Bob Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Dejte pokoj s dymkama .......... Dedci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Tebe to taky čeká , jen tomu dáme nějakej čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Dedci :-) Má pravdu, předsedo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Díky za rady, dýmka je pro mě něco jako JLC Reverso - ukrutně se mi líbí, ale v pětadvaceti se s tím úplně moc necítím... Co se týče plísně a BHK - teď jsem to byl zkontrolovat a nevím, jak se to mohlo stát, ale doutník je jak čerstvě ubalený, beze stop těch chomáčků z fotky a pouze při pohledu proti světlu je jakoby posetý třpytícíma se krystalkama, takže myslím, že je vše v nejlepším pořádku. Ale jak jsem předesílal - dnes mi vyšlo, co mělo, takže o víkendu bude zpopelněn, neuvěřitelně se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Taky se mi to na tom BHK nejeví úplně dobře. Raději bych jí vykouřil. Dej pak recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Dědci, já kouřím dýmku od 17 let, kdy jsem ji dostal od táty, takže v 25 jsem byl už zkušený kuřák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Dneska Oliva V LE TorpedoMusim rict ze dobry, uz mam jen 2 :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 A co Belicoso, už máš na něj koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Nedavno jsem ho dal, nebylo spatny, ale LE je lepsi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No vidíš a to ti připadal silný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No zjistil jsem ze tyhle silnejsi kousky musim kourit pomaleji, mam na doutnik vzdycky hroznou chut a kourim pak rychle :-) ale silnej je, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Dneska Oliva V LE TorpedoMusim rict ze dobry, uz mam jen 2 :-((( image.jpg Včera jsem dal na party 1,5 Olivy V Torpedo LE. Ta půlka je tam z toho důvodu, že kamarád, kterému jsem ho věnoval, neměl na celý Torpedo žaludek (a dal si pak raději FdLA) a mě bylo líto tento skvost bez užitku vyhodit. Tak jsem ho dojel. Bral jsem to jako docela dobrou přípravu na ten Diademas :-). Jinak byly samozřejmě vynikající. U mě je Torpedo Oliva V LE na 100 % v TOP 5. Ještě jich pár naštěstí mám, ale budu muset s nimi začít šetřit. Zásoby se tenčí :-( Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Asi bych vzal franto jeste krabici jestli jsou, co ty na to? + aging room m356 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jsem pro. Přidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Ty AR bych vzal 3ks mezzo - takovy medium :-) ten velkej uz je moc+ 10 Oliv Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ještě bychom mohli zkusit to klasicke torpedo - jak se bude lišit od limitky. Mám 3 v humidoru. Už jsem totiž zjistil, jak je vizuálně odliším od LE. Akorát to bude blbé s touto nedělí, neboť jsem zapoměl, že jdu s dětmi odpoledne na mikulášskou besídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já děkuji mám dost,ale pokud by jste měli nějaký limitní problém,tak dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ja klasiku pokud bude LE nechci, respektive pockam co na to reknes :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jsem pro. Přidá se někdo? Já bych nějakej kousek případně taky vzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já s Olivou ještě neměl tu čest, takže bych pár kousků taky vzal, pokud by mi to u sebe někdo v Praze schoval, než tam budu mít cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se