adet Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 ahoj B-42 Marinemaster na černem kaučuku a podle nálady na orange silikonu který fosforeskuje. Jsou od jednoho zdejšího člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Nově B-42 Official Cosmonauts Titanium 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Mars 500 od člena chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka79 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 B-42 MARINEMASTER na kovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Jestli berete i byvale majitele tak b42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 A jestli i ty budoucí ,tak B-42 Official Cosmonauts Titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 B-42 Black Mars 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo13 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 B-42 Flieger Black Day/Date, Ref. 655-18-81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Hlásím se do řady ... vlastním Grgovy Marinemastry ... Fotogalerie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Zítra si jedu pro B-42 white s modrými ručkami:-) tak budu v klubu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Tak pěkně se nám to rozjíždí. Ač mnozí členové fóra už přešli od Fortisů někam jinam, já jsem ani po dvou letech nenašel hodinky, které by se mi líbili víc než moje Fortis B42 day-date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Tak, tak. Mám Fortis B-42 Diver něco přes pět let a svým designem nezestárly ani o den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RavenCZ Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Od včera jsem hrdý majitel Fortis B-42 Official Cosmonauts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 hlasim se do klubu, B-42 Flieger Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Tak, tak. Mám Fortis B-42 Diver něco přes pět let a svým designem nezestárly ani o den... Mám je taky. Spokojenost do nedávné doby, teď jsou u lékaře, ale to se stává. Nějaký problém uvnitř strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Po kolika letech davate hodinky ke kontrole a promazani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Pánové, poprosím vás, ač nemám tuto značku hodinek zatím doma, tak je to má srdcovka a proto, pokud je máte, hoďte sem i foto, rád na to koukám ( když to zatím nemůžu mít doma ). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Po kolika letech davate hodinky ke kontrole a promazani? Ahoj, mám je šestým rokem a už rok si říkám, že je tam odnesu a hle, asi před tejdnem mi onemocněla luneta, takže půjdou brzo na pohotovost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ahoj, mám je šestým rokem a už rok si říkám, že je tam odnesu a hle, asi před tejdnem mi onemocněla luneta, takže půjdou brzo na pohotovost. To by tak odpovidalo peti rokum, to celkem de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Pánové, poprosím vás, ač nemám tuto značku hodinek zatím doma, tak je to má srdcovka a proto, pokud je máte, hoďte sem i foto, rád na to koukám ( když to zatím nemůžu mít doma ). Díky Neco nafotim snad o vikendu, mam je kratce a jsem zatim nadsen ...tak je musim udelat dokut nadseni neopadne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se