Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera jsem si dal poprve Castro od cabrones.cz a musim rict, ze mi moc chutnal! Dal jsem ho hned po Perdomo Lot 23 Maduro a z tech dvou byl Castro podle mne lepsi. Velice prijemne prekvapeni. Akorat me trochu irituje ta anonymita... neda se vubec dohledat kdo to dela a kde a z ceho... jo, kdo to micha, to tam napsane je, ale jinak ty chybejici informace, s tim mam tak trochu osobni problem. Ale je celkem mozne, ze mi jenom neco unika.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Sancho panza

Partagas

El Credito

Posekane 2 zahrady a Kuba v hubě:))

Odesláno (upraveno)

Little_w :

http://www.castro-puros.com/castro-cigars-start.html

Myslis tyhle stranky, ze? Moc tam toho fakt neni.... Mel by to byt nemecky podnikatel,drivejsi manazer Porsche, ktery huli cely zivot kubany a dosla mu trpelivost s kvalitou baleni. Tak si zacal dovazet kubanskej tabak a bali to v Nemecku, aby mel to baleni pod kontrolou... tolik legenda :-))

Upraveno uživatelem varjag
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Little_w :

http://www.castro-puros.com/castro-cigars-start.html

Myslis tyhle stranky, ze? Moc tam toho fakt neni.... Mel by to byt nemecky podnikatel,drivejsi manazer Porsche, ktery huli cely zivot kubany a dosla mu trpelivost s kvalitou baleni. Tak si zacal dovazet kubanskej tabak a bali to v Nemecku, aby mel to baleni pod kontrolou... tolik legenda :-))

krycí list i výplň jsou nicaragua- z kubánských semen. Blender je kubanec. Doutnik velmi dobre hodnocen.
Odesláno

varjag: no diky. ja nenasel ani tuhle stranku :) tu legendu o kubanskem tabaku jsem taky slysel, a mam pocit, ze na cabrones to tak bylo puvodne napsane. ted uz to tam je opravene. ale fakt se daji, asi si jich par nakoupim do zasoby. nakupy z USA jdou asi do haje, ted mi napsali, ze "vsichni prepravci" odmitaji posilat jakekoliv tabakove vyrobky. visi mi tam zasilka a nedokazu je presvedcit, ze tohle rozhodnuti se neopira o zadnou legislativu. tak to vypada, ze mam utrum.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Vcera jsem si dal poprve Castro od cabrones.cz a musim rict, ze mi moc chutnal! Dal jsem ho hned po Perdomo Lot 23 Maduro a z tech dvou byl Castro podle mne lepsi. Velice prijemne prekvapeni. .

Dvakrát se nadechnu, vám to doporučuji také...tohle často psat nebudu...SOUHLAS!

Castro - velmi velmi příjemné překvapeni, nechalo me vzpomenout na staré dobré Kuby.

Tenhle Castro mne zaujal, jasne ze cítím typickou ostrost nekubanskych blendu, ale doutnik ma ale příjemný vývoj a pro účel pro jaký jsem jej koupil je výtečný- nevím jak vy, ale me vyloženě sere rozdávat na grilovacce Kuby za 10?, abych jako první reakci slyšel " ty vole to je na hodinu" " ja to dokouril pak" nebo "dam si pauzu na cigo" :D

Za německou cenu kolem 8? bych to do pusy nestrcil, ale za 4? je to dobrý tip pro ty, kterým ty nika tolik chutná a mají ji rádi...

Odesláno

Já jsem včera měl ten Costa Platinum z té akce a docela se mi zamlouval, určitě ještě zopakuju. Sedl mi více než El Viejo Continente.

Odesláno

Rád si počkám jaké Costy se objeví u Boba.Mám raději verze Maduro,teda uleželejší a to Costy nebyly,takže raděj si dám hranolky /papas fritas/.

Odesláno

Jaké jsou ty nové El Viejo Continente  Bobe ?

Jsou super, fakt je to o dost dal nez predchozi produkce Costy.

Costa Platinum je jemnejsi s tony cokolady, uvnitr je to 100% Jalapa Valley, jen krycí list je top grade Habano z Ekvádoru 

El Viejo Continente je o chloupek silnejsi, ma 2 ligera a je to prurez celou Nikaraguou - Jalapa, Condega a Esteli. Jeho chutovy profil je trochu vyraznejsi a korenenejsi, ale jen lehce, tak akorat :-)

Za me prijemne prekvapeni, o dost lepsi nez to co jsme kourili ve fabrice.

Oboje bude dostupne v Rijnu + koncem roku bude specialni "Prague" edition - limitka, blend z Costy Platinum a uvnitr misto Ligera bude Latakie.

Tikal a Bert meli testovaci vzorek, vic jich nemam :-)

Odesláno

Jsou super, fakt je to o dost dal nez predchozi produkce Costy.

Costa Platinum je jemnejsi s tony cokolady, uvnitr je to 100% Jalapa Valley, jen krycí list je top grade Habano z Ekvádoru 

El Viejo Continente je o chloupek silnejsi, ma 2 ligera a je to prurez celou Nikaraguou - Jalapa, Condega a Esteli. Jeho chutovy profil je trochu vyraznejsi a korenenejsi, ale jen lehce, tak akorat :-)

Za me prijemne prekvapeni, o dost lepsi nez to co jsme kourili ve fabrice.

Oboje bude dostupne v Rijnu + koncem roku bude specialni "Prague" edition - limitka, blend z Costy Platinum a uvnitr misto Ligera bude Latakie.

Tikal a Bert meli testovaci vzorek, vic jich nemam :-)

tak latakii chci taky...nezapomen na me prosim

Odesláno

Dvakrát se nadechnu, vám to doporučuji také...tohle často psat nebudu...SOUHLAS!

Castro - velmi velmi příjemné překvapeni, nechalo me vzpomenout na staré dobré Kuby.

Tenhle Castro mne zaujal, jasne ze cítím typickou ostrost nekubanskych blendu, ale doutnik ma ale příjemný vývoj a pro účel pro jaký jsem jej koupil je výtečný- nevím jak vy, ale me vyloženě sere rozdávat na grilovacce Kuby za 10?, abych jako první reakci slyšel " ty vole to je na hodinu" " ja to dokouril pak" nebo "dam si pauzu na cigo" :D

Za německou cenu kolem 8? bych to do pusy nestrcil, ale za 4? je to dobrý tip pro ty, kterým ty nika tolik chutná a mají ji rádi...

Dik, vyridim ;-) Castra Robusta jsou i ve velkoskladu bohuzel beznadejne vyprodany. Jeste snad budou nejaky Belicosa a Short Robusta, dalsi zasilka prijde pristi tyden, pokud by nekdo chtel vyzkouset

Odesláno

Hele, jeste tam jsou. Je tam napsany : "Pouze 4 vlevo"... to bude asi znamenat "Only 4 left", cili "4 posledni". Brachovi vyrid, at si ten sranda web spravi, je to ostuda :-) A nemyslim to zle, at to bere jako konstruktivni kritiku... a at doobjedna Castro, chtel jsem si vzit krabici :D

Odesláno

Dik, vyridim ;-) Castra Robusta jsou i ve velkoskladu bohuzel beznadejne vyprodany. Jeste snad budou nejaky Belicosa a Short Robusta, dalsi zasilka prijde pristi tyden, pokud by nekdo chtel vyzkouset

Pardon, už nejsou ani Belicoso :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...