ava Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Sobotní zákusek v podobě nové světlé řady Tabak Especial od vrchního dodavatele Boba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 I tato řada má sladkou hlavu ? Měl jsem jen cigarilla a není to pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Kouříte dva doutníky denně? Rozhodně to není mnoho. Každý váží asi 7,5 grammu, za padesát let tedy 2 * 7,5 g * 365 * 50 : 1000 = 274 kg tabáku; nezbývá než požádati zručného kresliče, aby Vaší podobizně vložil do ruky doutník v poměrné velikosti z těchto několika centů tabáku, a můžete se nad výsledkem zamyslit. Kouříte-li denně více, dosáhnete ovšem tohoto rekordu o něco dříve. nalezeno na webu: https://www.bejvavalo.cz/clanky.php?detail=118&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Upraveno 22. července 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 I tato řada má sladkou hlavu ? Měl jsem jen cigarilla a není to pro mě.Tak tenhle by pro tebe asi nebude. I když ty cigarilla jsou úplně jiná než samotný klasický doutník Especiál. Je sladší než tmavý Oscuro, ale rychlejí odeznívá, od půlky je prostě super. Dá se kouřit až hodně do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludva Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 DL-700 od La Flor Dominicana má 26 gramů ...Kouříte dva doutníky denně? Rozhodně to není mnoho. Každý váží asi 7,5 grammu, za padesát let tedy 2 * 7,5 g * 365 * 50 : 1000 = 274 kg tabáku; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Nedělní zákusek v podobě tmavé řady Tabak Especial od vrchního dodavatele Boba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Ja jsem ochutnal pres vikend ty novy Liga Undercrown Shade Cigarillo od Boba. Za me dobry. Idealni velikost ke kafi apod. anebo kdyz clovek nema cas na neco vetsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 No já dneska taky s kávou, tmavá řada od Tabak Especial,chutná mi ohromně, ve spojení s dobrým esspresem.No a samo sebou s retro kavovýma hodinkama.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Nemaje cestovní humidor, vzal jsem s sebou na Jadran nějaké ty sucháče.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Furt stejněZa 9? super cigaro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Já jsem tradicionalista, nejdříve lancero, pak Churchill Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Vikendova fotka. Amfibie a Perdomo Lot 23. Mel jsem posledni, takze to byla takova nenarocna volba. Jednu dobu mi jely dost, ted si dam pauzu. Jako dobry, sedl, vsechno dobry... ale jsou lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Dneska to pujde :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 No pekne! Sedim v kanclu a zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Bobe, vypadá to i na dobré počasí v NDR. Doufám, že nebudete házet kačkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Dnes jedeme tymove :-) LP No.9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kachny ani jinou zver jsme nekrmili :-) Bylo to fakt super, od pocasi pres partu a zazitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Už se těším na dlouhý kouř a vyprávění z cest. Dobře vám to ladí. Ať si dá Petra pozor s tím odlakovačem, aby to nebyl krátký kouř Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Rafael Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Povestna kubanska kvalita? Nepoznam tu znacku no vyzorovo je to tak na eurovy dutnas z trafiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Za 2? netřeba řešit, vždy hoří a rychlovka je kávě jako dělaná! Velkou myšlenku u tutoho doutnicku nehledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se