little_w Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Dnes bych to tedy viděl na relaxační odpočinkový večer Tahle fotka se mi vazne libi! Vyvolava same prijemne asociace. Dobry!
eskimak Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Lobber: konak sice nepijem ale namotivoval si ma, dnes to bude Dalmore Cigar Malt a nieco dobreho z humidoru... este neviem co
Lobber Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Tahle fotka se mi vazne libi! Vyvolava same prijemne asociace. Dobry! Lobber: konak sice nepijem ale namotivoval si ma, dnes to bude Dalmore Cigar Malt a nieco dobreho z humidoru... este neviem co Rád motivuji k dobrý (chutným) činům Tak že, nazdraví kluci !!!
gerhard Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Tak toto bola moja posledná ? musel som skúsiť, aby som zisti,že z tohto teda póžitok neviem nájst. Ešteže som nenakúpil humidory a zásoby na zimu.
Bob Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Alespon budes o neco zdravejsi. :-) To vis, nechci radit, nevim co jsi kouril, ale z tohodle doutniku bych nemel pozitek ani ja
gerhard Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Jaj,no boli to všetko kúsky z trafiky a celkovo zly napad . Obdivujem ale aspo tych co v tom vedia najst tie prave nuansy.To iste mam s vinkom - ochutnal som aj 20eurickove a necitim rozdiel oproti tym za 3. Mam proate nejak zarezane tieto zmysly asi. (Este kavu jakz takz si viem vychutnat ale ine pivo nic,tvrde nic vinko ....).
Tikal Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 To chce začít zvolna a s kvalitním kuřivem...
eskimak Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Gerhard, skus par kuskov od Boba a mozno ucitis co si zatial necitil. Na odpad z trafiky sa vykasli. Ak chces tipy tak kludne sz, tiez som takto u Boba "zacinal".
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Já myslím, že tady ani nějaká rada nebude potřeba... U Boba, nebo Michala se nedá nikdy šáhnout vedle... Tady spíš už jen záleží o konkrétní chuti člověka, a s tím moc nikdo nepomůžu... Nebo aspoň tak to bylo u mě ( na každém kousku se vždy najde nějaký klad a zápor) Teď jen jak se s tím poperou chuťové buňky... Ale i klidně základní model od Olivy - flor de oliva - 80 kaček českých - ( z kterého jsem měl obavy) si u mě našel zalíbení..../viz foto/
Tikal Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Ten ring tomu musel dát teprve tu správnou chuť
RedAce666 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Tohle kouření špačků napíchnutých na párátko mi přijde jako dost ujetá zábava. Sebelepší doutník už v téhle fázi nemůže chutnat jinak než horký dehet, popel a zapařený tabák. A kouřit to navíc i s ringem, to už je skutečně vyšší dívčí
Tikal Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Hlavně se to pod ringem pekelně spaří...
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Koukám, že jste se chytli přesně toho, čeho jsem si myslel, že se chytnete Tohle byla spíše taková recesivní zkouška, vím že teď to zní jako chabá obhajoba.Ale .... jinak ring sundám a kouřím o něco maličko vejš ... Je pravda že v 99% případech se to již dál od prstýnku nedá kouřit a je to hnus kor si šmáknout na prstýnku :0D . Ale jsou tu kousky, které jsem *hulvátsky dokouřil skoro až do konce jelikož jsem se toho nemohl vzdát a žádný markantní rozdíl, jsme v chuti nepoznal třeba jako u TTT Vigia Upraveno 12. října 2016 uživatelem Lobber
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Já taky některý doutník kouřím skoro až do konce. Když se to umí...
RedAce666 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Hele proti gustu...kuřte si to třeba i s celofánem Já mám rád kouř chladnej a pokud možno "čistej". A přijde mi, že takhle na konci už zákonitě chladnej bejt prostě nemůže a chuť je původnímu blendu taky dost vzdálená. Měl jsem pár doutníků, který byly tak dobrý a měly tak dobrou konstrukci, že se daly kouřit hodně daleko a nechtělo se mi je odkládat...ale tohle už je na mě prostě moc.
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Tvl, zas neber pořád můj post tak vážně Tento extrém byl jednou a jak říkám jen z recese ... Ale jak chceš
vwtyp11 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Hele ti amici jsou hloupý dost:)Celou dobu kouři ty nejlepší doutníky na světe a pak jim někdo oznámi plánované zrušeni embarga na Kubu co nehori a obchodníci plní sklady v Kanadě, aby to neprosvihli )To nějak nechápu
Bob Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) No on ten vstup Kubanskych doutniku na US trh ted s FDA neni moc realny, alespon ne v dohledne dobe.Ono pro US trh musis plnit sklady i kdyz chces obsadit jen 10% trhu ...A ano Nikaragua a Dominika je lepsi nez Kuba (rozhodne nez Kuba ktera se vyrabi posledni dobou) Upraveno 12. října 2016 uživatelem Bob
RedAce666 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Já už nemluvím ani tak o tvém postu - jsou lidé, kteří doutníky takto (a občas i víc) dokuřují zcela pravidelně. Já jim to nemám za zlé - každý kouří na svojí hubu. Ale já si prostě nechci tu hezkou hodinu a půl na konci kazit pětiminutovkou horkého zpařeného kouře...
eskimak Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Je to podla mna velmi individualne. Mam vyskusane ze su dutniky ktore zahodim v polovici, zaroven boli take ktore som mal naozaj chut napichnut na sparadlo aby som si nespalil prsty. A boli bezchybne do konca.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se