Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 (upraveno) Syn od klienta si kupuje nové hodinky , zde je malý přepis naší konverzace . Podotýkám že už má např: IWC Big Pilot,Breitling,Omega,atd... přesné modely nevim ale vše originál,vše platí tatínek ON: hoj,kupuju omega seamaster 45,5 cena 80 tis 10%sleva Já: jj to je celkem velké ne ? Proč třeba nekoupíš Rolexy když ještě žádné nemáš ? Omegy jsou celkem masovka...ON: něěě ty big size seamaster má málokdo , vše ostatní je proti nim malýJá: hele že ty nosíš hodinky jen protože chceš aby lidi viděli že máš prachy...?ON:Jo , to je jasné,já se ani nedívám na hodinky kolik je hodin,od toho mam mobil,to je jasné kdyby mě zajímalo kolik je hodin tak mam doma jedny hodinky a né osmery vole..HODINKY TO JEPRESTIŽ,JE JEDNO JESTLI BREITLING NEBO OMEGA HLAVNĚ ŽE JSOU VELKÝ A KAŽDEJ TI ČUMÍ HNED NA RUKU! tak to jsem se opravdu pobavil nad jeho úvahou . Jeho tatínek je celkem znaleca chronomagor synek to evidentně nepodědil Upraveno 30. května 2011 uživatelem Ace-Rimmer
Micey Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 No jó, nemůže bejt každej takovej znalec a doporučovat, jakožto nemasovku, Rolexky Bez urážky, teda.
Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 doufám že mi promineš,mou hloupost a troufalost,mohl jsem mu nabídnout jinou značku,máš pravdu rolexy má už dnes každýNo jó, nemůže bejt každej takovej znalec a doporučovat, jakožto nemasovku, Rolexky Bez urážky, teda.
Micey Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 No to nemá, stejně jako Omegy. Tak sorry no, ale tahle věta "Proč třeba nekoupíš Rolexy když ještě žádné nemáš ? Omegy jsou celkem masovka..." mě prostě pobavila víc než to, že chce známej velký hodinky.
Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Ano chápu,omegy jsou v mém okolí asi patery,rolexy ani jedny...No to nemá, stejně jako Omegy. Tak sorry no, ale tahle věta "Proč třeba nekoupíš Rolexy když ještě žádné nemáš ? Omegy jsou celkem masovka..." mě prostě pobavila víc než to, že chce známej velký hodinky.
Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 ale já jsem tu pro radost ne pro hádky a pře,takže máš zaručeně pravdu a nechme toho pls,Ano chápu,omegy jsou v mém okolí asi patery,rolexy ani jedny...
Chumpus Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Hm, to je super úvaha. Asi jako když jsou v mým okolí dvě Ferrari, ale Seat žádný, takže to masovka není Najdi si statistiku cosc certifikátů, pak pochopíš. Nebo možná ne...
Ace-Rimmer Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 ono oprvadu neni lehké sem něco napsat aby člověk hned nevyšel jako uplný debil...Hm, to je super úvaha. Asi jako když jsou v mým okolí dvě Ferrari, ale Seat žádný, takže to masovka není Najdi si statistiku cosc certifikátů, pak pochopíš. Nebo možná ne...
ggrand Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Ale prdlajz, u mě v okolí je taky sem-tam Omega, ale Rolex ne. Zkrátka je to tak. Omega je víc masovka než Rolex. Nejvíc jsem si toho všiml v New Yourku, kde v B&H(největší prodejna s foto technikou+zaměstnanci jsou jen a pouze židé) Rolexů bylo oproti Omegám na rukách prodavačů minimum.
Hasňa Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Kdyz nekdo dela milion hodinek rocne, tak to v horologickem svete nemuze byt uzkoprofilovka. I kdyz jich v okoli nekoho tady na foru neni moc.
viki Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Toz chlapi udelejme kompromis: Omegy jsou masovka v Cesku a Rolady vsude jinde v kulturnim svete. ;-)
kejklik Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 ..HODINKY TO JEPRESTIŽ,JE JEDNO JESTLI BREITLING NEBO OMEGA HLAVNĚ ŽE JSOU VELKÝ A KAŽDEJ TI ČUMÍ HNED NA RUKU! Pokud potřebuje chlapec hodně velký hodinky, na který bude každej čumět, tak v SAPA Libuš jsou k mání hodinky i s průměrem tipoval bych 60 mm.
lastam Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 omega nebo rolex, oboji je masovka, jde o to v jakym poctu se to vyrabi a nutno dodat ze oboji se seriove vyrabi v hodne velkym poctu, castost limituje cena, omegy seamaster cca stoji dvakrat mene nez rolex submariner a vo tom to je.
Chumpus Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Pokud potřebuje chlapec hodně velký hodinky, na který bude každej čumět, tak v SAPA Libuš jsou k mání hodinky i s průměrem tipoval bych 60 mm. Doprčic, kde přesně? Já to tam nikdy nenašel. Holt vždycky zkejsnu u žrádla a dál už se mi nechce...
zrno Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Nebo si kup nástěný a pásek do kalhot :-)
Návštěvník Tada Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Ace-Rimmer: Nerad bych ti bral iluze, ale na chronomagu taky bude pár lidí se stejným přístupem Možná víc neže pár.
lub Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Doprčic, kde přesně? Já to tam nikdy nenašel. Holt vždycky zkejsnu u žrádla a dál už se mi nechce... co tam kupuješ dobrýho? delší dobu už se tam chystám, pro něco exotickýho pálivýho. edit k tématu - já tomu moc nerozumím, ale "HODINKY TO JEPRESTIŽ,JE JEDNO JESTLI BREITLING NEBO OMEGA HLAVNĚ ŽE JSOU VELKÝ A KAŽDEJ TI ČUMÍ HNED NA RUKU!" - ten člověk je normální vocas, tím bych se fakt nezabýval. Upraveno 31. května 2011 uživatelem lub
Donuts Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Ale se zjistovanim casu to mam podobne, taky se koukam na mobil spis nez na ruku.
kejklik Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Ale se zjistovanim casu to mam podobne, taky se koukam na mobil spis nez na ruku. Asi už budeš "nová" generace. Já mám sice mobil dost dlouho (první byl za 80 000,- kufr, co se nacvaknul v autě do držáku), ale pořád koukám na ruku a ne na displej. Dokonce jsem nikdy neměl digitálky. A mladšího syna jsem musel učit analog, protože na dotaz "Kolik je?" neodpověděl "Bude pět", ale "Je 16:51:37"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se