Lobber Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 Hezké slunné odpoledne :0) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 Hezké odpoledne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 (upraveno) Lobber: Berou? Upraveno 10. července 2021 uživatelem MAT71
eskimak Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 před 11 minutami, MAT71 napsal: Hezké odpoledne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty ides bomby clovece
MAT71 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 před 57 minutami, eskimak napsal: ty ides bomby clovece Návštěva mi pomohla...
MAT71 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 Oni to tu dokonce píšou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 Co myslíš mám ušmudlaného okouna 61cm …. A jinak ani prd…. ale aspoň tu je romantika. Když nic jiného ….. Ráno čumím na východ, večer na západ …. A jsem spokojenej i tak …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 před 35 minutami, Lobber napsal: Co myslíš mám ušmudlaného okouna 61cm …. A jinak ani prd…. ale aspoň tu je romantika. Když nic jiného ….. Ráno čumím na východ, večer na západ …. A jsem spokojenej i tak …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera...
Lobber Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 před 50 minutami, Lobber napsal: Co myslíš mám ušmudlaného okouna 61cm …. A jinak ani prd…. ale aspoň tu je romantika. Když nic jiného ….. Ráno čumím na východ, večer na západ …. A jsem spokojenej i tak …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omluva …. Cejna- 61
MAT71 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 před 11 hodinami, Lobber napsal: Omluva …. Cejna- 61 Myslel jsem tu scenérii, klid, relax, doutníček... A cejn nebo okoun, to je fuk, já bych to stejně nerozeznal...
MAT71 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 Příjemné čekání na bouřku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 Rozfoukej to!!! nechci bouřku….. Maximálně deštík….. Jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. já měl snídani šampióóónů
MAT71 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 Fůkám jak sviña... Mezitím něco dobrého po skvělém obědě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gathol Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Odesláno 12. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Odesláno 12. července 2021 To: MAT71 musím tě pochválit ….. rozfoukal jsi to dobře, ale měl jsi sledovat víc radar …. Ve 2 ráno jsi to nějak prochrápal na hodinu a půl :0D Jinak ráno dýmka, A teď při přípravě zeleninové směsi s veprovejma kostkama se chystám na Bolívárka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Odesláno 12. července 2021 LEAF Corojo a extra chmelený Starobrno mimo záběr objektivu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Odesláno 12. července 2021 Kruci doutníky mám v druhém stanu ….. fakt nikam nejdu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Odesláno 12. července 2021 (upraveno) Teda Lobber, to čučím, to je rekreace snů, já snad prchnu za tebou s půlkou humidoru. Uklohníš ten boršč, zapálíme, nahodíme... Jak nás to přestane bavit, sednem s rumem do škuneru a zajedem navštívit Varjaga... Upraveno 12. července 2021 uživatelem MAT71
MAT71 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Odesláno 13. července 2021 Hezký, vskutku letní večer, páni a pánové... Dá si někdo doutník..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se