Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Tak si je kup a hotovo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jktibet Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Mne sa tiež páčia. Veľmi esteticky zladený dizajn. Nemôžem im nič vytknúť. Cena nových cez 5000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Krásný hodinky, ještě víc se mi líbí ve verzi s trojbarevnými budíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Černý ciferník má také něco do sebe...takže černá nebo bílá? na kůži nebo na tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Černý, na tahu. Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 ...nebo bílé na tahu?Fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 za mne cierne na tahu, kozu nemusim a su fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 na jesen sa chystam do USA, tak keby naskytla dobra kupa tychto ciernych na tahu tak nevaham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trekky Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Teď jsem narazil na tyhle krásky na eBay a líbí se mi moc! Co na ně říkáte? Nevim jestli tu tenhle model někde je, já ho podle čísla nenašel... Mně se El Primero líbí moc, krásný design a nádherný kalibr. Podle mě nejlepší chronografy v cenové kategorii REFERENCE : 03.2040.400/01.C496 MOVEMENT : AUTOMATIC MECCANIC EL PRIMERO 36000 VPH FUNCTIONS : CHRONOGRAH, HOURS, MINUTES, SECONDS and DATE STRAP : ALLIGATOR CLASP : STEEL BUCKLE GLASS : SAPPHIRE CRYSTAL WITH ANTI-GLARE DIAL : ARGENTE? CASE : STELL DIAMETER : 42,00 mm THICKNESS : 13,0 mm BACK : STELL WITH SCREW AND SAPPHIRE CRYSTAL CROWN : PRESSURE BUTTONS : PUSH BUTTONS WATERPROOFING : 100 mt. Kdybych se nestydel, tak si nad nima poslintam triko;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Musím se pochlubit svou limitkou Charles Vermot (modrý cifr). Mám je skoro dva roky a jsou famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 To teda zírám Dodatečně gratuluji, jsou supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Nádhera,jak jsou přesný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Nádhera,jak jsou přesný? Sledoval jsem to tak cca měsíc po koupi, to udělali cca +6s za měsíc. Mám hodinek víc, tak teď si je beru jen občas, jinak jsou na houpačce a to na ně jen tak nahlédnu. EditJeště musím doplnit, že jsem našel polohu pro odkládání (nedával jsem je na houpačku), kdy se srovnávala odchylka. Takže jsem je ani po měsíci nemusel vůbec seřizovat a fakt měli cca +6s. Upraveno 18. října 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Ty jsou ovšem parádnický, to mě zase spadla čelist 36000 je už ovšem pěknej cvrkot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 To se dobre chlubis, gratuluju...Ja jsem sice jeste zastydlej v rade Defy, ale tohle je pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Mně se ty bílé vážně líbí. Odpustil bych jim i to překrytí sčítačů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Fotky stojí za nic, ale jsou podle Vás v pohodě? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Fotky stojí za nic, ale jsou podle Vás v pohodě? Díky co takhleudelat video s tou "litaci" cervenou rucickou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 tady máš aspoň ochutnávku z youtube: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se