Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vsak nejde o predpisy pro provoz chemicky. Pripravuj doutnik tak, aby ti chutnal. Napriklad mne suchy tabak chutna o nekolik radu mene, takze vsechno jde pres humidor.

A vubec nejlepsi je doutnik v parni lazni :)  Scena z lazni v Maverickovi, kdy s fotrem v huste pare kouri doutniky mne spolehlive zvedne k humidoru :)

Odesláno

Tak jsem byl dnes v Makru :-))

Jo a toho prcka od H. Upmanna ted zpopelnim, je totiz skvelej!

Jak to vidím, úplně se mi sbíhají sliny, asi jsem si mohl říct o víc, než jedno balení... :D 

Odesláno

Jj smula :-)) ale pro me je jen pulka, zbytek je na objednavku :-)

čau, i tak je to ale pěkná práce, je vidět, že netroškaříš :flex: . ...jedna humorná...dnes jsem navštívil otce, vezu mu, i sobě Cohibu na poobědovou siestu a on že néé, že má raději ty svoje suchý cigarillos s filtrem.  ..ach jo, moje nervy... :lol2:

Odesláno

Tak už mi dorazila zásilka od Fraka a Boba, v prvé řadě děkuji ještě jednou za zprostředkování a mám možná trochu hloupý dotaz :) Ty Olivy jsou si hrozně podobné, limitka je ta tmavá maduro? Ď.

Odesláno (upraveno)

Inak pre milovnikov kubanskych cigar doporucujem pozret youtube channel pána Lawrenca Davisa. Tento pán dáva denne 11 cigár :)

http://www.youtube.com/user/sauttercigars/videos

Už několikátý den sleduju videa tohodle týpka, má fakt super recenze a srovnávací "testy", jen mě trochu irituje, jak to cigáro přežvykuje jako kravka... :) Co mě však zaráží jsou ceny doutníků v UK - v podstatě dvojnásobné proti ČR. Díky bohu za ten náš Excalibur, kde jsem se mimochodem dneska zastavil a přikoupil nějaké kousky právě z Lawrencova Robusto testu. Tady foto spolu s dnešní Oliva dodávkou... :)

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Teda to je paráda. Furt jsem si říkal, že ten jeden svůj prodám a nechám si jeden mini, ale vážně to půjdu asi doplnit. Už jenom pro to pokoukání.  :)

Odesláno (upraveno)

Tvl!!mam je doma, to abych ho tipnul a jel domu pro denicek :-)))

Je to ale jasnejch 5 hvezd, vzhledem k cene to nejde prebit nicim

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Tak mohu potvrdit, že Epi No.2 za 168 a D No.4 za 180 mají i v ostravském Makru. Dnes jsem tam jel nakoupit zásoby Crodina domů, tak jsem vlezl i do tabáku a byl jsem příjemně překvapen, dokonce i humidor byl v dobrém stavu se správnou vlhkostí. Takže jsem samozřejmě hned jednu krabičku Hoya koupil... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...