Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Po dlouhé době jsem si prošel todle vlákno a... co jsem to chtěl? Jo... moje nezubaté marinemastery mě furt berou i po třech letech. Kulervoucí to cibule! Fortis forever!

Odesláno

Tak Boudy je sice prodal, ale zůstaly na fóru.

Moje první Fortisy. Jsou skvělé. :)

Nějaké nápady na jiné pásky kromě silikonu a gumy? Myslím, že ta žlutá si nesedne se vším.

Odesláno

Gratulace! Co NATO s nějakým žlutým pruhem? Nebejt tam tý žlutý tak za mě jednoznačně oranž guma-to tu někdo ukazoval a moc se mi to líbilo, ale na tyhle by to asi moc nešlo.

Odesláno

Ano. S natem počítám. Ale to je taková letní sranda. Moc se mi to nehodí nosit NATO celoročně. Přemýšlím nad nějakým koženým páskem s překlápěcí sponou a vypadá to, že nic než černou na to nevymyslím.

Odesláno

Tak tah - ten origo na B-42, ten by tomu asi neuškodil, kůže asi jedině černá, žlutý prošití by mohlo být

Odesláno
  V 13. 2. 2017 v 12:00, Ace84 napsal:

Tak jsem vybíral řemen a myslím že jsem našel ten TOP. Hirsch Ayrton. Byl snad stvořen právě pro mé hodinky. :)

Ta zluta je super!

Odesláno

jo na ten jsem taky koukal, že by k nim šel, ale už jsem to sem nenapsal, no sedí k nim skutečně výborně:-)

Odesláno

Vybral jsi dobre, sedne jim. Jeste ten tah a bude kombo pohromade. Ta origo cerma guma ti nestacila?

Ja to tez ted kompletuju a snad bude brzo vse pohromade ( mam tu i jiste dlouzky a ty se musi tez vyrovnat ).

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...