Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 K tomu Tikalovu obrazku trochu historie.
Bullet Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Takže to vychází na 140Kč za 1ks zápisníku vč.pošty, mohu objednat?Za me ok, kam a komu mam poslat penize? Dekuju...
m.n. Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Docela rychlíci, balík už se vydal na cestu. cikinek: zatím nikam nic neposílej, počkáme, až mi to dorazí a pak namyslíme, jak to dostat mezi všechny zúčastněné.
Bob Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) Ještě bych vás rád poprosil všechny o pomoc... kamarádka otevřela v centru Prahy už druhou vinotéku + další podobné zboží a jelikož jsou tam spíše dražší věci a chodí tam solventní klientela, která se často ptá po doutnících, tak tam chceme dát nějaký menší humidor, aby měla stále aspoň 50 doutníků skladem. Viděl bych to na cca 8-10 druhů spíše Kubánských, v cenových relacích od Open Juniora až po Behike. Zkuste naházet nějaké tipy. Díky moc.No to je klasicka otazka, ja bych to videl takto:MalyCohiba Siglo ITrinidad ColonialesStredniCohiba RobustoPartagas D No.4TorpedoCohiba Piramide (je ale pomerne draha)Montechristo No.2DlouhyR Y J ChurchillCohiba Siglo IV / Esplendido+ nejaka limitka napr Montechristo 520 , Cohiba BHK :-) Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Osobně vidím trochu problém ve spojení vinotéka a doutníky a to z důvodu vychutnání a ovlivňování chutí jednoho i druhého, ale pokud vaši chtějí ..... A to už vůbec nemluvím o atmosféře prostoupené doutníkovým aroma. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem Tikal
Wanderer Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Osobně vidím trochu problém ve spojení vinotéka a doutníky a to z důvodu vychutnání a ovlivňování chutí jednoho i druhého, ale pokud vaši chtějí ..... Naprosto bez problémů. Já to tak už nějakou dobu kombinuju a samotného mě to překvapilo, jak se ty chutě výborně doplňují...
m.n. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Osobně vidím trochu problém ve spojení vinotéka a doutníky a to z důvodu vychutnání a ovlivňování chutí jednoho i druhého, ale pokud vaši chtějí ..... A to už vůbec nemluvím o atmosféře prostoupené doutníkovým aroma. Vinotéka tomu říkám, protože s tím začali, teď už je sortiment rozšířen o drahé koňaky, whiskey apod., které si sami vozí ze světa. K tomu už doutníky snad pasují, ne? A doutníky budou opravdu jen doplňkový sortiment, prostě sem tam se lidi ptají, když koupí koňak, jestli mají i doutníky, tak proč si je vyhánět z kšeftu pryč, když můžu mít někde pod pultem humidor menší, než máme my tady všichni doma v obýváku a vyjít jim vstříc. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem m.n.
Tikal Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Tak to je ovšem jiná, říkal bych tomu Gentlemans club a ne vinotéka a pokud je poprávka,tak není co řešit, jen bych asi netlačil jen Kubu... Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem Tikal
FraK Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Pokud to je obchod s takovými dárky pro pány, tak myslím, že doutníky jdou vhodný doplněk sortimentu. Jelikož to ale není obchod primárně zaměřený na doutníkáře, tak bych tam doplnil i něco pro příležitostné kuřáky, kteří zpravidla hodně oceňují FdLA (vlastní zkušenost s mými kamarády). Ty bych do sortimentu určitě zařadli. Navíc vypadají luxusn a jsou zabalené individuálně do celofánu, takže budou o něco více odolnější k nešetrnému zacházení, než produkce z Kuby.
FraK Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Jinak jsem na služebce v Bánské Bystrici dal Olivu V Torepdo v běžném vydání (tedy ne LE) a musím říct, že dobrý. LE je asi o něco málo lepší, ale i stabdardní řada fakt odbrá (a podstatně levnější), takže jak to uděláme s tou objednákou va rauchr.de? Já bych si vzal spíš ty klasické torpeda - třeba klidně 7 ks klasiky a jen 2 LE. BTW - V Bánské jsem k doutníku pil nějaký čaj (Zbojnický a Tatranský). Naštěstí od každého je jen 1 pohárkek, jinak by to si bylo poprvé, kdy bych celý večer pil jen čaj a ráno nadýchal 3 promile....:-)
m.n. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 A bude se teda něco objednávat? Já bych pár těch oliv asi na vánoční svátky snesl. Navíc budu v Praze 21.prosince, takže by mohla proběhnout předávka.
Bob Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Tak mi vem krabici LE, ja ti z toho 2 prenecham, plus dve torpeda normalni a ty AR jak jsem psal vyse ...
m.n. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) No já nemám vůbec zkušenosti s tím eshopem, odkud objednáváte, tak jsem myslel, že budete brát vy pražští a já si to vyzvednu, tak jsme se tuším domlouvali nedávno. Ty vole sorry, rychleji píšu, než čtu, reagoval jsi na Fraka, u kterýho jsem si zase nevšimnul, že o té objednávce už píše, ta středa, achjo... Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem m.n.
m.n. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Já bych si vzal 3x normální a 3x LE, ale počty se mohou pohybovat i směrem nahoru/dolů, pokud by to nevycházelo.
Wanderer Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Bělomorek jsem se z Ruska natahal... Je to takřka identická cigareta s válečnou a patří ke správnému doplňku ruské uniformy v reenacmentu. Dnes tam jsou prakticky nesehnatelné, už léta se nevyrábí. Jinak je to hrozné seno, tohle překvapí i zkušeného kuřáka odchovaného na Startkách. Cigarety nekouřím, ale zkusit jsem ji musel, abych věděl, co kamarádi žádají. Mimochodem, máš ten "filtr" špatně zmáčknutý. Správně se trubička stlačí mezi prsty v jednom místě a o kus dál stejně, pootočené o 90°C.
Bob Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 V tom pripade zatim rauchr.de Bob10 ks Oliva V Torpedo LE (2 FraK a 3 m.n)5 ks Oliva V Torpedo4 ks Aging Room M 356 Mezzo FraK7 ks Oliva V Torpedo M.N3 ks Oliva V Torpedo Mam to spravne? :-)
Tikal Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Počkejte na dnešek na sraz, budu tam mít olivu V double toro
Bob Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Abysme ale pak nemuseli volat zene at si pro tebe dojede az to dokouris
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se