Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem měl ten základní Oliva V Belicoso, až v poslední třetině mi chutnal. Už jsem na posledním srazu říkal, že bych potřeboval přístroj, který automaticky první třetinu doutníku vykouřil za mě, většinou to za kouření ani nestojí :)

A nespaříš ten doutník ze začátku ?Já začal zapalovat doutník bez potahování,zkrátka jej nemám v hubě , tryskovým zapalovačem jej ogriluju a rozfoukám.

Odesláno

Mám takovou pětici doutníků, který jsou parádní a cokoliv jiného mi moc nejede. Ne že by byly špatný, prostě mi nic neříkají, takový prázdný. Ten Oliva V Belicoso byl až úplně nakonci super, ale dvě třetiny nula požitek.

Odesláno

no skoro, asi mám malé orezávatko, je to poriadne cigáro

Neni od věci investovat do dobrého cutteru, 100x se to vrátí...

Já používám Xikar s doživotní zárukou a to pak teprve vidíš rozdíl oproti cutterum za 300,-

Nebo zkus puncher - na velké formáty ok

Odesláno

Neni od věci investovat do dobrého cutteru, 100x se to vrátí...

Já používám Xikar s doživotní zárukou a to pak teprve vidíš rozdíl oproti cutterum za 300,-

Nebo zkus puncher - na velké formáty ok

niečo už dokupim
Odesláno

Já to ořezávám docela obyčejným, který dávají zadarmo a v pohodě, spíš je potřeba získat v tom určitou zručnost

Odesláno

Díky tomuto fóru už vím, kromě jiného, jaký je ten správný popelník!

attachicon.gifIMG_20160910_190944.jpg

Tento popelnik je naprosty zaklad pokud to s doutniky myslite vazne!! :lol2:

Kolik uz jich mame? Ja myslim neco okolo 7-8

Cutter musi byt ostry a pri strihu musi byt urcita rozhodnost s jakou se to cvakne

Odesláno

bohus76: Ale jak správně píšeš, zapálení je hodně důležitý a když se to zmrší, tak se to hodně projeví na celém průběhu kouření.

Odesláno

Tento popelnik je naprosty zaklad pokud to s doutniky myslite vazne!! :lol2:

Kolik uz jich mame? Ja myslim neco okolo 7-8

Nejvíce na tom nerezovém popelníku oceňuju nerozbitnost a proto jej sháním pro kamaráda.

Odesláno

Cože?

To jako mezi doutníkáře ještě nedorazila módní vlna

v podobě odseknutí sekerou Fiskars???

Naopak zde se jede cuttery za Angelo, sekera fiskars by mohla být ostrá ;) nejsme hipstři ze Žižkova, jsme svetaci:D
Odesláno (upraveno)

Josef01 , bacha na ochránce lidských práv :lol2:

přesně jak píše Bob, popelník Poldi ja naprostý základ...  Mám pocit, že jich bude určitě víc.

Prověříme to :

Tikal   2x

Bert    1x

Bob    1x

Hirsch 1x

Cema 1x

LittleW 1x

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...