Daredevill Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Bovedy tam mám do teď, vyndal jsem je jen na fotku. Humidor má už 4tý den 69% vlhkosti. Je ustálenej. Ze začátku jsem mu pomohl navlhčením podle internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Tak to by melo byt cajk, nech to jeste par dni ustalit, pravdepodobne trochu sussi kryci list. Papasy maj silnej kryci list, tam by standartne problemy s praskanim byt nemely Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 To daredevil- Až budeš mít víc doutníků v humidoru,tak i ta vlhkost se stabilizuje a bude více konstantní. Nejhorší je začátek ,kdy tam člověk má jen pár doutníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Problem je ze ten humidor byl novej a pravdepodobne vytahl vlhkost z doutniku, ale to se behem par dni srovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Jak o tom mluvíte, tak jsem si vzpomněl .... měl jsem v humidoru DE PF asi tři, cca rok nebo, kdy jsem je naposledy od tebe bral. Vyhulil jsem je teď v létě a problém jsem měl se všema, rozmotával se mi krycí list. Teplotu mám konstantní, lehce pod 70%, u jiných od DE se mi to nestalo. Třeba špatná krabička, nevím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 13 hodinami, Daredevill napsal: Dnes sváteční -Liga Privada Unico Papas Fritas- Jsem mírně rozčarován, chut 8/10, tah skvělý, velká kouřivost. Téměř nedržel popel ale to je dáno složením. Ovšem v průběhu kouření 3x prasknul Mám v humidoru ještě jeden kousek, tak uvidíme. Zvláštní, ten mi ještě nikdy neprasknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ono to v podstatě ničemu nevadilo, prasklo to vždycky těsně před hořením, takže během pár potahů bylo po problému. Chuťově ovšem moc moc dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Před hodinou, Daredevill napsal: Ono to v podstatě ničemu nevadilo, prasklo to vždycky těsně před hořením, takže během pár potahů bylo po problému. Chuťově ovšem moc moc dobrej Tak ten jsem ještě neměl, musím jej vyzkoušet a jak jsem se díval, kolega Bob ve svém závodě s námi oblíbenými tabakovymi produkty naskladnil DE, což je pozitivní poznatek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Jak jsem té tu zahlédl, tak jsem dostal chuť na Betty . A jak na potvoru mi v humi chybí. A do zítra zavřeno ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tak co si dáme po dobrém vydatném obědě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Larutan.... na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 10 minutami, cema napsal: Larutan.... na procházku. Výborně... DE LP9 bez procházky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Že nekecám. Bob má asi recht, proběhla výměna vlhkosti. Nechám je týden odstát. Vlhkost se nehla, stále 69%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Nicméně radost a požitek si zkazit nenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Správný přístup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 3 hodinami, Lobber napsal: Jak jsem té tu zahlédl, tak jsem dostal chuť na Betty . A jak na potvoru mi v humi chybí. A do zítra zavřeno ...... Mám jich doma stále zásobičku a Bob je má taky na skladě. Taky si ho budu muset dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Bob je bohuzel nema zatim Daredevill: to je klasika, vytahla se vlhkost z kryciho listu, za par dni se vrati zpet. Az ti dojdou ty bovedy tak budes muset asi poresit ty krystaly, pocitam ze celej humi neutahnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ja si myslím, že tam byl nějaký problém při posledním doutníkovým festivalu v De..... Kdy vznikl i problém s Hiram&Solomon a dle infa, se nějak přerušila celková dodávka do EU .... A Betty,Jane atd chtěli zrušit u Drewestate úplně ( možná se to tu jednou už řešilo ).... Jen se dojížděli / dojíždějí zásoby Ale možná se pletu .... Ted by mohl říct více Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Hezký večer všem... Tak co, byly všichni hodní, přinesl něco Ježíšek..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se