Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pány "S(i)ekáče" . Mám dotaz z mé nezkušenosti. Jelikož jsem si nedávno pořídil DS podia valjux (na kolo,do bazénu je nešetřím) ale hrát v nich tenis si prostě netroufám (zpětné nárazy) Poohlížím se na "za hodně muziky málo pěněz" kde by případná ůjma tolik nebolela. Co jsem zde četl tak SEIKA vydrží hodně. Co je to hodně ale nevím. Váš názor-vydržely by i menší zpětnou vazbu při ůderech raketou do míče? Moc se mě líbí ATLASY a PĚTKY s modrým cifrem, to je paráda. Zkusit na ně modrý řemen ... jak by to asi vypadalo. Co se prům. ATLASU týče, tam je to jasné-41mm, ale pětky nemaj 44? To už by bylo na mne asi moc. Kdyby někdo nabídl SEIKA s modrým cifrem DO prům. 42mm sem s nabídkou. Dikes !!

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

na jakýkoliv sport (kromě šachů apod.)jedině G-Shock nejlépe bez ručiček,tam je výdrž zaručená.

Ale pokud přesto chceš "ublyžovat" mechanice volil bych radši bez automatu např. Prim Sport s nesmrtelnou 68 a když to nepřežije servis je za pár KČ.

V modre je I. i II. záleží na vkusu každého soudruha.

Upraveno uživatelem sonny.c
Odesláno

Ahoj,

na jakýkoliv sport (kromě šachů apod.)jedině G-Shock nejlépe bez ručiček,tam je výdrž zaručená.

Ale pokud přesto chceš "ublyžovat" mechanice volil bych radši bez automatu např. Prim Sport s nesmrtelnou 68 a když to nepřežije servis je za pár KČ.

V modre je I. i II. záleží na vkusu každého soudruha.

Takže radíš ruční nátah. Hm. Mno lepší než quartz. Sporty jsou pěkné, né že né, ale já radši něco masivnějšího. Diky, Rf.

Odesláno

Kdyby někdo nabídl SEIKA s modrým cifrem DO prům. 42mm sem s nabídkou. Dikes !!

Máš přes pade příspěvků, takže s poptávkou běž do sekce koupím. Tohle je trošku proti pravidlům...
Odesláno

Váš názor-vydržely by i menší zpětnou vazbu při ůderech raketou do míče?

Ty držíš raketu v té ruce na které nosíš hodinky? Pokud ne, tak ty obouručné údery by Seika přežít mohla... :smile_anim:

(btw., tenis nehraju, je to jen laický názor)

Odesláno

Hodinky na levé, forhend pravou, bekhend obouruč. Taky si myslím že by to mohlo projít. Tenis hraji od mala a hodinky se staly nedílnou součástí mé hry. Než jsem zabrousil na tohle fórum, neřešil jsem nějaké quartzy které jsem nosil do té doby než jsem pořídil automaty. Teď však leží quartzy v šupleti a kdo ví kdy se podívaj na svět (zdali vůbec) Že já vůl sem zavítal ... Asi to ten obouruč risknu ze SEIKAMA . Hoj kluci

Odesláno

Máš přes pade příspěvků, takže s poptávkou běž do sekce koupím. Tohle je trošku proti pravidlům...

Jo, sorri

Odesláno

No jo, ale von to má myslím quartzy. Jak se najde sponzor, budu hrát třeba i s orlojema :-)

Odesláno

Během týdne jsem s monstrama dvakrát buchnul o futra a nejenom že se jim nic nestalo (a že to byla prda), ale dokonce se ani nerozhodil čas (ani o seku..u). Čiže když už na práci a sport automaty, Seiko je, myslím, dobrá volba.

Odesláno

Já mám tyhle a používám je na všechny aktivity, MTB, NW, bojové sporty a jsou v pohodě. Předtím jsem měl Seiko 5 Atlas a vydržely taky "všechno"...

Zdravím pány "S(i)ekáče" . Mám dotaz z mé nezkušenosti. Jelikož jsem si nedávno pořídil DS podia valjux (na kolo,do bazénu je nešetřím) ale hrát v nich tenis si prostě netroufám (zpětné nárazy) Poohlížím se na "za hodně muziky málo pěněz" kde by případná ůjma tolik nebolela. Co jsem zde četl tak SEIKA vydrží hodně. Co je to hodně ale nevím. Váš názor-vydržely by i menší zpětnou vazbu při ůderech raketou do míče? Moc se mě líbí ATLASY a PĚTKY s modrým cifrem, to je paráda. Zkusit na ně modrý řemen ... jak by to asi vypadalo. Co se prům. ATLASU týče, tam je to jasné-41mm, ale pětky nemaj 44? To už by bylo na mne asi moc. Kdyby někdo nabídl SEIKA s modrým cifrem DO prům. 42mm sem s nabídkou. Dikes !!

post-7272-093433000 1304351056.jpg

Odesláno

Mam Stargate-y a raz som ich po blatistej prechadzke so psom nechal pri prezliekani v zadnom vrecku nohavic.Mamka sla okolo gati,zbadala ze su spinave a sup s nimi do pracky.Tak si mile Seika prezili pol hodinovu jazdu v pracke pri 60ke.Vyliezli z toho iduce,akurat srobovacia korunka sa zasekla a hardlex ma skrabance viditelne pri urcitom uhle.Korunku uvolnil hodinar a to sklicko beriem tak ze su akoze "battle hardened" :)

Inak ked chces este nejake survival historky na nasledujucom odkaze si prides na svoje:

http://www.network54.com/Forum/78440/message/1007952539/Two+plane+crashes+and+an+explosion

Odesláno

Vyliezli z toho iduce,akurat srobovacia korunka sa zasekla a hardlex ma skrabance viditelne pri urcitom uhle

docela drsnej test :)

od čeho myslíš že jsou ty škrábance na sklíčku - z kapsy vypadly a mlátily se v bubnu?

Odesláno

docela drsnej test :)

od čeho myslíš že jsou ty škrábance na sklíčku - z kapsy vypadly a mlátily se v bubnu?

Presne ako pises,pracka bola poloprazdna takze pomerne lahko vyklzli z vrecka.V podstate tak som aj prisiel na to ze sa nachadzaju v pracke-akurat som sa sprchoval a pocujem periodicke buchanie z pracky.Vtedy som si s hrozou uvedomil ze som nechal hodiny vo vrecku :D Keby som nesiel do kupelky asi by si presli cely cyklus vratane zmykania.

Odesláno

Když už jsme u toho testování, jistě bych pár nápadů měl :angel:

(nečekám, že tento post všichni pochopí, ale minimálně lub by měl)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...