parnistroj Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Vsak nejde o predpisy pro provoz chemicky. Pripravuj doutnik tak, aby ti chutnal. Napriklad mne suchy tabak chutna o nekolik radu mene, takze vsechno jde pres humidor.A vubec nejlepsi je doutnik v parni lazni Scena z lazni v Maverickovi, kdy s fotrem v huste pare kouri doutniky mne spolehlive zvedne k humidoru
Bullet Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 na archivaci to neni tak bych ho v brzke dobe zpopelnil a mas po problemu ...To mam take v planu a je to vyresene :-) Diky za rady.....
m.n. Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Tak jsem byl dnes v Makru :-))Jo a toho prcka od H. Upmanna ted zpopelnim, je totiz skvelej! Jak to vidím, úplně se mi sbíhají sliny, asi jsem si mohl říct o víc, než jedno balení...
Bob Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Jj smula :-)) ale pro me je jen pulka, zbytek je na objednavku :-)
varjag Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Jj smula :-)) ale pro me je jen pulka, zbytek je na objednavku :-)čau, i tak je to ale pěkná práce, je vidět, že netroškaříš . ...jedna humorná...dnes jsem navštívil otce, vezu mu, i sobě Cohibu na poobědovou siestu a on že néé, že má raději ty svoje suchý cigarillos s filtrem. ..ach jo, moje nervy...
m.n. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Tak už mi dorazila zásilka od Fraka a Boba, v prvé řadě děkuji ještě jednou za zprostředkování a mám možná trochu hloupý dotaz Ty Olivy jsou si hrozně podobné, limitka je ta tmavá maduro? Ď.
Bob Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Jj tmava co ma z boku na ringu Maduro je limitka :-) Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem Bob123
m.n. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Inak pre milovnikov kubanskych cigar doporucujem pozret youtube channel pána Lawrenca Davisa. Tento pán dáva denne 11 cigár http://www.youtube.com/user/sauttercigars/videos Už několikátý den sleduju videa tohodle týpka, má fakt super recenze a srovnávací "testy", jen mě trochu irituje, jak to cigáro přežvykuje jako kravka... Co mě však zaráží jsou ceny doutníků v UK - v podstatě dvojnásobné proti ČR. Díky bohu za ten náš Excalibur, kde jsem se mimochodem dneska zastavil a přikoupil nějaké kousky právě z Lawrencova Robusto testu. Tady foto spolu s dnešní Oliva dodávkou... Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem m.n.
m.n. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Ještě aktuální stav humidoru: Jsem kompletně full, musím přikoupit další humidor
Wanderer Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Teda to je paráda. Furt jsem si říkal, že ten jeden svůj prodám a nechám si jeden mini, ale vážně to půjdu asi doplnit. Už jenom pro to pokoukání.
Tikal Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Jsem teď trochu nestíhal,pak tam nahážu recenze,ale jedna špatná mobilová fotka,jak mi naježilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro měřítko to nahoře je BHK 56
bohus76 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Jaký máš ten Ilsted plug s tím pomerančovým toppingem? /či jak to říct/.
Bob Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Koukam jezuch trochu jednostranne zamerenej :-)) ale podle toho BHK jsi dostal samy prcky
Tikal Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Jo jsem spíše na cigarila http://www.pipe-shop.net/Shop/cgi-bin/his-webshop.cgi?f=NR&c=kk_1425021&t=pipe_tobacco Ta chuť je velmi jemná
Bob Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Jak na Novy rok tak po cely rok! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) Tvl!!mam je doma, to abych ho tipnul a jel domu pro denicek :-)))Je to ale jasnejch 5 hvezd, vzhledem k cene to nejde prebit nicim Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem Bob123
m.n. Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Tak mohu potvrdit, že Epi No.2 za 168 a D No.4 za 180 mají i v ostravském Makru. Dnes jsem tam jel nakoupit zásoby Crodina domů, tak jsem vlezl i do tabáku a byl jsem příjemně překvapen, dokonce i humidor byl v dobrém stavu se správnou vlhkostí. Takže jsem samozřejmě hned jednu krabičku Hoya koupil...
Bob Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Takhle nejak to vyplnovani? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Stěrače stírají,ostřikovače ostřikují.... Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem Tikal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se