Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se po dlouhém hledání a uvažování zamiloval do těchto hodinek. Prolezl jsem všechny možné internetové obchody jako např. watchshop.com - 6396 Kč, amazon.de - 7500 Kč, amazon.com 5102 Kč a pak větší české hodinářství Koscom- 8775 Kč. Při srovnání cen na heurece jsem však narazil na obchod a cenu 6890 Kč včetně poštovného. Z těchto počtů mi vyšlo jako nejlepší varianta právě Hodinářství zlatnictví Jihlava, vzhledem k tomu, že bych při objednávce z USA měl platit daň + clo +shipping, oproti watchshop mě láká, že tento obchod nabízí 36 měsíční záruku a navíc nevím jak by probíhala případná reklamace do UK. Na co se ale vlastně chci zeptat - jelikož jsem pročítal nejen toto fórum, tak jsem se dozvěděl o existenci tzv. AAA fejků tohoto modelu, jimž je zamořený ebay a aukro. Proto se vás chci zeptat jestli někdo máte zkušenosti s tímto zlatnictvím a hodinářstvím a jestli se mohu spolehnout, že za tuto velmi konkurenceschopnou cenu tam dostanu opravdu originály. Pokud samozřejmě někdo víte o nějaké lepší a levnější možnosti získání těchto hodinek, tak za vaše návrhy a připomínky budu velmi vděčný! Děkuju moc!

Odesláno

Jelikož Jihlava nabízí Omegu a přitom není oficiální prodejce, můžeš si udělat obrázek, jaké asi Tissoty muže prodavat....

Odesláno

No s tou Jihlavou nevím. Jednou jsem tam chtěl něcou koupit. Mnou poslaný mail byl bez odpovědi a když jsem se tam pokoušel asi tři dny dovolat, tak to nikdo nebral. To jsem pěkně prosím volal na všechny čísla, které uvádějí tak 20x. Prostě slušněj oddíl.

Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 14:55, 'strelec' napsal:

Díval jsem se na stránky tissot.com a našel jsem tam jako prodejce tohle hodinářsví zlatnictví jihlava, znamená to, že to je autorizovaný prodejce?

Pokud jako webovou adresu zadáš tissot.com, ocitneš se nakonec tady: http://www.tissot-sa.com/

Objeví se tam spousta obrázků ze strojírenského průmyslu. Takže kde jsi to vlastně našel???? :-)

Odesláno
  V 14. 5. 2011 v 14:55, 'strelec' napsal:

Díval jsem se na stránky tissot.com a našel jsem tam jako prodejce tohle hodinářsví zlatnictví jihlava, znamená to, že to je autorizovaný prodejce?

Ono je to složitější. třeba tento obchod z Jihlavy je i autorizovaný prodejce Citizenu ČR a přitom prodává Citizeny nakupované v zahraničí / větší zisk /, což jako autorizovaný prodejce Citizen ČR nesmí. Stejně tak to může dělat i s Tissotkama. A pak záleží jen na tom, zda podlehne vidině vyššího zisku.

Odesláno

To, že obchod překupuje zboží ze zahraničí bych v dnešní době globalizace neviděl za nic zvláštního nebo překvapivého, tohle například dělá i obchodní galerie Mall. Podstatné je aby si obchoník nesl za porodané zboží záruku.

Pročítal jsem jejich hodnocení na www.heureka.cz a je takové trochu podivné buď 100% spokojenost nebo absolutní nespokojenost. Rozhodně mi tenhle obchod nepřijde ničím zásadně podezřelý.

Odesláno

Řeším úplně stejný problém, vzhledem k tomu jak mají udělané stránky (Zlatnictví Jihlava) vč. mnoho zajímavostí o hodinařině asi to časem risknu. Byl jsem se na ně podívat v KOSCOMU a ti je objednávají ze Slovenska. Teď ještě řeším jestli kovový tah a nebo kůži. Za jakéli zkušenost s obchodem v Jihlavě děkuji.

Odesláno
  V 16. 5. 2011 v 8:58, 'helmutek' napsal:

... Teď ještě řeším jestli kovový tah a nebo kůži.

Urcite kovovy tah. Ked budes chciet remienok, ten si dokupis aj neskor, zohnat tah by bolo asi zlozitejsie a nakladnejsie.

Odesláno

Tah jsem nikdy neměl, vždy kůži, vzhledem k tomu, že bych je chtěl používat i ve vodě asi zvolím pro tentokrát kovový tah. A kožený přikoupím. Až je koupím podělím se o foto a zkušenosti se zlatnictvím v Jihlavě.

Odesláno
  V 18. 5. 2011 v 9:14, 'Hajek' napsal:

Jihlavani jsou šedí prodejci, takže hodně štěstí se zárukou :smile_anim:

Máš s nimi nějaké konkrétní zkušenosti? Podlož, prosím, své tvrzení něčím konkrétním. Díky!

Odesláno

pro Střelce: podívej se na jejich web - zjisti, jestli jsou autorizovaní prodejci pro všechny nabízené značky.... aha ? Podívej se na fotky prodejny ? Vidíš tam nějakou prezentaci ? Ne ?

Odesláno

Toto jsou také šedí prodejci?

zde

zde

zde

zde

zde

Pokud někdo máte s danými prodejnami zkušenost, tak vám budu velmi vděčný když se podělíte o svoje postřehy. Je to moje první koupě hodinek a rád bych si "nenabil hubu", protože si myslím, že to může být i zajímavý koníček(nebo závilost?:) ) Díky, Střelec!

V 23. 5. 2011 v 7:00, 'Hajek' napsal:

pro Střelce: podívej se na jejich web - zjisti, jestli jsou autorizovaní prodejci pro všechny nabízené značky.... aha ? Podívej se na fotky prodejny ? Vidíš tam nějakou prezentaci ? Ne ?

Odesláno

podle mě je to hodinářství v Jihlavě v pohodě, ten sortiment vypadá důvěryhodně... navíc s kamenným obchodem

na to abyste prodávali nějaké hodinky přece nemusíte být oficiálním prodejcem nebo autorizovaným dealerem ne?

Odesláno (upraveno)

Já už bych si je nekoupil. Taky jsem je měl a každou chvíli jsem v nich potkával někoho, kdo je měl taky. Za ty prachy jsou moc krásný a padnou do oka fakt hodně, hodně lidem, co si je koupí. Nevím jak Tobě, ale mně tato naprostá neoriginalita vadila.

Edit: Jinak z mé zkušenosti jsou to dobrý, odolný hodinky a super přesný 2 sec. za rok.

Upraveno uživatelem Tomak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...