Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Pěkný, ale nebyl bych to já, abych neměl nějakou blbou poznámku. Tedy velikost je v pohodě, ale mezery jsou přivelké... skladování vzduchu mi přijde trochu zbytečné. Navíc je to další objem vzduchu na zvlhčení a je potřeba větší počet zvlhčovačů, které zabírají misto.... Má to i pozitivum a to je dobrá cirkulace vzduchu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu mě mate ten pant u skla bez rámu, to asi netěsní ne? Nebo tam je nějaká guma? Každopádně velikost je super, závidím :eek: :notworthy: . Do spodního prostoru bych si dal ještě dva malé humidory pro opravdové perly ve sbírce, protože čím více cedru ze všech stran, tím více chuti:-). A pak to zas všechno furt obhospodařovat a kontrolovat...vlastně...ta radost :lol2:

Odkaz ke komentáři

link 

nie je to ziadne Adorini, spracovanie priemerne, ale ucel splni. Nechcel som putavy kus nabytku, skor nieco menej napadne, ale kapacitne velke, lebo kolegovia mi uz prikladaju vlastne zasoby na preskladovanie. Mam v tom Cigar Oasis XL. zatial to drzi pekne. Mam dost krute podmienky - centralna klima v business centre /mam to v kancelarii/, vlhkost vzduchu je killer /pod 40%/ momentalne hladam zvlhcovac, moje dutiny trpia /aj vlasy, ale nechcem tu provokovat clenov KNP :)/

Pěkný, ale nebyl bych to já, abych neměl nějakou blbou poznámku. Tedy velikost je v pohodě, ale mezery jsou přivelké... skladování vzduchu mi přijde trochu zbytečné. Navíc je to další objem vzduchu na zvlhčení a je potřeba větší počet zvlhčovačů, které zabírají misto.... Má to i pozitivum a to je dobrá cirkulace vzduchu.

Presne kvoli tomu som to kupoval. Inac police sa daju poukladat hustejsie a dole potom skladovat cele krabice alebo mensie humidory

Trochu mě mate ten pant u skla bez rámu, to asi netěsní ne? Nebo tam je nějaká guma? Každopádně velikost je super, závidím :eek: :notworthy: . Do spodního prostoru bych si dal ještě dva malé humidory pro opravdové perly ve sbírce, protože čím více cedru ze všech stran, tím více chuti:-). A pak to zas všechno furt obhospodařovat a kontrolovat...vlastně...ta radost :lol2:

sklo je podlozene penou, zatial sa zda ze nijako vyznamne vlhkost neunika. Ked by aj, ja si to vyriesim sam, to uz je relativne mensi problem. Inac si myslim ze najhorsie je starat sa o nejaky maly humidor, aspon zatial moje skusenosti tak hovoria /rovnako ako napr s akvariom.. ak sa to da porovnat :)/

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Super! Kde v Dubaji? Na letisti? Taky se tam budu v lednu vyskytovat ...

ano, Vegas Robaina kupujem tam. 25ks krabica Unicos vyjde nejako na 9 Eur za kus. V utorok letim do Indonezie tak az sa nic nezmeni v decembri dokladam zasoby.. aha, maju to online http://www.dubaidutyfree.com/content/upload/documents/52-67_DV%20Listings%20NOV13.pdf

aj ked 25 kuskov, to je davka teda.. s tym vydymis mensie mesto :)

Odkaz ke komentáři

to je finale. ak sa da niekde v CZ kupit VR za rovnake peniaze, daj tip. Zatial bolo vsetko over 12eur, v kamennom shope aj viac

ja tam stabilne kupujem Ron Zacapa /viac ako 1flasu ti nepredaju/ za 50 /pozeram ze tam je 55 - asi kurz/, niekde v zlave na eshope to dam aj v europe za podobne peniaze ale tam to mam pod nosom tak je to +/- to iste. V podstate to aj tak davam prietokovym ohrevom, zvlast v zime. Pripadne mavaju casto dobre akcie na single malt. Ked ma clovek 120kg tak to chlastani leze do penez..

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Zacapu běžně kupuju na topalkohol.cz okolo 1000 CZK ho mají pořád. 

to je finale. ak sa da niekde v CZ kupit VR za rovnake peniaze, daj tip. Zatial bolo vsetko over 12eur, v kamennom shope aj viac

ja tam stabilne kupujem Ron Zacapa /viac ako 1flasu ti nepredaju/ za 50 /pozeram ze tam je 55 - asi kurz/, niekde v zlave na eshope to dam aj v europe za podobne peniaze ale tam to mam pod nosom tak je to +/- to iste. V podstate to aj tak davam prietokovym ohrevom, zvlast v zime. Pripadne mavaju casto dobre akcie na single malt. Ked ma clovek 120kg tak to chlastani leze do penez..

Odkaz ke komentáři

Připomíná to prodejní humidor, světlo doutníkům všeobecně nesvědčí a na dlouhodobé uložení doutníků je naprosto nevhodné a humidor v humidoru, fakt nedává smysl, cedr je ve většině případů pouze ze vnitř a většina povrchů je dýha a ta vlhkost celkem nerada.... jedině na krabice, ale to mohu vyndat šuplík a tradá

Nicméně je důležité, že se ti líbí a jsi spokojen. Píši to jen pro to,že se třeba někdo rozhoduje o koupi humidoru a zvažuje pro a proti.

Odkaz ke komentáři

Svetlo skodi, ale take to karibske, intenzivne. ja mam v kancli relativnu tmu a aj sucasny mam preskleny a nikdy nebol problem. Ale ja tam dlhsie ako rok nemam nic, takze som v klude.

Ano humidor v humidore asi nebude ono, ale cedrova krabicka no problem.

To nie je ci sa mi paci. Cierna bedna, utilitarne riesenie. Ucite ho casom upgradnem, ale ucel klimaticky stabilnej skrine dufam splni. Dam report ked sa nieco pokazi :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...