Chinasky Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Kolegovia, co hovorite na toto ? Fejk alebo v poriadku ? Dakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 To jsou ty z ČR na Chrono24? Jestli ano, tak jsou az podezřele levný, tak bacha.
Josef01 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Podle mě vypadají v pohodě, cena je velmi zajimavá o 3 tisíce nižší než jiné starší z Itálie. Chybí fotky kalibru, osobni předání je podmínkou.
Cyber Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 To jsou ty z ČR na Chrono24? Jestli ano, tak jsou az podezřele levný, tak bacha. nejen levný, ale i telefon je fejk
viki Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Jak a podle ceho poznas z peti fotek, ze je to fejk? Prosim neber to jako zpochybnovani. Zajima mne to. Diky.
Chinasky Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Kolega ma na mysli ze telefonne cislo predavajuceho neexistuje. A na emila maník tiez neodpoveda. Takze asi je to cele habaďúra
skalis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Kolega ma na mysli ze telefonne cislo predavajuceho neexistuje. Cyber psal "i telefon je fejk", ale pravda, mohl myslet ne hodinky, ale celej obchod. Cena je hodne nizka, ale neprijde mi nerealne nizka. Podle fotek se mi hodinky zdaji ok, kazdopadne pri nakupu bych trval na osobnim predani a prohlidce u AD Praha/Viden.
Axel Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Sice to hodnotim z fotek a Rolexky nevlastním, ale i tak si dovolim rict, ze jde o fake.. Uz od pohledu vypadaji nejak levne, mimo tento subjektivni dojem jsou indexy mensi, luneta podivne matna, korunka mohutnejsi a hlavne luminiscencni "ocko" na lunete na pozici "12" presahuje pres okraj.. ap. Coz je takovy evergreen cinskych fejku, cena bude na netu cca 130 dolaru. Treba sem pisne i vlastnik Submarineru, ten by to mel poznat hned a s jistotou a hlavne pripadne potvrdi/vyvrati, co jsem ti sem pisnul
skalis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 hlavne luminiscencni "ocko" na lunete na pozici "12" presahuje pres okraj.. ap. Coz je takovy evergreen cinskych fejku To, ze perla presahuje pres okraj trojuhelnicku na lunete je v poradku. Podivej se napr. sem.
Axel Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 To, ze perla presahuje pres okraj trojuhelnicku na lunete je v poradku. Podivej se napr. sem. Hmm, mas pravdu.. Kdyz ale mrknes na offi stranky, tak na nejnovejsim modelu dle fotek nepresahuje, teda jeslti me oci neklamou. Ale treba se to v prubehu let menilo, nevim.. Ta perla byla pomerne problemova napr. fejku Omeg SMP, proto jsem se na ni koukal.. Zrovna se jedny prodavaji tady na foru, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38680-rolex-submariner/ Dobre foto pro srovnani..
skalis Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Kdyz ale mrknes na offi stranky, tak na nejnovejsim modelu dle fotek nepresahuje, teda jeslti me oci neklamou. Ale treba se to v prubehu let menilo Nejnovejsi model prosel oproti predchozim zasadnymi inovacemi. Pouzdro je jine, luneta je jina (je keramicka) atd.
Cyber Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Nemyslel jsem fake hodinky, ale fake inzerat, spolu s fake telefonem. Jako argument ze jsou nekde levneji, tim muze tlacit na prodavajiciho. Cena je nerealne nizka. Proste klasika - vitejte na Chrono 24 ))
Chinasky Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Nemyslel jsem fake hodinky, ale fake inzerat, spolu s fake telefonem. Jako argument ze jsou nekde levneji, tim muze tlacit na prodavajiciho. Cena je nerealne nizka. Proste klasika - vitejte na Chrono 24 )) Hmm, vidim ze sa ma este vela ucit. takto prespekulovane by som na cenu netlacil
Chinasky Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Pani a co tieto ? http://www.chrono24.cz/rolex/submariner--id1756884.htm?dosearch=true&query=Rolex+submariner&sortorder=1&urlSubpath=/rolex/submariner--mod1.htm&models=1&manufacturerIds=221&searchResultIndex=14 Dakujem za rady. Patrik
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.