Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je fakt že ten XO cutter nevypadá vůbec zle... Ale už mám nůžtičky a zatím nehodlám měnit... tak hold budu nějaký pátek vyčuhovat z řad :0D....

Jinak ano... rád si třeba z Havl.Brodu zajedu na letohrádek Svatý Vojtěch "cca 70km"... ( mimo jiné) doporučuji... opravdu krásný výlet i autem... a tam si dám pauzičku s jídlem, pitím a doutníčkem... nebo jen tak zastavím někde na kopci s hezkým výhledem a relaxuji...

Odesláno

Tak tendle ale fakt stoji dva litry :) To uz neni pro nasince spotrebka... necham si ho nadelit na narozky :)

Zase v librach je to jen par drobnejch :-)

Odesláno

Dneska jsem sel lovit bobrika zimomrivosti... pac jsem nemel uz dlouho doutnik. Kosa teda silena, fakt uz to na "posezeni venku" neni ani nahodou. Ale chutnalo a prezil jsem.

fdo01.jpg

Odesláno (upraveno)

Prvá zásielka od Boba. Dakujem,vyzerá to vonia to fajnovo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno

Tak bude sraz DSPBcH na čarodejnice?

Pak už jedině někde u někoho na zahradě.

Pokud Bob nezřídí kuřárnu. Tedy ne kavárnu nebo hospodu - ta by mohla být např. ve vedlejší místnosti, ale myslím, že by zřídil čistě jen kuřárnu, kam by si každý kuřák mohl donést z vedlejší provozovny své nápoje :-))

Návštěvník Kamil
Odesláno

tak je to schválený, od května v hospodě utrum

Houby je schválený, ještě musí senát a prezident. Snad to do května nestihnou...

Odesláno

no zahradky je jedna vec, obchody s tabakem druha, snad to v obou pripadech zustane povoleny

My budem kazdopadne na podzim muset udelat klubovnu :-)

Asi bych sel nizkonakladovou cestou, kdyz se nas slozi treba 20 tak pri napr. 200/mesicne by mel byt budget na nejakej prostor. 

No mame jeste cas tak budem premyslet, uz ted vim ze mi ty zimni dychanky u Kasparka / ve Vesne budou dost chybet

Odesláno

Já věřím, že rozum zvítězí. Už teď sabotuju jeden burger proto, že udělají "vyvoněnou" resturaci a před dveře dají popelníky. Já to pak musím čuchat pokaždé, když jdu běhat. Ať se mamlasové projdou centrem města kde je hospoda na hospodě. Doteď jsem si mohl svobodně zvolit, jestli půjdu do zakouřeného. Nově budu muset přes hluky kuřáků na každém rohu??? 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Já věřím, že rozum zvítězí. Už teď sabotuju jeden burger proto, že udělají "vyvoněnou" resturaci a před dveře dají popelníky. Já to pak musím čuchat pokaždé, když jdu běhat. Ať se mamlasové projdou centrem města kde je hospoda na hospodě. Doteď jsem si mohl svobodně zvolit, jestli půjdu do zakouřeného. Nově budu muset přes hluky kuřáků na každém rohu???

No tvl...

Odesláno

No to jsou zpravy! Nejsem moc rad, i kdyz chapu, ze nekuraci to nekdy maji tezsi. Ale kuraci jeste tezsi, bohuzel. Doutniky a dymky by beztak mely mit vyjimku... dyt to voni!

Dneska takhle (je to umeni, ma to ramecek!):

costa-slt109.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...