gathol Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Odesláno 16. července 2021 Pěkný páteční večer všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Koumes Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Odesláno 16. července 2021 Krásný večer všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Odesláno 16. července 2021 před 3 hodinami, MAT71 napsal: Ucítil Kubu a chramst... No, já jsem se tedy taky nemohl nabažit a nemohl jsem se ho vzdát …. Nějak mi zachutnal …. Mmj. Čekal jsem že pošle alespoň tátu , když ne dědu či pradědu….
Lobber Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Odesláno 17. července 2021 Tak a dovolená nám skončila…. Vybaleno, uklizeno….. A teď rekonvalescence před zítřejší 24h službou ! S Fresh CubaLibre a Montecristo2 Užívejte sluníčka kluci ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Odesláno 17. července 2021 Hezký večer z Tater... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Dobrý večer všem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dr.Malaver Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Odesláno 19. července 2021 Večerní relax.. Joo, to já můžu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Odesláno 19. července 2021 Nazdar páni a pánové... Sednu si v Tatrách před chatu abych si dal doutník a ta vůně přilákala ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MAT71 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Odesláno 19. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Odesláno 19. července 2021 před 3 hodinami, MAT71 napsal: Nazdar páni a pánové... Sednu si v Tatrách před chatu abych si dal doutník a ta vůně přilákala ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lomnica?
MAT71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 před 7 hodinami, eskimak napsal: Lomnica? Ahoj, Oravice.
Lobber Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 před 16 hodinami, MAT71 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak to je hodně pěkný …. To se mi stane maximálně, když si jdu zarelaxovat na posed/kazatelnu. Ale toto !
Koumes Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 (upraveno) Krásné pondělní odpoledne všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. července 2021 uživatelem Koumes
MAT71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 před 3 hodinami, Lobber napsal: tak to je hodně pěkný …. To se mi stane maximálně, když si jdu zarelaxovat na posed/kazatelnu. Ale toto ! To bude tím Ramonem čoveče, já o tom přemýšlel, Montecristo je vábnička na sumce a Ramon na vysokou...
MAT71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 před 1 hodinou, Koumes napsal: Krásné pondělní odpoledne všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, kde si to vychutnáváš? To nevypadá jako štěrkáč...
MAT71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 před 4 minutami, Koumes napsal: Chorvatsko, jsme na Pagu.
MAT71 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 Teď tak přemýšlím co si zapálit abych nepřivábil medvěda...
Koumes Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 (upraveno) Hlavně nezapaluj něco, co páchne jako medvědí bobek, jinak bude zle Upraveno 20. července 2021 uživatelem Koumes
Koumes Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 Na Oravici chodí srnci až k ruce? Slušný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se