Lelocle Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Zdravím! Zajímal by mě váš názor ohledně těchto dvou kusů. Který znich je na 100% originál? Díky moc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slim_brno Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 U těch prvních mi nesedí fotka krabičky, která je podle mě stažená z netu a nikoli focená. A u těch druhých mi připadají stažený všechny fotky. Ale třeba se pletu Ale imho kašli na Aukro a pořiď si nějaký hodinky tady na foru
Dantechno Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 Jedno z mnoha vlaken o falesnych Tissotech na WUS.
relativ Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 Ak z nich chceš niektorý kúpiť, tak ten lacnejší, menej prerobíš.
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 Ak z nich chceš niektorý kúpiť, tak ten lacnejší, menej prerobíš.
Lelocle Odesláno 6. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2011 Díky všem za reakci! Mě spíš zaráží jiná věc..a to jsou výbrusy na ukotvení náramku.. viz červený kroužek. U těch prvních je výbrus zaoblený u těch označených je ostrý. Nevím, jestli je to změna designu od Tissotu nebo je to znamení něčeho jiného.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 Ak z nich chceš niektorý kúpiť, tak ten lacnejší, menej prerobíš. tak ty se s tim nesereš prosimtě nekupuj ani jedny, na Tissoty na Aukru je potřeba pohlížet s předsudkem, že všechno je fake... ušetříš si tim problémy
JamesLurk Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 (upraveno) Výbrusy na mých Le Locle vypadaj hranatě přesně jako ty v červených kroužcích. Upraveno 9. května 2011 uživatelem JamesLurk
NIGHTinGALE Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Zdravím! Zajímal by mě váš názor ohledně těchto dvou kusů. Který znich je na 100% originál? Díky moc! Mně ty fotky přijdou v pohodě, podle mě jsou na nich originální hodinky. Nikdy jsem neviděl, že by se falšoval tenhle model s automatem a průhledem.
Radimk Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Mně ty fotky přijdou v pohodě, podle mě jsou na nich originální hodinky. Nikdy jsem neviděl, že by se falšoval tenhle model s automatem a průhledem. Ono spíš asi půjde o to, co ti pak příjde domů.. A jeden technický- to spodní víko je "klapačka"? (Mám je doma, ale jsou to "panny" a jen pro zvědavost do nich šťourat nebudu..)
jirovskyzby Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Taky o Le Locle uvažuji, vzhledem k ceně nových v kamenném obchodě za 8300 mi nákup na Aukru přijde hodně adrenalinově :-), Zb.
Matthew Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 (upraveno) rozumím tomu velkému zájmu o Le Locle, protože to není tak dávno, kdy jsem byl bažant a v tu chvíli, když ty Le Locle objevíte tak to vypadá, jako by to byly jediný dostupný automaty... proto všem začátečníkům doporučuji si opravdu dobře projít vlákna tady a to především ty prodejní a pak zjistíte co je vlastně za ty peníze reálné a myslím si že minimálně v 9 z 10 případů si koupíte něco jiného než Le Locle... ty možnosti jsou velké a za 10 tisíc si můžete koupit hodně a můžete si vybírat EDIT: většina hodinek z druhé ruky s 2824 nakonec skončí v kategorii do 10 tisíc... a těch hodinek je hrozně moc Upraveno 27. května 2011 uživatelem Matthew
Tomak Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Taky jsem je měl v ruce v Brně u Hanáka a výbrusy přesně jako ty v červených kroužcích.
klaucz Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Mně ty fotky přijdou v pohodě, podle mě jsou na nich originální hodinky. Nikdy jsem neviděl, že by se falšoval tenhle model s automatem a průhledem. Le Locle jsou padělky. Jsou teď nově v nabídce čínských padělků Tissot PRC200.
klaucz Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Taky o Le Locle uvažuji, vzhledem k ceně nových v kamenném obchodě za 8300 mi nákup na Aukru přijde hodně adrenalinově :-), Zb. I kamenné obchody už prodávají padělky, často o tom ani sami nevědí. Já bych momentálně od Tissotu nekoupil nic. Snad jen ve velkých ověřených hodinářstvích. 1
klaucz Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 to klaucz: a na to jsi přišel kde ? Viděl jsem ve výloze Tissot PRC200 s nelícující ručičkou chronografu - k tomu i ta barevná skladba - modré, bílé, černé.....
jirovskyzby Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 rozumím tomu velkému zájmu o Le Locle, protože to není tak dávno, kdy jsem byl bažant a v tu chvíli, když ty Le Locle objevíte tak to vypadá, jako by to byly jediný dostupný automaty... proto všem začátečníkům doporučuji si opravdu dobře projít vlákna tady a to především ty prodejní a pak zjistíte co je vlastně za ty peníze reálné a myslím si že minimálně v 9 z 10 případů si koupíte něco jiného než Le Locle... ty možnosti jsou velké a za 10 tisíc si můžete koupit hodně a můžete si vybírat EDIT: většina hodinek z druhé ruky s 2824 nakonec skončí v kategorii do 10 tisíc... a těch hodinek je hrozně moc Díky za doporučení, koupil jsem zde na Chronomagu Atlantis Skiper a jsou fakt super :-), takže ještě jednou díky, Zb.
Matthew Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Díky za doporučení, koupil jsem zde na Chronomagu Atlantis Skiper a jsou fakt super :-), takže ještě jednou díky, Zb. jsem rád, že jsem pomohl... když si to tady zpětně čtu, tak většina z těch "rad" jsou docela dobrý ho***, za ty peníze jsou ty Atlanticy daleko lepší volba než nějaký pseudo Tissoty na Aukro... a když jsme u toho, tak je to i lepší volba než originál Le Locle... teď máš skvělej začátek a až se rozkoukáš, otevřou se ti nový přiležitosti...
Radimk Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Docela mě vadí, že tu T. Le locle tak haníte. Já je vlastním, sice je moc nenosím, ale za ty penízky prostě nemají chybu. Tissot tu všeobecně nemá dobré jméno, dle mého bezdůvodně. Nikdo mi tu neukázal nějaký hrubý nedostatek. ( Kromě výroby nepodstatných dílů v jiných destinacích..)prostě mě se líbí a stále je považuju za dobrý odrazový můstek do světa hodinek. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se