Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Jak o tom mluvíte, tak jsem si vzpomněl 

.... měl jsem v humidoru DE PF asi tři, cca rok nebo, kdy jsem je naposledy od tebe bral. Vyhulil jsem je teď v létě a problém jsem měl se všema, rozmotával se mi krycí list. Teplotu mám konstantní, lehce pod 70%, u jiných od DE se mi to nestalo. Třeba špatná krabička, nevím? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, Daredevill napsal:

Dnes sváteční -Liga Privada Unico Papas Fritas-

Jsem mírně rozčarován, chut 8/10, tah skvělý, velká kouřivost. Téměř nedržel popel ale to je dáno složením.  Ovšem v průběhu kouření 3x prasknul🤷🏻‍♂️
Mám v humidoru ještě jeden kousek, tak uvidíme. 

3181D85D-97F0-4E12-8AF0-D32DB379919E.jpeg

Zvláštní, ten mi ještě nikdy neprasknul.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Daredevill napsal:

Ono to v podstatě ničemu nevadilo, prasklo to vždycky těsně před hořením, takže během pár potahů bylo po problému. Chuťově ovšem moc moc dobrej👍🏼

Tak ten jsem ještě neměl, musím jej vyzkoušet a jak jsem se díval, kolega Bob ve svém závodě s námi oblíbenými tabakovymi produkty naskladnil DE, což je pozitivní poznatek...

Odkaz ke komentáři

Ja si myslím, že tam byl nějaký problém při posledním doutníkovým festivalu v De..... 

Kdy vznikl i problém s Hiram&Solomon a dle infa, se nějak přerušila celková dodávka do EU .... A Betty,Jane atd chtěli zrušit u Drewestate úplně ( možná se to tu jednou už řešilo )....

Jen se dojížděli / dojíždějí zásoby 

Ale možná se pletu .... 

Ted by mohl říct více Bob 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...