Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

My sme nemali na vyber, nic lepsie nemame. Buduci rok uz budeme radi aj za postup zo skupiny. V dalsej faze MS uz drzim palce len Jagrovi a spol, ako uz viackrat predtym :smile_anim:

To je od tebe hezký. Klobouk dolů před takovým přístupem.

Sám musím říct, že kupodivu moc nevěřím v to, že naši obhájí titul. Z mnoha důvodů. Ale rád se budu mýlit, samozřejmě. :) Nicméně hra český reprezentace se mně letos opravdu líbí a i v případě nedostání se do finále budu spokojenej. Snaží se, bojují a to je pro mě nejdůležitější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je od tebe hezký. Klobouk dolů před takovým přístupem.

Sám musím říct, že kupodivu moc nevěřím v to, že naši obhájí titul. Z mnoha důvodů. Ale rád se budu mýlit, samozřejmě. :) Nicméně hra český reprezentace se mně letos opravdu líbí a i v případě nedostání se do finále budu spokojenej. Snaží se, bojují a to je pro mě nejdůležitější.

No z tymov, ktore som videl, hrali zatial najlepsie. Otazna je este Kanada a Rusaci, ktorym dosiel Oveckin. Ale podporu budete mat v hladisku najvacsiu, skoro domacu.
Odkaz ke komentáři

No z tymov, ktore som videl, hrali zatial najlepsie. Otazna je este Kanada a Rusaci, ktorym dosiel Oveckin. Ale podporu budete mat v hladisku najvacsiu, skoro domacu.

Teď jsem si z nostalgie pustil děsně ohoblovaný video z roku 1985, kdy jsme společně byli Mistři světa. Musím poděkovat bohatýmu spolužákovi, kterej tehdy vlastnil video a nahrál zápas s USA, ve kterým jsme vyhráli 11:2. Skvělej zážitek. :)

1. května 1985 - Praha

Branky: 25:32 F. Musil (Pašek), 26:37 Lála (Rusnák), 26:59 Růžička (Stavjańa), 32:34 Šejba (Lála, Hořava), 40:09 Lála (Uvíra), 40:19 Růžička, 43:06 Růžička, 45:13 Lála (Liba), 45:40 Hořava (Růžička), 50:56 Kameš (Benák), 57:34 Liba (Rusnák) ? 20:48 O?Connell (Suter), 34:38 Fergus.

Rozhodčí: Juhola (FIN) ? Prusov (URS), von de Fenn (GER)

Vyloučení: 7:12 (2:1) + Donatelli na 10 min.

Diváků: 14 000

ČSSR: Králík ? Benák, Uvíra, A. Kadlec, Hořava, Stavjaňa, F. Musil ? V. Lukáč, Rusnák, Liba ? Hrdina, Růžička, Richter ? Lála, Pašek, Šejba ? Válek, Kameš, Pivoňka.

USA: Vanbiesbrouck ? Mantha, J. Johnson, O?Connell, Suter, Sheehy, Fusco ? Otto, M. Johnson, A. Broten ? Donatelli, Granato, K. Miller ? Brooke, Fergus, R. Miller ? Fenton, Millen, Thomas.

EDIT: ještě dnes si pamatuju, jak jsem byl jako dvanáctiletej školák nadšenej z tohohle mistrovství...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Teď jsem si z nostalgie pustil děsně ohoblovaný video z roku 1985, kdy jsme společně byli Mistři světa. Musím poděkovat bohatýmu spolužákovi, kterej tehdy vlastnil video a nahrál zápas s USA, ve kterým jsme vyhráli 11:2. Skvělej zážitek. :)

Parada
Odkaz ke komentáři

EDIT: ještě dnes si pamatuju, jak jsem byl jako dvanáctiletej školák nadšenej z tohohle mistrovství...

Super! Parádní zápis!

Taky si na to dobře pamatuju. Bylo mi osm! Měl jsem na skříni nalepenou kulatou nálepku maskota. Tuším, že to byl nějaký lev v hokejové helmě nebo tak něco.

Obzvláště pak si vzpomínám na přednášku soudružky učitelky o Sovětském svazu, když jsem se jí zeptal, jestli se dnes bude dívat, až budeme hrát s Rusákama :) Já v tom tehdá ještě politickou nekorektnost nehledal... :D Ona bohužel jo... :rolleyes:

Moje teta pracovala v Č. Budějovicích a znala se s nějakým bafuňářem z Motoru ČB. Dostal jsem tehdy podepsanou fotku Jirky Lály... To byla parádní záležitost! Záviděla mi jí polovina třídy :D

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři

No, skoncilo to presne ako malo. Vysledok odrazal realitu hry, zial. Povedzme si rovno, ze viacero hviezd v podstate skalamalo a neukazalo to co malo, namatkovo Marian Hossa, Jaro Halak; Marcel Hossa tam ani nemal byt atd atd atd. V pohode, je to sport, niekto prehrat musi, blbe je ze nasi, doma a ked sa de facto prisli rozlucit s repre. Ich to bude asi mrziet viac ako nas, fanusikov.

Teraz ja uz len dufam, ze ceskemu timu dokazeme spravit totalne domace prostredie a doviest ich az uuuplne hore. Rozhodne na to maju.

Upraveno uživatelem TomAnt
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...