rubus32 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Máte někdo zkušenost s tímhle perem Cross? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Vymetl jsem šuplíky a jiná temná zákoutí a zjistil, že mám pár značkových per od Parkera (několik) přes Watermanna až po Graf von Faber-Castell. Rád bych je vybral z jejich úkrytů a umístil buď do pěkné vitrínky na zeď nebo do nějakého stojánku, který bych do vitríny umístil. Šmejdím jako vždy po eBayi a zatím jsem jako nalezl stojánek - viz níže. Vitrínu na zeď přímo po pera zatím žádnou.Prolistoval jsem v tomto vlákně ca. 25 stránek zpět a na nic nenearazil. Mohlo by to být tak pro 10+/- ks per, takže nic velkého, aby mě moc nelákalo to doplnit :-)Nejedná se mi o kazetu či skříňku na pera na stůl.Máte někdo nějaký tip? Díky předem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Hľadáš niečo takéto? http://store.swisherpens.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=swisher&StoreType=BtoC&Count1=610424220&Count2=527564644 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Hľadáš niečo takéto? http://store.swisherpens.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=swisher&StoreType=BtoC&Count1=610424220&Count2=527564644 Joooooo, něco takového vypadá dost dobře! Popřípadě ještě samostatnou vitrínku na zeď ... :-) Upraveno 23. května 2010 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Dnes jsem objevil toto pero. Není to tak, že by se mi tak líbilo, psát s ním asi také nebude úplně nejpohodlnější, ale je to zajímavá hračička. A přiznám se, že nevím co to má zaspodu, hodinky to nejsou, jak je vidět na detailu. Ví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Jednoduché, signální zvonek z můstku do strojovny - od rychlosti plazivá po plnou parou, to vše vpřed a vzad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) http://gizmodo.com/391513/titanic-dna-fountain-pens-made-with-real-wreckage ($6.700) Upraveno 25. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Pánové, prosím o pomocnou radu. Mám Wattermana, se kterým jsem moc spokojenej. Ale má jednu drobnou nevýhodu - i přestože jsem nechal vyměnit hrot M za F, stále je na mé velmi drobné písmo moc tlustý. Hrot znovu měnit nechci, takže si ho nechám spíš na podpisy a podobně. Tudíž hledám druhé pero na běžné denní psaní. Cenu tak do 1000 Kč. Tělo kov, ale klidně ABS (možná i raději). Barevná kombinace s černou nebo tmavě modrou. Každopádně ale ne průhledný plast, to nemám rád. To nejdůležitější ale je tenká stopa. Na tom bazíruji. Poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Zajímavý je ten nápad s lodním šroubem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Pánové, prosím o pomocnou radu. Mám Wattermana, se kterým jsem moc spokojenej. Ale má jednu drobnou nevýhodu - i přestože jsem nechal vyměnit hrot M za F, stále je na mé velmi drobné písmo moc tlustý. Hrot znovu měnit nechci, takže si ho nechám spíš na podpisy a podobně. Tudíž hledám druhé pero na běžné denní psaní. Cenu tak do 1000 Kč. Tělo kov, ale klidně ABS (možná i raději). Barevná kombinace s černou nebo tmavě modrou. Každopádně ale ne průhledný plast, to nemám rád. To nejdůležitější ale je tenká stopa. Na tom bazíruji. Poradíte? Mám Sailor Sapporo s XF hrotem (černý se stříbrným dekorem). Linka je tenounká jak vlas, ale klouže skvěle a dobře se s ním píše. Z Ebay vyšel kolem tisícovky (možná trochu přes, už si nevzpomínám). Upraveno 25. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Hugo14, obzeraj sa po japonskej produkcii. Tie majú obvykle šírku stopy menšiu pro rovnakom označení hrotu. V tvojej cenovej kategórii je napríklad Sailor Somiko( to je ale pomerne malé), Pilot 78G(tam ale treba aj šťastie na kus), Pilot Knight, Hero 100(Made in China). Japonská vintage produkcia sa dá zohnať za rozumné peniaze, ale neviem ako je na tom s kvalitou a šírkou stopy... ale za necelé dva týždne ti budem vedieť povedať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Kejkli: díky:-)KFL: nooo tak to je dobrá cena:-)JDenver: jestli pak se ten lodní šroub točí, při plnění, nebo tak něco ... už tomu chybí je upouštění páry a houkání:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Kejkli: díky:-) KFL: nooo tak to je dobrá cena:-) JDenver: jestli pak se ten lodní šroub točí, při plnění, nebo tak něco ... už tomu chybí je upouštění páry a houkání:-) No nevím ... trochu o tom pochybuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 No nevím ... trochu o tom pochybuji. Tak jsem to našel a točí:-): The pen also bears a unique mechanism. The wheelhouse steering gear at the base of the pen is engaged by a toothed wheel, which in turn rotates the propeller. The rotating propeller thus moves the piston upwards, allowing the ink to be drawn into the pen nib. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Tak jsem to našel a točí:-): The pen also bears a unique mechanism. The wheelhouse steering gear at the base of the pen is engaged by a toothed wheel, which in turn rotates the propeller. The rotating propeller thus moves the piston upwards, allowing the ink to be drawn into the pen nib. Tak to zírám. Ještě řekni že vážně v mlze houká a já spadnu pod stůl. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Tak jsem s drahou polovičkou vyrazil v pátek do Penshopu JENOM pro inkoust do jejího prvního pera, které ode mně dostala k svátku http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=9906 . Než si za více než hodinu vybrala z obsáhlého vzorníku Diamine ten správný inkoust, opět jsem se s panem majitelem zakecal. Výsledek?Strávili jsme tam dlouho po zavíračce báječné tři hodiny u vynikajícího espressa, odcházeli jsme se třemi inkousty, diářem Moleskine, darem dostala přítulka ruční papír, obálky a diář Cross ... ale hlavně jsem odcházel s novým přírůstkem k mým dvěma Crossům Je to tenhle krasavec http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=10391 s hrotem F Pánové ... to pero má koule! Kdo nezažil, neuvěří Takže poučení pro příště. Drobnosti kupovat přes e-shop a když už jít osobně tak, jak pravila přítulka, bez peněz, karet aji bez občanky, aby jí tam člověk nemohl nechat jako zástavu Neboť pan majitel by prodal slepému obrázkovou knížku Samozřejmě je to blbost bo, jak asi všichni dobře známe, příště tam zase rád vyrazím osobně, že ... Jo a jen tak mimochodem, potkali jsme tam jednoho zdejšího chronomagora, jehož tímto zdravím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 (upraveno) Díky, aji luxusně píše. Dneska v práci je předmětem neutuchajícího obdivu Upraveno 31. května 2010 uživatelem Churchill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Ta láva je zajímavá. Jak vypadá naživo bronz? Koukal jsem na fotky a na rolleru vypadal na špičce pro mě, jako by to byl starý zničený roller", na klipu to vypadá asi ok? (Asi jo, když jsi jej koupil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Bronz naživo vypadá dobře, na tom rolleru je to opravdu nějaký olezlý, navíc součástí balení je leštící hadřík. Možná zkusím udělat pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nechcete hezkou tužku ? KLIK zdroj - http://www.thewatchpress.com/cuervo-y-sobrinos-mille-miglia-edition-writing-instruments/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se