Bert Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tak to je dost hnusná představa..... Leč nicméně je potřeba se chovat pragmaticky. Myslím, že čističku vzduchu ve své pracovně/kuřárně potřebuji. Takže tipy a nápady sem :-)
Bob Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 To je napad! Kdyby nekdo potreboval vytvorit ve firme atmosferu Anglickeho klubu klidne se hlasim, 500/hodina, doutniky vlastni, jen Kuba! 5-6 sezeni by to melo spravit
Tikal Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Pragmaticky si myslím,že dýmky a doutníky nevyčistíš ničím
bohus76 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Jaké máš Radku zkušenosti s Toscanellem a Villingerem?Byl jsem s kamarádem na pivku měl tam nějaké mini doutníčky,ale byla to hrůza.Dal jsem mu potáhat GH Kentucky Nougát a pěkně si pomlaskával :-) Rád bych něco slušnějšího,ale na kratší dobu jak dýmku./klidně i nějaké s příchutí i bez a hlavně rovné,ne ty zapletené/.
Tikal Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Toscanello tě nezklame,je to poctivý tabák,jen ty příchutě tady prodávané mi nejedou, já rád Grappu,ale ta tu není dostupná, každopádně bez příchutě jsou dobré. Doporučuji koupit velké Toscano a rozstříhnout si ho na půl /je to přesně velikost malých/ a vyjde tě to levněji,.
Tikal Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Recenzi na tyhle krasavce psát nebudu, protože by to bylo nošení dříví do lesa... Plný opočet bodů,bezchybná zábava.
bohus76 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Toscanello tě nezklame,je to poctivý tabák,jen ty příchutě tady prodávané mi nejedou, já rád Grappu,ale ta tu není dostupná, každopádně bez příchutě jsou dobré. Doporučuji koupit velké Toscano a rozstříhnout si ho na půl /je to přesně velikost malých/ a vyjde tě to levněji,.A ty Villigery jsou na tom kvalitativně jak?/ty mini se mě zdají být až podezřele levné 10ks za 85kč/,spíš něco takového http://www.dymky-tabak-doutniky.cz/dymky-tabak-doutniky/eshop/8-1-Suche-doutniky/174-2-doutniky-Villiger/5/665-doutniky-Villiger-Premium-Chicos-10
Wanderer Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Pragmaticky si myslím,že dýmky a doutníky nevyčistíš ničímU nás v práci kouřil jeden ředitel. V kanceláři pobýval cca 2 roky a kouřil dost. Po jeho odchodu chtěli z té cimry udělat zasedačku. Otloukli omítku na cihly, znovu zomítali, vymalovali. Je to tam cejtit pořád.
Tikal Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Villiger, také nepoužívá špatný tabák,ale je to slabota
Kazaam Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Toscanello tě nezklame,je to poctivý tabák,jen ty příchutě tady prodávané mi nejedou, já rád Grappu,ale ta tu není dostupná, každopádně bez příchutě jsou dobré. Doporučuji koupit velké Toscano a rozstříhnout si ho na půl /je to přesně velikost malých/ a vyjde tě to levněji,.Grappa bude za chvilku i u nás :-) ... Ale ta čokoláda asi ještě dlouho ne :-/
little_w Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 ...Co mě však zaráží jsou ceny doutníků v UK - v podstatě dvojnásobné proti ČR... No, to je jeste optimisticky vyhled. Ja jsem veskere mistni nakupy kuriva vzdal. Objednavam z CR nebo USA pres internet a i s postou to vyjde vyrazne levneji. Je to celkem smutne. Bob123: prosim te, co to mas za zapalovac, s tim sikovnym drzakem na doutnik? Uz jsem se chtel nekolikrat zeptat, tak to svezu s timhle
Bob Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Colibri, statsi model, uz se asi neprodava :-) ale drzi tam pekne, to je pravda ...
Tikal Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Grappa bude za chvilku i u nás :-) ... Ale ta čokoláda asi ještě dlouho ne :-/ Myslím,že máš zprávy od kluků z e-trafiky,ale já jsem se v říjnu na večeru s doutníky Toscano bavil přímo s majitelem a prodejním ředitelem a ty se mi snažili vysvětlit svou obchodní politiku vůči ČR, kterou jsem se fakt snažil pochopit,ale nějak mi to nevyšlo.Rozjíždějí tady značku,chtějí se prosadit a proto tady nasadí jen asi čtyři druhy ze svého širokého spektra a jediné ochucené jsou pro náš trh určené Café... Bylo mi řečeno,že až se prodeje uspokojivě rozjedou,tak budou uvažovat o nasazení i dalších druhů doutníků z portfolia, marně jsem se jim snažil vysvětlit,že v době internetu,je ani ne minutovou záležitostí zjistit si co všechno vyrábějí a hned na to narazit na nemožnost to oficielně koupit na našem trhu, když okolní kapitalisticky vyspělejší sousedi to běžně mají...... Tak jsem jim poděkoval a ubezpečil je,že budu dále nakupovat v Německu to co chci a ne to co mi tady oni předhodí a nebyl jsem sám, závěrem jsem jim popřál velmi jízlivě obchodní úspěch v ČR. Tak asi tak se věci mají. Kluci mají od distributora /ten u toho mého rozhovoru byl také a mocně přikyvoval/ tu část zprávy,že to časem bude ...... Pokud to bude za chvilku,tak budu jedině rád a troufnu si myslet,že na tom mám také svůj podíl. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem Tikal
Bullet Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Z toho co Tikale pises usuzuju, ze CR neni pro tuto firmu klicova zeme a proto nechteji "mrhat" energii na to, aby nam sem nabidli cele jejich portfolio.....z vlastnich zkusenosti ale v jinem oboru predpokladam, ze se to asi nezmeni... :-(
bohus76 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Myslím,že máš zprávy od kluků z e-trafiky,ale já jsem se v říjnu na večeru s doutníky Toscano bavil přímo s majitelem a prodejním ředitelem a ty se mi snažili vysvětlit svou obchodní politiku vůči ČR, kterou jsem se fakt snažil pochopit,ale nějak mi to nevyšlo.Rozjíždějí tady značku,chtějí se prosadit a proto tady nasadí jen asi čtyři druhy ze svého širokého spektra a jediné ochucené jsou pro náš trh určené Café... Bylo mi řečeno,že až se prodeje uspokojivě rozjedou,tak budou uvažovat o nasazení i dalších druhů doutníků z portfolia, marně jsem se jim snažil vysvětlit,že v době internetu,je ani ne minutovou záležitostí zjistit si co všechno vyrábějí a hned na to narazit na nemožnost to oficielně koupit na našem trhu, když okolní kapitalisticky vyspělejší sousedi to běžně mají...... Tak jsem jim poděkoval a ubezpečil je,že budu dále nakupovat v Německu to co chci a ne to co mi tady oni předhodí a nebyl jsem sám, závěrem jsem jim popřál velmi jízlivě obchodní úspěch v ČR. Tak asi tak se věci mají. Kluci mají od distributora /ten u toho mého rozhovoru byl také a mocně přikyvoval/ tu část zprávy,že to časem bude ...... Pokud to bude za chvilku,tak budu jedině rád a troufnu si myslet,že na tom mám také svůj podíl.Podle toho jak to píšeš,tak český trh odsoudili předem,zkrátka nás berou jako "podřadný" trh.Mohli to alespoň zkusit.Odkud z Němec objednáváš ty Toscana /rád bych i ty čokoládové/?
Tikal Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Pánové přesně tak, hlavou na hřebíček Objednával jsem na www.danpipe.de , ale po té,co měli problémy s placením kartou /nějaký Hack/ pak to odstavili a kvůli tomu mi v bance měnili kartu,tak jsem neobjednával. Takže nevím jak na tom jsou.Ty čokoládové tam asi ještě nebudou,je to žhavá novinka a chvilku to potrvá.Bylo by lepší i kvůli ceně najít kanál z Itálie. Tam se Toscanella prodávají za 3.50 za krabičku a v DE je to 5,- P.S bohušu mají tam super latakiový tabák Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Hezky pocasi se musi vyuzit :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Dnes mě překvapila trafika Don Pealo u nás v Opavě. Nabídku mají chabou, v podstatě mají v humidoru jen předražené Siglo I a Oliva O, ale dneska jsem tam zahlédl H.Upmann Robusto LTDA 2012 za 299Kč, tedy stejná cena jako v Excaliburu.
little_w Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Diky Bobe. Jsou pekne, ty Colibri. Chapu to spravne, ze to neni drzak, ale vlastne ten hlavni cudlik, kterym se to spousti? A ja furt dumal jak to funguje. Nasel jsem jich par, co se mi libi (treba tenhle dole), ale jsou celkem drahy, na to, ze to je blbej zapalovac Ale moc diky za nasmerovani.
Bob Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jo chapes to spravne :-) drahy jsou, ale muzu rict ze za tri roky co ho pouzivam muzu doporucit, jedinej problem ze jsem v lete nakrivo zmacknul cutter a nalomil ho tak ted musim tahat cutter solo, ale uz resim nahradni dil ... Btw dnes vecer Oliva LE a fakt super, to aroma! Parada!A urcite je tato limitka o chlup slabsi nez klasicke torpedo, me teda vyhovuje vic :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se