Bert Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Dnes jsou tomu přesně tři měsíce, co jsem dočasný kripl. Včera jsem udělal první kroky bez jakékoli pomůcky (berle, dlaha, ortéza), takže je potřeba to oslavit. Sešel jsem tedy do sklepa a vybalil humidor Oliva Melanio Limitada 2015, a z humidoru aktivního vyndal 4 plná plata olivek, které tam patří, a které s láskou od roku 2015 zavlhčuji a opatruji. Následovalo nastartování humidoru a uložení. První kouř předpokládám, samozřejmě, dnes. Přikládám pár fotek tohoto skvostu, který se IMHO v tomto stavu už asi nevidí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Hezky to mas! Ja uz ho mam komplet vyhulenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Něco malého před večeří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Take tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Berte, pěkný …. gratuluji a ať se jen a jen lepšíš…. A ať GR chutná, ještě nějaký dobrý rum :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 (upraveno) A jak Ti chutnala Oliva 2015 ? Také přeji hodně zdraví Berte... Ty musíš mít stejně vytříbené morálně volní vlastnosti, že jsi to tak dlouho vydržel, nepodlehl nutkání a nevykouřil ani jednu ... Upraveno 23. ledna 2022 uživatelem MAT71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Nedá si někdo před obědem dobrou zrnkovou kávu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 10 hodinami, MAT71 napsal: A jak Ti chutnala Oliva 2015 ? Také přeji hodně zdraví Berte... Ty musíš mít stejně vytříbené morálně volní vlastnosti, že jsi to tak dlouho vydržel, nepodlehl nutkání a nevykouřil ani jednu ... Nemám vytříbené morálně volní vlastnosti. Já ty humidory měl tři Jinak Oliva v Melaniu z roku 2015 úplně super. Nejsem sám, Ondra dostal jeden kus, a veeeelmi si to pochvaloval. Kluci, všem děkuji za přání uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Kurník chlapi @Bert @MAT71 kde si koupím tak pěkný cigáro?-já jsem v tom úplná LAMA a taky bych si třeba jedno puknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Tady frčí snad jen 2 www stránky 1) https://doutniky-rb.cz - člen MIBA 2) https://www.tabacos.cz - člen BOB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 9 hodinami, Lobber napsal: Tady frčí snad jen 2 www stránky 1) https://doutniky-rb.cz - člen MIBA 2) https://www.tabacos.cz - člen BOB Amen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 V 22. 1. 2022 v 10:36, Bert napsal: Dnes jsou tomu přesně tři měsíce, co jsem dočasný kripl. Včera jsem udělal první kroky bez jakékoli pomůcky (berle, dlaha, ortéza), takže je potřeba to oslavit. Sešel jsem tedy do sklepa a vybalil humidor Oliva Melanio Limitada 2015, a z humidoru aktivního vyndal 4 plná plata olivek, které tam patří, a které s láskou od roku 2015 zavlhčuji a opatruji. Následovalo nastartování humidoru a uložení. První kouř předpokládám, samozřejmě, dnes. Přikládám pár fotek tohoto skvostu, který se IMHO v tomto stavu už asi nevidí .... Ani nevim ze ti neco bylo... Tak goodluck! Bedýnka tedy parádní, skoro skoda to hulit. Vlastně né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 (upraveno) před 45 minutami, varjag napsal: Ani nevim ze ti neco bylo... Plazil se před ženou po kolenou Upraveno 24. ledna 2022 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 6 hodinami, MAT71 napsal: Amen... a nebo tady MAT71 …. Ten má vlastně taky víc jak pro vlastní spotřebu …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 56 minutami, Lobber napsal: a nebo tady MAT71 …. Ten má vlastně taky víc jak pro vlastní spotřebu …. I běž čoveče, trochu toho tabáku bys jednomu vyčetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Tak víš co, závist je k***a :0D Mmj: Už měsíc venčím bohužel jen opeřence …. tak dnes - stále jen na šnůře Jappa. Jelikož neposloucháme, tak máme omezený pohyb na několik metrů …. A doufám, že v létě vyjde volný “sokolí slet nad kukatčím hnízdem” s oběma pacholky :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Hezký večer všem. JL2 MEL FEB 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Tak dnes jsem nakupoval. Nikoli doutníky, ale příslušenství do kuřárny domů. Jednoznačně potřebuji podstropni pračku vzduchu. Tahle má výkon 700 - 3400 metrů krychlových za hodinu. No nic. Vyčištění, kontrola, usazení a hurá ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Jak velkou máš kuřárnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Malou 4x6, výška 2,9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se