vcetne Xikar zvlhcovace. Stav 99%, humidor podle me idealni volba pro zacatek, dobre drzi vlhkost a diky suplikum se do nej fakt da tech 60 doutniku (corona/toro) bezpecne a prehledne naskladat.

2369e7c8bbed2889479d8a30bde74415.jpg

9474a2ad4bca9fd52776b51eb156b188.jpg

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...