Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou sice pár měsíců staré, ale teprve teď jsem našel čas cvaknout pár fotek.

Certina DS-Prince Automat Black

- průměr 41mm

- ETA 2826-2

- safír, antireflex

- WR 100m

post-15785-090222500 1303575535.jpg

post-15785-000910100 1303575545.jpg

post-15785-040777500 1303575557.jpg

post-15785-069383000 1303575565.jpg

Odesláno

moc hezký a i cena je ještě relativně rozumná :), myslim že jsou to takový ideální univerzální hodinky na každý použití :) ... určitě bych je někdy rád viděl na živo

Odesláno

To ze na dvanactce neni lumi je takovy zajimavy twist. To, ze datovy venec je bily, je vazne skoda. Jinak jsou super a paradne univerzalni.

Odesláno
  V 23. 4. 2011 v 19:53, 'efreeti' napsal:

To ze na dvanactce neni lumi je takovy zajimavy twist. To, ze datovy venec je bily, je vazne skoda. Jinak jsou super a paradne univerzalni.

Jo, souhlas, černý datový věnec by jim prospěl. Ale i tak patří mezi moje oblíbené, fajn se nosí a jsou docela univerzální.

• po měsících...
Odesláno

krasne. sam mam tiez Certiny. nemozem si stazovat .. ale DS Prince chronograph .. moj najblizsi ciel. gratulujem. nech sa dobre nosia.

Odesláno

Certinu mám velice rád, tento model nebo DS1 AUTOMATIC bych si dovedl představit jako univerzál za výbornou cenu a navíc ověřené strojky + DS koncept. Za mě velká gratulace.:smile_anim:

Odesláno

Krásne univerzálne Certiny... :rolleyes:

Gratulujem ja mám na Certiny obrovskú slabosť...:notworthy:

certiny majú neskutočný antireflex ciže tak ako su krásne na fotkách vyzerajú aj v reále :smile_anim:

• Po roku...
Odesláno

Pěkné. Hodinovou ručičku mohli udělat do špičky stejně jako minutovou.

Odesláno

Dneska jsem je viděl naživo v hodinářství a chtěl jsem si o nich najít něco více. Mám snad zakládat nové vlákno?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...