Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Nevite nebo nemate někdo prosklené dýnko na Seiko automat cal. 7s26-8760 zavit ma průměr 30mm, nebo kde by se dalo sehnat? Diky za odp.

Obnovuji dotaz. Dyk těch seik s proskleným dýnkem je dost, dost se jich tady i prodává, myslím si že je to na všechny stejný,nikdo neví kde by se dalo sehnat?

Odesláno

Nevite nebo nemate někdo prosklené dýnko na Seiko automat cal. 7s26-8760 zavit ma průměr 30mm, nebo kde by se dalo sehnat? Diky za odp.

Obnovuji dotaz. Dyk těch seik s proskleným dýnkem je dost, dost se jich tady i prodává, myslím si že je to na všechny stejný,nikdo neví kde by se dalo sehnat?

Možnosti máš dvě:

1) buď si sehnat náhradní víčko pro model se stejným pouzdrem

2) upravit současné dýnko a vyříznout do něj otvor a zasklít jej. Pro mé Seiko Lord Marvel plánuji to samé. S mechanem to během dvou tří měsíců vyzkoušíme.

Odesláno

Nad tím už sem taky přemýšlel, že bych do toho víčka na soustruhu vypích díru, ale co to sklo? Přilepit ho vteřinovým lepidlem? To se mě moc nezdá. To bych takhle nejradši prosklil všechny hodinky co mám. 237? To už mě ta moje dá opravdu do bláznů.laugh.gif

• Po letech...
Odesláno

trochu to tu brobudim :clap: prčitam to tu,ale ne a ne se dovedět jak to vypada kdenešnimu datu s pruhlednym vičkem na seiko 5sport atlas? už to někdo dořešil a spachal? je to to jedine co jimchybi k dokonalosti.

Odesláno

napsal bych ale neumim anglicky,skuste mu prosim nekdo napsat prosim. :notworthy:

Ja som nieco kupil od Harolda (yobokies) ale na pohlad sa mi zda mensie nez treba. No samozrejme hodinky som neotvaral. Este cakam na nejake diely (taky malicky tunning :) - dufam ze tento tyzden to pride), a potom sa uvidi.

V kazdom pripade dam vediet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...