misoo Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 parada, ale taka hnusna fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Koukám, skoro každý tady má kombo Black & White, tak já se taky přidám do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 To je skoro povinnost, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tak s tím nelze jinak než souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Sakra, tak to abych dokoupil bílý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Přesně, Marsky jsem zvažoval, byl by to takový pěkný mezistupeň Upraveno 16. června 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Sakra, tak to abych dokoupil bílý:-)Ono by stačilo vlastnit pouze černobíle? Upraveno 16. června 2017 uživatelem xda2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 xda2: Já bych to moh v tuhle chvíli udělat obráceně, že bych si koupil bílou gumu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Jirka19: Ano, stejný nápad jsem měl taky, když XDA2 prodával bílou gumu... vypadá to asi tak... zajímavé že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Mně se to líbí, na víkendové nošení ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Ty jo dobrý, vypadá to celkem zajímavě:-) Když už tu blbnem s těma barvama tak já to mam momentálně na oranžový:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Reakce mé ženy na bílý rubberstrap: "vypadáš, jak smažka" To znamená, abych dílo dovedl k dokonalosti, pořídit si bílé Marinemastery Když smažka, tak stoprocentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Ten biely by pekne sadol keby bola biela sekundovka Ja dnes kozka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Čéče, přemýšlím nad asociací bílý pásek a smažka a nějak mi to nenaskakuje, nicméně Marinemasterama to stopro rozčísneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Cerna a bila trochu jinak. Za kvalitu fotek se omlouvam ( misso sorry, fotim fakt blbe, snad te nenastvu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlakpepo Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dovolenková voľba ;-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Tak jo pánové, dokázali jste, že chci orinžgumu chci bílé Marinemastery... chci Fliegery, chci Stratolinery... abych udělal banku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Taky teď tak nějak pociťuju potřebu mít všecko co se tu teď objevilo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nepochybně známka dobrého vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Moc pěkný, furt mě teď štve, že jsem váhal a nevzal je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se