johnnyvondutch Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Dobry Den, zdravim vsechny cleny Chronomagu, Timto bych chtel pozadat vsechny cleny, kteri se mrknou do mnou zalozeneho tematu o radu, ktera by mi mohla pomoct najit vhodne a kvalitni hodinky. Hledam kvalitnejsi hodinky na kovovem tahu,ke kazdodenimu noseni, ktere by mohli byt rizene radiem. Automaty nejsou podminkou. Hodinky by meli byt dostatecne vodotesne na bezne plavani a sporty ve vode. Cena by nemela presahnout cca 12 000 Kc. Dekuji predem.
azeppelin Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 já bych zase chtěl zámek na skleněné hoře, vzduchovku a pomeranč
johnnyvondutch Odesláno 9. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2011 já bych zase chtěl zámek na skleněné hoře, vzduchovku a pomeranč tady je nekdo skromnej.
Bert Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 já bych zase chtěl zámek na skleněné hoře, vzduchovku a pomeranč Za podobné příspěvky se na méně liberálních fórech dostává jiný druh ovoce, nežli pomeranč .... !
azeppelin Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 V rámci naprosté korektnosti a vážnosti to řeknu méně košatěji... chtělo by to více specifikovat.
Bert Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 V rámci naprosté korektnosti a vážnosti to řeknu méně košatěji... chtělo by to více specifikovat. Souhlasím s Tebou :-)
maama Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 (upraveno) není třeba větších specifikací. hledá Archimede Outdoor (300,- + asi není moc.)edit: odkaz http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Outdoor-Sport Upraveno 10. května 2011 uživatelem aama
azeppelin Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 (upraveno) Já ti nějak nevím... představa plavání s železama na tahu mi přijde šílená, vodní sporty... to už vůbec nee. Tak Gshock na běhání, plavání apod. Podle popisu bych to viděl na nějaká Casio Oceanus nebo něco podobného. Je to titan na tahu, výběr mezi analog nebo analog/digital, radiem řízené, barevn varianty, vodotěsnost i na skoky do vody, stopky, safír atd Tyhle jsou myslím trochu dražší, ale je jich víc typů. Navíc je to trochu potápkoidní a ne letecké, což by mohlo podle vodních sportů být víc k duhu. Upraveno 10. května 2011 uživatelem azeppelin
Rudykopalsson Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Za podobné příspěvky se na méně liberálních fórech dostává jiný druh ovoce, nežli pomeranč .... ! mandarinka?
vaclavpe Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 není třeba větších specifikací. hledá Archimede Outdoor (300,- + asi není moc.) edit: odkaz http://chronoshop.cz...e-Outdoor-Sport Nejsou rizene radiem. BTW. kolega si dovezl hodinky rizene radiem z USA a tady mu jaksi ... nefunguji ... Osobne nevim, proc radio.
Donuts Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Z puvodniho dotazu jsem pochopil, ze se hledaji mehanicke hodinky rizene radiem.
PavelK Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Pokud rádio, tak co třeba Citizen? Dva příklady přikládám, další zde.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Z puvodniho dotazu jsem pochopil, ze se hledaji mehanicke hodinky rizene radiem. Takové existují?
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Něco z řady ručičkových G-Shock Giez?http://www.hodinky-koscom.cz/cz/hodinky-casio-g-shock?sort%5B0%5D=cena_descVelmi odolné, skvělá vodotěsnost, výborná hračka.
Donuts Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 (upraveno) Takové existují? Tazatel pise "Automaty nejsou podminkou." tedy mluvi o mechanikach, s cimz prave moc nekoresponduje ten pozadavek na radiem rizene. Upraveno 10. května 2011 uživatelem Donuts
spineshank Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Pokud rádio, tak co třeba Citizen? Dva příklady přikládám, další zde. ty napravo se mi moc líbí,ale myslím že to bude cenově trošku více
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Tazatel pise "Automaty nejsou podminkou." tedy mluvi o mechanikach, s cimz prave moc nekoresponduje ten pozadavek na radiem rizene. Mechaniky dělíme na automaty a manuály. Předpokládám, že nováček to takto nechápe a když píše "automaty" myslí tím mechaniky obecně. Tzn. nám sděluje, že klidně zkousne kvarc.
hejdik Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Doporučil bych Seiko SUMO Sice trochu přes limit a nejsou rádiem řízené. Ale zato stojí za to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se