dizi Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 (upraveno) Nebudú potrebovať renováciu? (Viď. moje predchádzajúce príspevky v tomto vlákne) Ja som tiež na Sheafferom uvažoval (tým od Andreiosa), ale odradila ma veľkosť - pera aj hrotu. Ak chceš ešte nejaké perá kupovať, tak sa zaregistruj tu a sleduj ponuky: http://www.fountainpennetwork.com/forum/in...p?showforum=102 Aj celé FPN fórum je zaujímavé Edit: preklep Upraveno 10. října 2009 uživatelem dizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Nebudú potrebovať renováciu? (Viď. moje predchádzajúce príspevky v tomto vlákne) Na obrázku vypadaly dobře a prodejce je takto i inzeroval, i když po tmě je každý bobr černý. Předcházející příspěvky jsem ještě nečetl, zatím jsem na straně 44 a začínám vidět dvojmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Nevíte, jestli jsou na prodejně vystaveny nebo je pouze na objednávku. Můžete prosím napsat rozměry pera? začínám nad ním taky uvažovat...Konkuruje mu ale Montblanc :-) tak nevím. Za ty peníze je to už i MB 149. promiň, nějak jsem to přehlédl. L.&C. Hardtmuth 1790 - celk. délka 135 mm, šířka 15 mm, se sponou( klipem) 19 mm, délka pera bez víčka 120 mm, víčko 63 mm! EDIT: na objednávku, ale v prodejně jsem nebyl, jen jsem emailoval. Upraveno 12. října 2009 uživatelem Arthur N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Já jsem dneska zapomněl svoje pero doma a to mě čeká několik jednání :-( to nevím, jak přežiju den s firemní propiskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Já jsem dneska zapomněl svoje pero doma... Tak to já ho nezapomněl... Už několik dnů píšu s Parker Vector, tedy levným perem. Mám trochu problém s hrotem F, zdá se mi, že stopa je velmi široká. Někde jsem tady vyčetl, že je to problém (nebo vlastnost) Parkera a že ostatní mají hroty užší. Je to opravdu tak? Do blízkého budoucna uvažuji o Watermanovi nebo (raději) Sailor PG a s takovou by byl i EF hrot "tlustý"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 hroty Parker Vector F jsou spis M u vseho jineho... u meho Sailora s hrotem M je sirka spis neco, cemu bych rikal EF, je po nem fakt tenka stopa, hrot F nebo EF si ani neumim predstavit... Po Sailorovi pokukuju na eBay... Dneska jsem měl v ruce Waterman Expert, jak by v porovnání vyšel on? Dobře se drží, je příjemně těžký... Na krámě měli jenom hroty M, raději bych F nebo EF, potřebuji se vejít do malých řádků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Waterman Expert, Je tam hodnocení od kibiho. Může napsat porovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 no jo, to je ode mne... Tak jsem hadal spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Fakt, to jsem si nevšimnul. Takže bys kibi Experta doporučil? Nebo v čem je lepší Sailor? Kromě kotvičky, tu žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Je tam hodnocení od kibiho. Může napsat porovnání. Watermanem Expert píšu od promoce, a nemůžu si ho vynachválit. Jen jsem si v Penshopu nechal vyměnit původní hrot M za nový EF, páč jinak ty moje blechy byly nečitelný. Jinak maximální spokojenost. Při psaní bez víčka je příjemně lehké, nacvaknuté víčko vytváří solidní protiváhu (podle mě vhodné spíš pro někoho, kdo píše rozmáchle velká písmena). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Ahoj. Nezprostředkoval by prosím někdo ze členů nákup u engeiky na ebay dvou položek (pouzdro a flakon inkoustu)? PayPal mám, ale ne Ebay :-( Četl jsem tady na fóru dobré reference na tohoto obchodníka. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Ahoj. Nezprostředkoval by prosím někdo ze členů nákup u engeiky na ebay dvou položek (pouzdro a flakon inkoustu)? PayPal mám, ale ne Ebay :-( Četl jsem tady na fóru dobré reference na tohoto obchodníka. Děkuji. Stačí Ti jen PayPal, ebay mít nemusíš, tak jen nakupuješ, je to stejné, jako nákup na Aukro. Vyhledáš položku o kterou máš zájem, přihazuješ v aukci a když vyhraješ, samo Tě to navede na platbu přes PayPal (pokud ji prodávající má), zaplatíš a zboží Ti příjde poštou. Je to velmi jednoduché a až na výjímky i spolehlivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Dnes mi pošťanda doručila dvě pera Sheaffer. Chtěl bych poprosit o radu, jaké bombičky se do těchto per, respektive jednoho, hodí. Existuje pro toto pero konvertor? Bombičkové Se zásobníkem (omlouvám se za mázlou fotku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Dnes mi pošťanda doručila dvě pera Sheaffer. Chtěl bych poprosit o radu, jaké bombičky se do těchto per, respektive jednoho, hodí. Existuje pro toto pero konvertor? Teda to druhý je parádní! Na kolik taková krásnota vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Teda to druhý je parádní! Na kolik taková krásnota vyjde? Mne se zase libi to prvni. Na prvni pohled obycejne, jednoduche. Ale, kdyz se clovek podiva bliz, tak si vsimne vkusnych detailu "S" na klipu a srdicka na hrotu, ktere dotvareji povedeny celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Díky jednomu velectěnému členovi jsem získal toto, pro mě moc pěkné pero, ovšem jakožto velký šmudla mám zásadní problém, když píšu tak se mi občas podaří rozmazat inkoust, máte někdo tip na něco, co schne rychleji než inkoust Parker? Upraveno 19. října 2009 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Pánové, poraďte mi. Neví někdo kde ve světě koupit levně LAMY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 (upraveno) A co konkrétně od Lamy? (Edit:když tak pošli SZ, teď jsem nějaké Lamy "řešil" a zdá se že to nebyl můj poslední lamí kousek ) Upraveno 20. října 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Díky jednomu velectěnému členovi jsem získal toto, pro mě moc pěkné pero, ovšem jakožto velký šmudla mám zásadní problém, když píšu tak se mi občas podaří rozmazat inkoust, máte někdo tip na něco, co schne rychleji než inkoust Parker? Piš pravou rukou a používej piják - to byl dřív takový růžový list, vložený doprostřed každého sešitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Já su levák a taky to de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se