Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj B-42 Marinemaster na černem kaučuku a podle nálady na orange silikonu který fosforeskuje. Jsou od jednoho zdejšího člena :smile_anim:

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak pěkně se nám to rozjíždí. Ač mnozí členové fóra už přešli od Fortisů někam jinam, já jsem ani po dvou letech nenašel hodinky, které by se mi líbili víc než moje Fortis B42 day-date.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 26. 11. 2011 v 15:07, 'Leclerc' napsal:

Tak, tak. Mám Fortis B-42 Diver něco přes pět let a svým designem nezestárly ani o den...

Mám je taky. Spokojenost do nedávné doby, teď jsou u lékaře, ale to se stává. Nějaký problém uvnitř strojku.

Odesláno

Pánové, poprosím vás, ač nemám tuto značku hodinek zatím doma, tak je to má srdcovka a proto, pokud je máte, hoďte sem i foto, rád na to koukám ( když to zatím nemůžu mít doma ). Díky

Odesláno
  V 12. 12. 2011 v 15:42, 'Margo' napsal:

Po kolika letech davate hodinky ke kontrole a promazani?

Ahoj,

mám je šestým rokem a už rok si říkám, že je tam odnesu a hle, asi před tejdnem mi onemocněla luneta, takže půjdou brzo na pohotovost.

Odesláno
  V 12. 12. 2011 v 22:04, 'Kaja' napsal:

Ahoj,

mám je šestým rokem a už rok si říkám, že je tam odnesu a hle, asi před tejdnem mi onemocněla luneta, takže půjdou brzo na pohotovost.

To by tak odpovidalo peti rokum, to celkem de.

Odesláno
  V 12. 12. 2011 v 18:44, 'kuncák7' napsal:

Pánové, poprosím vás, ač nemám tuto značku hodinek zatím doma, tak je to má srdcovka a proto, pokud je máte, hoďte sem i foto, rád na to koukám ( když to zatím nemůžu mít doma ). Díky

Neco nafotim snad o vikendu, mam je kratce a jsem zatim nadsen :rolleyes: ...tak je musim udelat dokut nadseni neopadne:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...