Lobber Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Další relax v “sherwoodu” hezky slunný a klidný víkend chlapci a chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 před 2 hodinami, Lobber napsal: Další relax v “sherwoodu” hezky slunný a klidný víkend chlapci a chlapi skvelé zátišie ... cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 @Lobber Paráda. Esence mých neřestí (tedy některých) na jediné fotce. Kafe, doutník, singlovka ....Tak takhle si představuji snídani Pale hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Víkend se vydařil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Ty tedy pěkně mlsáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Před hodinou, Dr.Malaver napsal: Ty tedy pěkně mlsáš. Po delší době jsem popustil uzdu své vášně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Díky kluci :0) Berte - dýmka, čaj a jiné byli ještě schovány v baťohu …. Nějak jsem si našel novou volnočasovou zábavu a relaxaci … Sport už mám nějak daleko v pozadí zestárl jsem a už ne to nemám fyzičku Narozdíl od MAT71 - ten si za ty koláčky dá maratón…. Za chvilku by se nezvedl z křesla :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Ja uz nejaky cas ficim na Oliva cigars, idealne Reserva robusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 No tedy, tohle Téma je tu také...? Super, tak to již se od mobilu neodtrhnu A hned se připojím s fotem jednoho z humidorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 A vecerni pohodys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 před 15 hodinami, Bakouš napsal: No tedy, tohle Téma je tu také...? Super, tak to již se od mobilu neodtrhnu A hned se připojím s fotem jednoho z humidorů. Pěkně, ukaž ještě vnitřek Zakázková práce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Kdepak zakazka. Byla to limitka od Man O Waru. Zakoupen nekdy v roce 2017. Pouzivam ho jen jako prestupni skladiste, nez doutníky rozbalim a dam do humidoru co mame v obyvacim pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Pekne to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Hezkou neděli všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Nejsou a nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 V mechu a kapradí …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Zdravím všechny a lesního muže obzvláště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 …. Jsem poctěn Tvým pozdravem :0) A doufám, že sis taktéž jako já užíval nerušený relax :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 před 7 hodinami, Lobber napsal: …. Jsem poctěn Tvým pozdravem :0) A doufám, že sis taktéž jako já užíval nerušený relax :0) Ano, v mezích možností ženatého muže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Dnešní info z doutníky Praha. Cohiba chystá zdražení o cca 150% a Trinidad prý také. Prý to koupili nějací Číňani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se