Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V dubnu 2009 jsem na azwatch.cz poptával Suma a bylo mi tenkrát sděleno, že tento model hodinek Seiko jejích zahraniční dodavatel k dispozici nemá.

Odesláno (upraveno)

Zkusil jsem tam napsat, jestli mohou sehnat modré - tak pak poreferuji, jaká bude odpověď...

Odpověď byla blesková, bohužel však negativní s náznakem naděje...

"Vážený pane,

tento model byl k dispozici v dubnu tohoto roku. Nyní je však vyprodán. Nicméně je pochopitelně objednán. Želbohu nemohu v tento okamžik ani přibližně odhadnout, kdy bude opět na skladě. Pokud jej obdržím, bude neprodleně v aktuální nabídce.

Přeji krásný večer..."

EDIT: Jinak oranžové na gumě ještě mají - http://www.azwatch.cz/hodinky/se832-seiko-diver-s-sumo-orange-dial

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Tak to jsi mi ušetřil práci, psát panu Safářovi mail :)

Dost mě překvapilo, že je vůbec měl v nabídce a asi se po nich rychle zaprášilo, když zbyly jen oranžové.

Jinak prodejce můžu doporučit, kupoval jsem od něj kdysi SKX007 a jednání perfektní.

Návštěvník 12345
Odesláno

Jinak prodejce můžu doporučit, a jednání perfektní.

I řešení reklamací proběhlo naprosto v pohodě i když jsem se obával že to v pohodě nebude.
Odesláno

Hele i cenově to vypadá velmi dobře! Porovnám-li zahraničí a poplatky je to cool cena. Vyvede mě někdo z omylu? Chci do nich jít. Teda vlastně nutně je potřebuju. HNED!!! :punk:

Odesláno

I řešení reklamací proběhlo naprosto v pohodě i když jsem se obával že to v pohodě nebude.

jj, mám aktuální přesně stejnou zkušenost (obával jsem se, že nebude, ale bylo to ok). musím pánovi ještě napsat, že díky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Nojo, od AZwatch máme teď půjčené 3 hodinky na testování - 2 kousky Spirit a modrá Sumo :)

Odesláno

Za 12 muzu sehnat cerny SUMO, ale je tam jen rok zaruka :)

Za jakou cenu je můžeš sehnat? Nové nebo použité? Dík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...