Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry Den, zdravim vsechny cleny Chronomagu,

Timto bych chtel pozadat vsechny cleny, kteri se mrknou do mnou zalozeneho tematu o radu, ktera by mi mohla pomoct najit vhodne a kvalitni hodinky. Hledam kvalitnejsi hodinky na kovovem tahu,ke kazdodenimu noseni, ktere by mohli byt rizene radiem. Automaty nejsou podminkou. Hodinky by meli byt dostatecne vodotesne na bezne plavani a sporty ve vode. Cena by nemela presahnout cca 12 000 Kc.

Dekuji predem.

Odesláno

já bych zase chtěl zámek na skleněné hoře, vzduchovku a pomeranč

Za podobné příspěvky se na méně liberálních fórech dostává jiný druh ovoce, nežli pomeranč .... !

Odesláno

V rámci naprosté korektnosti a vážnosti to řeknu méně košatěji... chtělo by to více specifikovat.

Souhlasím s Tebou :-)

Odesláno (upraveno)

Já ti nějak nevím... představa plavání s železama na tahu mi přijde šílená, vodní sporty... to už vůbec nee. Tak Gshock na běhání, plavání apod.

Podle popisu bych to viděl na nějaká Casio Oceanus nebo něco podobného. Je to titan na tahu, výběr mezi analog nebo analog/digital, radiem řízené, barevn varianty, vodotěsnost i na skoky do vody, stopky, safír atd

Tyhle jsou myslím trochu dražší, ale je jich víc typů. Navíc je to trochu potápkoidní a ne letecké, což by mohlo podle vodních sportů být víc k duhu.

Posted Image

Upraveno uživatelem azeppelin
Návštěvník Kamil
Odesláno

Z puvodniho dotazu jsem pochopil, ze se hledaji mehanicke hodinky rizene radiem. :)

Takové existují? :eek:
Odesláno (upraveno)

Takové existují? :eek:

Tazatel pise "Automaty nejsou podminkou." tedy mluvi o mechanikach, s cimz prave moc nekoresponduje ten pozadavek na radiem rizene. Upraveno uživatelem Donuts
Odesláno

Pokud rádio, tak co třeba Citizen? Dva příklady přikládám, další zde.

ty napravo se mi moc líbí,ale myslím že to bude cenově trošku více

Odesláno

Tazatel pise "Automaty nejsou podminkou." tedy mluvi o mechanikach, s cimz prave moc nekoresponduje ten pozadavek na radiem rizene.

Mechaniky dělíme na automaty a manuály. Předpokládám, že nováček to takto nechápe a když píše "automaty" myslí tím mechaniky obecně.

Tzn. nám sděluje, že klidně zkousne kvarc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...