Chumpus Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím pěsti. Hodinky do konce určitě dotáhneš, toho bych se nebál. A ještě se musíš podívat na moje přírůstky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Romane, držím ti palce od doby co vím, že jsi nemocný a budu ti je držet dál. Přeju ať všechno dobře dopadne a zase budeš sportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Drzim palce a porid si internet v mobilu, at se muzes behem pobytu tady odreagovavat (tedy pokud je to povolene..)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Sice se osobně neznáme,ale za tu dobu,co tu očumuju,mám člena s nickem SNOW za ikonu zdejšího fora.Každý člověk má problémy a starosti i já jich mám víc než bych si zasloužil(myslím).Včera jsem byl na pohřbu kamaráda,bylo mu 32 let.A to pak člověk rychle přehodnotí priority a starosti bere trošku jinak.Bez zdraví to opravdu nejde.Upřímně a od srdce ti přeji uzdravení a hodně radostí při nákupu dalších hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Romane drž se a bojuj,držím palce a vím,že všechno dobře dpadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Romane, ja bych to mel naopak. Bal bych se spis operace v oblasti hlavy nez bricha. Jses mozna vetsi drson, nez si myslis... schvalne se poptej v okoli, z ceho by meli vetsi strach... a treba to prehodnotis. No, kazdopadne plati, co tady vsichni rikaji. Jses dulezita soucast fora, my Te nedame! Drz se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Hodne stesti, drzim pesti. Vem rozum do hrsti, digitalky na ruku (hodinky sou totiz uplna blbost), pores bricho a ser na cigara...chronomag povolen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Taky držím palce ať Ti vše dobře dopadne. Máš můj respekt, jak to všechno zvládáš. Těším se až sem hodíš ty "definitivky"...good luck Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Drží ti tu palce poriadna kopa ľudí . Tak na to nezabudni, drž sa a neopováž sa nás sklamať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 pripojuji se k ostatnim a drzim palce, aby ses uzdravil,nebot jen pak maji pro cloveka vsechny ty hlouposti,o kterych tady diskutujeme a kteryma se tak radi obklopujeme nejaky vyznam -pokud mu nechybi to nejpodstatnejsi co muzeme mit coz je prave zdravi...HODNE STESTI:mobile: 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) Za několik málo dní se mi blíží další kudla. Pevně věřím, že vše proběhne bez komplikací a dostanu se do Štědrého dne domů. Povezu si kufr knih, filmy, písničky, elektronické hračky, ale stejně se asi poseru nudou a proto případné návštěvy vítané . Edit - eventuálně mi můžete poslat své přebytečné kamarádky. Preferuji podobný vzhled. Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 ...asi poseru nudou a proto případné návštěvy vítané . Edit - eventuálně mi můžete poslat své přebytečné kamarádky. Preferuji podobný vzhled. Vieš, čo by to dalo práce, kým by sa niekto z fóra takto zamaskoval a nalíčil . Prajem ti, aby sa operatéri prekonali a nech si na vianoce OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Přeji co nejrychlejší návrat domů, vyřešení všech problémů a když už to jinak nejde, alespoň podobný personál:Zkrátka držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Asi jsem neměl příspěvek editovat. Fakt by mě potěšilo kdyby se někdo zastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Asi jsem neměl příspěvek editovat. Fakt by mě potěšilo kdyby se někdo zastavil. A kde by to mělo být? Tady v kraji nebo razíš někam do hlavního města? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Doufám, že budeš brzy v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Jak se říká good luck & good f.ck Drž se Snížku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 A kde by to mělo být? Tady v kraji nebo razíš někam do hlavního města? Frčím do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Tak se tam dlouho nepovaluj at už jsi zpět na chronomagu,těším se na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Chlape, nevím co říct.....snad jen, že budu rád ,když se z toho konečně vylížeš.... tak prosím tvého AS ať Ti pomůže ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se